Nya rykten om "Shadowhunters" - inspelning i slutet av Juni?

Publicerad 2015-03-20 12:25:00 i Shadowhunters,

 
För några dagar sedan skrev jag om några rykten som har börjat att komma fram om Shadowhunters, tv-serien som kommer att vara baserad på TMI-böckerna.
Nu har flera rykten om handlingen i serien börjat. Några är bra andra är mindre bra.
 
De rykten som nu kommit, är även dem från sidan Spoiler TV:
  • Produktionen av serien har blivit framflyttad från Maj till slutet av Juni.
  • I en tidig scen kommer vi att få se Simon och Clary som är på Java Jones. De tittar på nyheterna där de rapporterar om en "mördare som är en demon" som har dödat 7 personer.
  • Natalie (Simons flickvän i serien) har sin hund Yeti i som väska. Hon är beskriven som en anningen dominerande och hon är bohemskt vacker.
  • Jace kommer att ha en obehaglig sekvens där han ristar in en runa på Clarys lår när hon är avsvimmad.
  • Steles kommer att finnas med i serien precis som i böckerna.
  • Serafklingor (jag har inte läst böckerna på svenska och vet därför inte översättningen på dessa) kommer att finnas med i serien precis som i böckerna.
Jag hoppas att några av dessa verkligen är rykten som inte alls kommer att finnas med i det färdiga avsnittet. Men jag är också väldigt glad och hoppas att de verkligen stämmer som att Simon och Clary är på Java Jones, precis som i boken, att både Steles och Seraph Blades kommer att finnas med precis som i böckerna.
Jag är fortfarande skeptisk till Simons flickvän Natalie, som jag inte tycker borde finnas med och att Jace ristar in en runa på Clarys lår kan ju diskuteras.
 
En ny beskrivning av serien har även kommit:
 
Clary är helt normal; hon studerar konst och hon älskar att vara med sin familj och sina vänner. På hennes 18:de födelsedag däremot, upptäcker Clary att hon är en del av en gammal strid mellan demoner och en elitklan av krigare som kallas för Shadowhunters. När hennes mamma blir kidnappad och hennes hem blir förstört, blir även hennes sinne för verkligenhet det. Clary måste nu förstå sin egen plats i detta urgamla krig och att komma till rätta med sin familjs förflutna.
 
Vad tycker ni om dessa rykten? Några som ni vill tro på eller inte?

Kommentarer

Postat av: William Åkerhielm

Publicerad 2015-03-20 19:43:21

Seraph Blades som de heter på engelska, tror att de heter serafklingor i de svenska böckerna, har dock ej läst böckerna på engelska.
Har endast läst tre utav böckerna (de på svenska), funderar på att köpa alla engelska plus The Bane Chronicles och The Shadow Hunter's Codex.
Är även ny på sidan, hitta den för någon dag sedan och måste säga att jag gillar den skarpt som ett stort TMI fan. :)

Svar: Ah, ok tack så mycket för den svenska översättningen, skriver genast in det :)
Jag tycker absolut att du borde köpa The Bane Chronicles och The Shadowhunter's Codex de ger lite extra bakgrundsinformation till TMI. Att läsa alla böckerna på engelska är ju inte heller fel.

Det finns ju även en serie kallad The Infernal Devices, även den skriven av Cassandra Clare som utspelar sig innan TMI, den rekommenderar jag även skarpt att läsa.

Härligt att du gillar bloggen
themortalinstruments.webblogg.se

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-03-20 21:01:05

Gillar inte tanken av att TMI blir teveserie. Det kommer ju bli helt skruvat.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej