Shadowhunters skådespelarna firar Halloween

Publicerat: 2016-10-30, 12:18:02 i Alan Van Sprang/Valentine, Alberto Rosende/Simon, Bilder, Dominic Sherwood/Jace, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Nicola Correia Damude/Maryse,

Halloween firades stort igår i USA och Shadowhunters skådespelarna tog ledigt från inspelningarna för att klä ut sig och gå på fest. 
 
Kat McNamara delade följande bilder på några av skådespelarnas utklädnader:
 
Även Alan Van Sprang (Valentine) firade Halloween:

Shadowhunters säsong 2 - The Lightwoods bakom kulisserna bilder

Publicerat: 2016-10-28, 17:48:28 i Bilder, Emeraude Toubia/Isabelle, Jack Fulton/Max, Matthew Daddario/Alec, Nicola Correia Damude/Maryse, Shadowhunters, Säsong 2,

Inspelningarna av Shadowhunters säsong 2 rullar på, tyvärr får vi inte så många officiella bilder från serien ännu, vilket gör bakom kulisserna bilder lite mera speciella. Särskilt när skådespelarna delar "familjebilder" som denna som "Mamma Lightwood", Nicola Correia-Damude, har delat via sin instagram:
 
Shadowhunters offciella instagram har de delat denna bakom kulisserna bild på Alec och Maryse:
 

@matthewdaddario, we see you! 👀 #BehindTheScenes #Shadowhunters

Ett foto publicerat av Shadowhunters (@shadowhunterstv) Okt 27, 2016 kl. 3:54 PDT

 

Förändringar i Shadowhunters säsong 2

Publicerat: 2016-10-27, 17:54:00 i Shadowhunters, Säsong 2,

 
Todd Slavkin, en av de exekutiva producenterna för Shadowhunters ger oss en inblick i några av de förändringar som vi kommer att få se i säsong 2 av Shadowhunters, i en ny intervju med Empire.
 
Todd Slavkin och Darren Swimmer tog över stafettpinnen som exekutiva producenter för serien precis innan inspelningarna av säsong 2 drog igång, och de har gjort ganska många förändringar, främst när det kommer till det visuella. De har gått ifrån det färgrika och ljusa till att göra serien mer mörk. Portalerna kommer att se annorlunda ut, liksom trollkarlarnas magi, vampyrernas fart och Magnus kattögon.
 
De gillade inte hur serafklingorna såg ut i serien ( som "svärd och ljussablar"), eller hur karaktärerna fightades, vilket de inte tyckte såg modernt ut. De har därför gjort om svärden; på bladen kommer det att finnas runor som lyser. De har anlitat en ny stuntkoordinator, vilket gör att det blir mer som "martial arts". De har flera linor och det blir mer flygande i luften i säsong 2. 
 
Vi kommer även att få se en mer "vuxnare ton" för serien, även om karaktärerna är tonåringar, så är flera av huvudskådespelarna mellan 25-30 år. Slavkin säger att det i säsong 1 verkade vara ett större fokus på de vuxna i serien, och historien kom bort ifrån de sju personer som är på affischerna. De fick mindre tv-tid än vad de borde ha haft, vilket kommer att ändras i säsong 2, där det kommer att vara ett mycket större fokus på huvudkaraktärerna.
 
 
Vi kommer även att få mera Malec i säsong 2. Både Slavkin och Swimmer tycker att det (mellan Alec och Magnus) är ett intressant förhållande, men att vi i säsong 2 måste få se det "från början"... då de redan kysstes i säsong 1, känns det nu som att "Vad gör vi nu?". De har haft en rolig utmaning med att visa hur Malecs förhållande utvecklas. De tror att tittarna kommer att bli exalterade.
 
De har pratat en hel del med Cassandra Clare för att få en bättre förståelse för källmaterialet (böckerna), vilket de behandlar med vördnadsfull respekt. De kommer att följa böckerna mera i säsong 2, men de kommer att göra det på deras sätt. 
Cassie förstår att en tv-serie är ett annorlunda medie än böcker och film, vilket gör att materialet måste utvecklas. Men Cassie är glad över att de för säsong 2 har valt att ha kvar tonen från böckerna. Slavkin säger att om du är ett fan av böckerna, kommer du att titta på serien med ett leende på läpparna och du kommer att förstå. Även om de saker som händer i serien kanske inte hände på samma sätt i böckerna.
 
Väldigt få av de personer som var involverade i säsong 1 (bakom kulisserna personer som regissörer, filmfotografer etc.) är involverade i säsong 2. Det var ett medvetet val av Matt Hastings som är producent/regissör för Shadowhunters, att helt ändra känslan och det visuella för att ge serien mer djup och spelrum. Nya regissörer, nya filmfotografer, nya produktions designers. Shadowhunters har utvecklats och kommer definitivt att se annorlunda ut.
 
Hela intervjun med Todd Slavkin (på engelska) kan ni läsa hos Empire.
 
Tack till Magdalena som tipsade om artikeln.
_____________________________________________________________________
Vad tror ni om denna nya mörkare och vuxnare säsong? Blir ni mer eller mindre sugen på att se serien efter att ni har läst om alla förändring som gjorts?

Shadowhunters Säsong 2 - Bakom kulisserna med Matthew Daddario

Publicerat: 2016-10-26, 18:18:48 i Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Säsong 2, Video,

 
Matthew Daddario tog igår, 25 oktober, över Shadowhunters olika sociala medier och gav oss en bakom kulisserna inblick i inspelningarna av Shadowhunters säsong 2.
 
Han började med att hålla en livechatt via facebook:
 
 
 

Lily Collins släpper en bok

Publicerat: 2016-10-25, 14:49:08 i Lily Collins,

 
Lily Collins som vi alla känner som Clary i filmen The Mortal Instruments: Stad av Skuggor, har skrivit en bok om sitt liv och saker som unga tjejer går igenom.
 
Boken kommer att innehålla aldrig tidigare visade bilder, och Lily kommer att dela med sig av sitt liv och sina djupaste hemligheter, med undertonen att alla upplever smärta och får sitt hjärta krossat. Boken kommer att ta upp kroppsideal, självförtroende, förhållanden, familj, dating och mycket mer.
 
Med boken vill Lily inspirera dig till att bli den som du är och att du får säga vad du vill.
 
Boken kommer släppas 7 Mars 2017. Den finns just nu endast att förhandsboka via Amazon. Om och när boken kommer att släppas på svenska är oklart i nuläget.
 
 
 

Beskrivning av boken från Amazon:

In this groundbreaking debut essay collection, featuring never-before-seen photos, actress Lily Collins—star of Mortal Instruments and the upcoming Rules Don’t Apply—is opening a poignant, honest conversation about the things young women struggle with: body image, self-confidence, relationships, family, dating, and so much more.

For the first time ever, Lily shares her life and her own deepest secrets, underlining that every single one of us experiences pain and heartbreak. We all understand what it’s like to live in the light and in the dark. For Lily, it’s about making it through to the other side, where you love what you see in the mirror and where you embrace yourself just as you are. She's learned that all it takes is one person standing up and saying something for everyone else to realize they’re not alone.

By turns hilarious and heartbreaking, Lily’s honest voice will inspire you to be who you are and say what you feel. It’s time to claim your voice! It’s time to live your life unfiltered.

Shadowhunters säsong 2 - Ny teaser trailer

Publicerat: 2016-10-22, 12:20:00 i Alan Van Sprang/Valentine, Alberto Rosende/Simon, Alisha Wainwright/Maia, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Maxim Roy/Jocelyn, Nick Sagar/Victor Aldertree, Nicola Correia Damude/Maryse, Shadowhunters, Säsong 2, Video,

 
En ny teaser trailer för Shadowhunters säsong 2 har släppts.
Trailern innehåller några nya scener som vi inte sett tidigare.
 

Shadowhunters Säsong 2 - Bakom kulisserna med Isaiah Mustafa

Publicerat: 2016-10-19, 15:02:46 i Alisha Wainwright/Maia, Bilder, Isaiah Mustafa/Luke, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Säsong 2, Video,

Isaiah Mustafa (Luke) tog igår, 18 oktober, över Shadowhunters olika sociala medier och visade oss bakom kulisserna på inspelningarna av säsong 2.
Isaiah började med att ha en livechatt via facebook:
 
 
 
 
 

Tales from the Shadowhunter Academy släpps om 1 månad

Publicerat: 2016-10-15, 22:52:16 i Tales from the Shadowhunter Academy,

 
Den 15 november släpps boken Tales from the Shadowhunter Academy som kommer att innehålla de 10 e-böcker som Cassie gav ut under 2015, där vi får följa en viss karaktär från TMI som genom de 10 korta böckerna/novellerna får lära sig att bli en Shadowhunter. En resa som inte visar sig vara helt enkel.
 
Boken går i nuläget att bevaka/förhandsbeställa på de olika bokhandlarna.

80 dagar kvar till Shadowhunters säsong 2

Publicerat: 2016-10-14, 12:54:04 i Shadowhunters, Säsong 2,

Om jag har räknat rätt, så borde det idag "bara" vara 80 dagar kvar till premiären av Shadowhunters säsong 2 i USA, den 2 januari 2017.
 
Jag hoppas att ni inte har något emot att vi även detta år, under hösten och vintern räknar ner från start idag tills dess att premiären är ;)
 
 
Temat för i år är bilder från säsong 1.

Shadowhunters Säsong 2 - Bakom kulisserna med Harry Shum Jr.

Publicerat: 2016-10-12, 14:56:44 i Dominic Sherwood/Jace, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Säsong 2,

Turen har kommit till Harry Shum Jr. att ta över ShadowhuntersTVs sociala medier konton. Igår fick vi följa med honom bakom kulisserna på inspelningarna av säsong 2, genom bilder och en facebook chatt.
 
 

Se Kat McNamaras InStyle fotodagok från NYCC

Publicerat: 2016-10-11, 18:51:22 i Katherine McNamara/Clary,

Även om New York Comic-Con var för några dagar sedan, så är det alltid kul att läsa om allt skoj som Shadowhunters skådespelarna hade för sig under dagen.
 
I InStyles fotodagbok kan ni följa Kat McNamaras dag, från tidig morgon, till valet av kläder och smink, till bilder från NYCC. 
 
Klicka på bilden nedan för att läsa om Kats NYCC dag.
See <em>Shadowhunters</em> Star Katherine McNamara's Exclusive New York Comic Con Photo Diary

Shadowhunters på New York Comic-Con 2016

Publicerat: 2016-10-09, 16:25:00 i Alberto Rosende/Simon, Bilder, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Isaiah Mustafa/Luke, Katherine McNamara/Clary, Shadowhunters, Säsong 2, Video, intervju,

 
Shadowhunters skådespelare och producenter och Cassandra Clare var igår på New York Comic-Con där de deltog i en panel och pratade om den kommande säsongen.
 
I detta inlägg kan ni se videor och bilder från dagen. Jag uppdaterar inlägget löpande när nya videor och/eller bilder kommer ut.
 
Panelen (lite dålig kvalité och ljud, lägger upp nya videor om det kommer upp bättre)
 
Intervjuer:
 
 
Bilder:
 

 

 

 

 

 

 

 
Videor:

Shadowhunters 2x01 avsnittnamn och bilder

Publicerat: 2016-10-09, 12:40:51 i Alberto Rosende/Simon, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Isaiah Mustafa/Luke, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Maxim Roy/Jocelyn, Nick Sagar/Victor Aldertree, Shadowhunters, Stephanie Bennett/Lydia, Säsong 2,

 
Även om det är några månader kvar ännu tills dess att Shadowhunters avsnitt 2x01 visas (2 januari 2017), så har Freeform redan gett oss en trailer till säsong 2, som ni fick igår och några klipp från den nya säsongen.
 
Nu har vi fått ett namn på premiäravsnittet och några bilder, som ni nog kanske känner igenom om ni har sett trailern och de klipp som jag har lagt upp.
 
Avsnittet kommer att heta "The Guilty Blood". Ni kan se de bilder från avsnittet som har släppts i albumet nedan, som ni även hittar på vår Facebook-sida. (Om ni ännu inte har gillat oss på facbook, så gör det vet ja! Då kommer ni att vara först med att se alla nya avsnittbilder som släpps framöver)
 
 

Säsong 2 trailer och premiärdatum

Publicerat: 2016-10-08, 20:23:00 i Alan Van Sprang/Valentine, Alberto Rosende/Simon, Alisha Wainwright/Maia, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Isaiah Mustafa/Luke, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Maxim Roy/Jocelyn, Nick Sagar/Victor Aldertree, Nicola Correia Damude/Maryse, Shadowhunters, Säsong 2,

Shadowhunters säsong 2 kommer att premiär 2 Januari 2017. Kolla in den fartfyllda trailern nedan:
 
 
Idag 8 oktober är Shadowhunters på NY Comic-Con och de har medverkat i en panel där vi bland annat fick reda på att Paul Wesley (Stefan från The Vampire Diaries) kommer att regissera ett avsnitt av Shadowhunters säsong 2.
 
Klicka på bilden nedan för att se ett videomeddelande från Paul:
Shadowhunters - Exciting News! TVD's Paul Wesley Will Be Directing An Episode Of Shadowhunters! - 1003
 
Vad tycker ni om trailern?
 
MTV har släppt ett klipp från säsong 2 där vi får se Victor Aldertree som tar kontroll över institutet:
 

Trailer för säsong 2 ikväll

Publicerat: 2016-10-08, 12:50:47 i Dominic Sherwood/Jace, Shadowhunters, Säsong 2,

 
Ikväll, ca. 19.00 svensktid, kommer vi att få den första trailern för Shadowhunters säsong 2.
 
Då jag skall bort på babyshower idag (till mitt kommande gudbarn och brorsbarn, *yay*), så får ni trailern så fort jag kommer hem. Om ni inte orkar vänta tills dess kan ni besöka ShadowhuntersTV.com för att se videon som kommer att komma upp där, vid kl. 19.00.
 
ShadowhuntersTV postade följande video inatt där vi får se Dom som tittar på trailern:
 
 
Skriv gärna en liten kommentar när ni har sett trailern, om vad ni tror kommer att hända i säsong 2.

Shadowhunters säsong 2 - promobilder från TvLine

Publicerat: 2016-10-07, 22:17:23 i Alberto Rosende/Simon, Bilder, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Isaiah Mustafa/Luke, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Säsong 2,

TvLine har släppt de första promobilderna för Shadowhunters säsong 2.
I dessa 7 bilder får vi se Clary, Jace, Magnus, Alec, Simon, Izzy och Luke.
 
Klicka på bilderna för att se dem i större format:
 
 

Cassandra Clare på inspelningen av säsong 2

Publicerat: 2016-10-07, 19:16:18 i Alan Van Sprang/Valentine, Alberto Rosende/Simon, Alisha Wainwright/Maia, Cassandra Clare, David Castro/Raphael, Katherine McNamara/Clary, Shadowhunters, Säsong 2,

Cassandra Clare var igår, 6 oktober, på inspelningsplatsen för Shadowhunters säsong 2, där hon bland annat fick träffa Kat, Alberto, Alisha, David och Alan. Emeraude var dock inte där, då hon var på LatinAMA och Dom, Matt och Harry hade inte några scener att spela in just igår. 
 
Kolla in några av de tweets och bilder som hon delade:
 
 

On set with our favorite vampire!@davidlcastro wait aside from SIMON of course!!!

Ett foto publicerat av Cassie Clare (@cassieclare1) Okt 6, 2016 kl. 12:37 PDT

Shadowhunters säsong 2 i Januari 2017

Publicerat: 2016-10-06, 15:15:35 i Alberto Rosende/Simon, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Isaiah Mustafa/Luke, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Säsong 2,

På denna nya poster som kommer att användas i samband med att Shadowhunters skådespelarna kommer att delta under New York Comic-Con, har vi fått det bekräftat, som vi nog alla har gissat, att Freeform kommer att börja visa Shadowhunters säsong 2 i Januari 2017.
 
 
Något exakt datum har vi inte fått, men vilken månad på året är ju alltid något ;)
 
Shadowhunters kommer att finnas på New York Comic-Con den 8 oktober för att svara på frågor och skriva autografer, samt att de även kommer att visa några scener från säsong 2.
 
Visst är bilden bara så cool!
 

Shadowhunters säsong 2 - första bilden på Malec

Publicerat: 2016-10-04, 19:09:05 i Harry Shum Jr/Magnus Bane, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Säsong 2,

 
Entertainment Weekly har delat den första bilden på Malec från Shadowhunters säsong 2.
 
Till bilden har de även lagt in en intervju som de nyligen har gjort med Todd Slavkin, en av de nya huvudproducenterna för serien. Han säger att handlingen i säsong 2 kommer att starta nästan på en gång efter händelserna i finalavsnittet av säsong 1.
 
När det kommer till Malec säger han:
 
"Pågrund av de komplicerade händelserna i slutet av säsong 1 och att Jace nu är borta, kommer vi verkligen att få visa händelseförloppet för Malecs förhållande från början. De måste lära sig att känna varandra och vi kommer att följa den resan."
 
"De kommer från två helt olika världar - en är en trollkarl, och den andra är en skuggjägare. En har jättemycket erfarenhet och har levt i decennier och har gått till sängs med många, många, många män och kvinnor, och sedan är det Alec, som är en ung man som just har tagit steget in i världen med ett förhållande. Vi tyckte att deras förhållande var så bra i säsong 1, och det är ett förhållande som vi har investerat i djupt och det har en sådan stort potential."
 
Shadowhunters säsong 2 kommer att visas under 2017.