Shadowhunters 3x22 - "All Good Things..."

Publicerad 2019-05-07 11:00:00 i Shadowhunters, Säsong 3,

Andra halvan av Shadowhunters finalavsnitt finns nu att se på Netflix. Eftersom jag inte vet om det är ett dubbelavsnitt eller två separata avsnitt så får ni ändå två olika inlägg där ni kan rösta på hur bra ni tyckte att avsnitten var och diskutera dem.
 
Ni får väldigt gärna komma med en kommentar om era tankar om slutet av Shadowhunters. Vad var bra/dåligt etc.
Lägg även gärna en röst på hur bra/dåligt ni tyckte att det allra sista avsnittet av Shadowhunters var:

Kommentarer

Postat av: Cecilia

Publicerad 2019-05-07 17:00:17

Jag har rätt blandade känslor. Jag tyckte de två sista avsnittdn var superbra om än lite förhastat, vilket jag förstår i och med att de måste knyta samman hela serien på så lite tid. Men jag kan inte riktigt acceptera att Clary och Jace inte fick bättre avslut, de var seriens huvudpersoner och de förtjänade så mycket bättre än detta. Alla andra fick sitt lyckliga slut...

Svar: Jag håller med om att avsnitten var bra och det kändes faktiskt som ett värdigt slut för serien även om det var en del saker som gick väldigt fort. Jag håller helt med om att det inte kändes helt rätt att alla andra fick ett lyckligt slut förutom Jace och Clary. Så jag är lite besviken på slutet faktiskt och jag fattade inte varför Clary helt plötsligt kom ihåg Jace... Även om det ju iofs var gulligt och en hint till typ första avsnittet.
themortalinstruments.webblogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej