Skuggjägare-året 2015

Publicerat: 2015-12-31, 13:29:26 i Bloggen, Cassandra Clare, Fallna Änglars Stad, Lady Midnight, Magisterium, Shadowhunters, Tales from the Shadowhunter Academy, The Last Hours,

 
2015 börjar närma sig slutet och det har minst sagt varit ett år där mycket har hänt, inte minst med tv-serien Shadowhunters. Men även nya böcker av Cassandra Clare har släppts och vi har fått sett omslag till några av de kommande böckerna.
 
Vi kan väl börja med Shadowhunters:
Med starten i April fick vi reda på vilka som skulle spela de olika rollerna i serien, vilket som ni kanske kommer ihåg blev avslöjat främst via twitter under några veckor, där på våren. Där Dominic Sherwood blev den första att få rollen som Jace. 
Under året har vi sedan fått se ansiktena på en del av de gästskådespelare som vi kommer att se i några av de mindre rollerna under seriens gång.
 
Det har varit roligt att via bilder och små klipp från inspelningarna av serien, följa med på den resa som inspelningarna ändå kan sägas vara. Personligen tycker jag att det har gett oss en djupare inblick i hur skådespelarna är som personer och det har synts, eller ja, det syns fortfarande att skådespelarna verkligen älskar sina roller, och att de gärna vill fortsätta med dem ett tag till ;)
Skådespelarna har även hållit twitter-chatter med fansen där vi har kunnat lära känna dem ännu mera.
Inspelningarna drog igång i mitten av Maj och höll på till slutet av oktober med att spela in alla 13 avsnitt av säsong 1.
 
Det som kanske var mest roligt och det som ni faktiskt har gillat mest på Facebook är att Netflix har köpt rättigheterna till att visa Shadowhunters i den övriga världen, förutom USA, där Shadowhunters kommer att visas på kanalen Freeform med start 12 Januari. För oss Svenska-fans så betyder Netflix köp att vi kommer att via Netflix kunna se avsnitten av Shadowhunters dagen efter att de har visats i USA. Alltså är det den 13 Januari som vi skall lägga på minnet.
 
Ett längre inlägg om Netflix och hur ni kan skaffa det kommer kommer jag att skriva närmare premiären av serien.
 
Det är inte bara Shadowhunters som jag har skrivit om under året, även om den nog har tagit upp den största delen av inläggen under detta år.
 
Lady Midnight omslag och releasedatum:
Andra saker som också har uppmärksammat har varit att Lady Midnight, bok 1 i serien The Dark Artifices, inte skulle släppas under 2015 som först varit planerat, utan nytt datum har blivit 8 Mars 2016. Omslaget till Lady Midnight avslöjades av ingen mindre än vår "nya Magnus Bane", som kommer spelas av Harry Shum Jr, under Cassandra Clares panel under New York Comic Con.
 
Citat från kommande böcker:
En hel del citat från kommande böcker av Cassandra Clare har jag också lagt upp. Det har främst varit från just Lady Midnight, men även en hel del citat från böckerna i serien Tales from the Shadowhunters Academy, som har släppts som e-böcker under året. Serien som kan ses som en fortsättning efter händelserna i sista boken i The Mortal Instruments serien; City of Heavenly Fire har följt en speciell karaktär från TMI som börjar sin resa mot att bli skuggjägare.
 
 
Jag har även lagt upp citat från böcker i serien The Last Hours, som Cassandra också skriver. I denna serie kommer vi att få följa några av de karaktärer som vi kan läsa om i The Infernal Devices, samt deras barn som kommer att vara i fokus för händelserna i dessa tre böcker.
 
Fallna Änglars Stad, bok 4 i serien The Mortal Instruments på svenska, släpptes i Juni. Vilket nog varit en lycka för alla ni fans som läser bokserien på svenska. Där har ni också fått några citat från boken.
 
 
Ni har även fått läsa om bok 2 i serien Magisterium som Cassandra skriver tillsammans med sin vän Holly Black. Där har vi fått sett omslag, läst citat och kunnat läsa hela boken, då den släpptes i September på engelska.
 
 
Övriga händelser:
 • Nya omslag på TMI-böckerna för US och UK.
 • Shadowhunters lanserade sin officiella hemsida i Juli.
 • Shadowhunters skådespelarna (några av dem) tatuerade in en runa på kroppen.
 • Shadowhunters skådespelarna deltog i en mängd intervjuer under New York Comic Con.
 • De första bilderna och beskrivningarna av de första avsnitten av Shadowhunters kom i slutet av året.
 
5 Bästa under året:
1. Nyheten om att vi i Sverige kommer att kunna se Shadowhunters dagen efter att avsnittet har visats i USA, via Netflix. (Netflix, here I come)
2. Att Shadowhunters skådespelarna har delat med sig av så många bilder och videor från inspelningarna
3. Tales from the Shadowhunter Academy. Har älskat att få läsa om vad som har hänt de karaktärer som har överlevt händelserna i City of Heavenly Fire
4. Omslaget och releasedatumet för Lady Midnight
5. Att få reda på skådespelarna till Shadowhunters och releasedatum för avsnitt 1.
 
Vad tycker ni har varit bra eller dåligt under 2015?
 
 
Tack för ännu ett roligt år tillsammans med er alla sköna läsare, det är för er skull (och lite för min egen skull) som jag håller denna bloggen igång. Jag ser framemot att få hålla igång bloggen ytterligare ett år, när vi snart ringer in 2016.
Vi vet ännu inte vad 2016 kommer att innehålla, men en sak som ni kan vara säker på är att ni HÄR i bloggen även under nästa år kommer att få alla de senaste nyheterna om Shadowhunters och om Cassies alla underbara böcker.
Tills nästa år GOTT NYTT ÅR!

53 Fakta om skuggjägare - Fakta 53

Publicerat: 2015-12-31, 08:00:00 i 53 fakta, Cassandra Clare, Lady Midnight, Lord of Shadows, Queen of Air and Darkness, The Dark Artifices,

 
 
Årets sista dag, dock inte sista dagen vecka 53, men jag kände att "53 fakta om skuggjägare" har hört till detta året 2015, och därför får ni den sista idag.
Jag hoppas att ni har uppskattat dessa fakta som jag har gett er varje vecka. ;) Det har inte alltid varit lätt att hitta bra fakta, men jag har gjort mitt bästa.

[video] Shadowhunters featurette - Runor

Publicerat: 2015-12-30, 19:28:07 i Alberto Rosende/Simon, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Video,

 
Ta en liten extra titt på runorna som förekommer i Shadowhunters i denna featurette, där vi får se några av skådespelarna prata om de runor som de har på kroppen.
Som vanligt i dessa små videor så får vi några extra små glimtar av aldrig tidigare visade scener.
 
 

14 Dagar kvar till Shadowhunters

Publicerat: 2015-12-29, 21:42:46 i Shadowhunters,

 
14 dagar kvar, betyder "bara" 2 veckor kvar till premiären i USA. För oss i Sverige är det som bekant 15 dagar kvar tills vi kan se avsnittet på Netflix. ;)

Shadowhunters 1x02 Avsnitts- och bakom kulisserna bilder

Publicerat: 2015-12-29, 18:56:40 i Alberto Rosende/Simon, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Isaiah Mustafa/Luke, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Säsong 1,

 
Freeform har släppt de officiella avsnittsbilderna från Shadowhunters 1x02 - The Decent into Hell is Easy, tillsammans med ett gäng bakom kulisserna bilder.
Avsnittet kommer att sändas 19 Januari, 2016 i USA. Dagen efter kan vi se avsnittet på Netflix.
Ni kan se resten av bilderna i bildgalleriet nedan, vilket ni även hittar på vår facebook-sida.
 

Avsnitts- och bakom kulisserna bilder från avsnitt 1x02 - The Descent Into Hell is Easy.Avsnittet kommer att visas 19 Januari 2016 i USA.

Posted by The Mortal Instruments Sverige on den 29 december 2015

Beskrivning av Shadowhunters 1x02 & 1x03

Publicerat: 2015-12-28, 20:21:16 i Shadowhunters, Säsong 1,

Shadowhunters premiären är bara 2 veckor bort, och nu har Freeform släppt beskrivningarna av avsnitten 1x02 (“The Descent Into Hell is Easy”) och 1x03 (“Dead Man’s Party”) som kommer att sändas i USA 19 Jan. och 26 Jan. Dagen efter kommer vi i Sverige att kunna se avsnitten på Netflix.

The Descent Into Hell is Easy (19 Jan. - USA, 20 Jan. - Netflix)

With the knowledge that Valentine is alive and on the hunt for The Mortal Cup, the Institute is on high alert. Not wanting to waste time, Jace jumps into action and figures that Clary’s memories are the key to finding Jocelyn and The Mortal Cup.

Dead Man’s Party (Sänds 26 Jan. - USA, 27 Jan. - Netflix)

Clary, Jace, Alec and Isabelle work to rescue Simon from the vampire hideout, Hotel du Mort.

Läs beskrivningarna för alla avsnitt.
 
Vill ni att jag översätter beskrivningarna? Eller går det bra att ni får dem på engelska?

[video] Ny Shadowhunters promovideo

Publicerat: 2015-12-27, 18:34:00 i Alan Van Sprang/Valentine, Alberto Rosende/Simon, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Isaiah Mustafa/Luke, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Video,

En ny Shadowhunters promovideo har visats i USA.
Den innehåller en hel del nya scener som vi inte sett innan.
 
Kvaliten är dock inte jättebra. Jag laddar upp en ny, när en med bättre kvalité kommer upp.
Här får ni en med bättre kvalité:
 

[video] Julhälsningar från Shadowhunters Skådespelarna

Publicerat: 2015-12-25, 20:03:06 i Alberto Rosende/Simon, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Isaiah Mustafa/Luke, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Video,

Hoppas att ni har en fortsatt bra julledighet. Här kommer några videor där Shadowhunters skådespelarna önskar alla oss fans en trevlig jul.
 
 

Wishing your family a safe and happy holiday season!

Posted by Shadowhunters on den 25 december 2015
 

Happy holidays from Alberto Rosende!

Posted by Shadowhunters on den 25 december 2015
 

Merry Christmas from Emeraude!

Posted by Shadowhunters on den 24 december 2015
 

Happy holidays Shadowhunters fans! ⛄️

Posted by Shadowhunters on den 23 december 2015
 

Happy holidays Shadowhunters fans!

Posted by Shadowhunters on den 23 december 2015
 

Happy holidays!!! ❤️, Isaiah

Posted by Shadowhunters on den 23 december 2015
 

Julkalender 2015 - Lucka 25

Publicerat: 2015-12-25, 08:00:00 i Julkalender,

 
Ni får en extra bonus lucka i år och det är även min födelsedag idag!! ;) *Wiho*
Jag tycker att det vore lite dumt att bara ha med 5 av 6 TMI - böcker från samma bokutgåva, därför får ni i dag, denna bonus lucka där ni får en länk till en sida där ni kan köpa den sista delen, City of Heavenly Fire, från Walker books utgåvan med de otroligt snygga omslagen.
Klicka på bilden ovan för att se vad som finns i dagens lucka.
 
Jag hoppas att ni har uppskattat även årets julkalender. ;)

19 Dagar kvar till Shadowhunters

Publicerat: 2015-12-24, 22:25:16 i Shadowhunters,

 
Så här på julafton är det 19 dagar till Shadowhunters har premiär i USA. Det betyder även att det bara är 20 dagar kvar tills vi kan se avsnittet på Netflix.

Julkalender 2015 - Lucka 24 - God Jul

Publicerat: 2015-12-24, 08:00:00 i Julkalender,

Klicka på bilden ovan för att se vad som finns i dagens lucka.
 Jag hoppas att ni får en trevlig julafton med en massa härlig mat, gott sällskap och någon juklapp som ni har önskat er. Kanske något som har med Shadowhunters eller Cassandras böcker att göra? ;)

[video] Katherine McNamara intervju med KSiteTV

Publicerat: 2015-12-23, 18:18:04 i Katherine McNamara/Clary, Shadowhunters, Video, intervju,

 
Katherine McNamara (Clary) blev intervjuad under press-träffen som var under sommaren, under inspelningarna av Shadowhunters. Nu har en längre intervju med Kat släppts från KSiteTV.
 • Några av de sakerna som Kat ger oss svar på är vart får vi först se Clary när serien startar och hur det är för Clary att se skuggjägare-världen för första gången.
 • Kat säger även att vi kommer att få se några tillbaka-blickar från när Clary var liten och när hon och Simon är tonåringar som hon och Alberto hade väldigt roligt att spela in.
 • Hon förklarar även hur det kändes att komma in och spela en roll som har miljoner av fans över hela världen och hon är spänd på att få reda på vad fansens reaktion på henne som Clary kommer att bli.
 • Kat säger även att många av de karaktärer som finns med i böckerna kommer att vara med i serien, men på ett annat sätt än de kanske är i böckerna.
 • Nästan hela första säsongen kommer att vara Clarys kamp och letande för att hitta sin mamma som är försvunnen.
 • Kat delar även med sig av vilken karaktär som hon helst skulle vilja vara inom den värld som Cassie har skapat.
 • Hon tycker även att Cassies böcker passar mycket bättre som tv-serie än som film, då det finns så mycket detaljer och så många olika delar att utforska när det kommer till skuggjägare-världen.

[video] Nya karaktärsvideor från Shadowhunters

Publicerat: 2015-12-21, 21:13:34 i Alberto Rosende/Simon, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Isaiah Mustafa/Luke, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Video,

 
ABC Family/Freeform har släppt ett gäng nya karaktärsvideor från Shadowhunters som är lite längre än de vi har fått sett innan. Dessa innehåller även lite flera scener från serien.
 
Shadowhunters har premiär 12 Januari i USA och 13 Januari på Netflix för oss i Sverige.
 

[video] Shadowhunters ordbok - Volym 1

Publicerat: 2015-12-19, 19:16:59 i Cassandra Clare, Dominic Sherwood/Jace, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Video,

 
De flesta av er är säkert väl insatta i Cassandra Clares värld och vet vad de flesta ord betyder. Men för dem som inte är lika insatta i världen av demoner och skuggjägare så förklarar skådespelarna i serien Shadowhunters några av orden, i videon nedan.
 
 
Shadowhunters har premiär 12 Januari på kanalen Freeform i USA, i Sverige kan vi se serien den 13 Januari på Netflix.

Shadowhunters kommer att visas på Netflix i Sverige

Publicerat: 2015-12-18, 20:11:42 i Shadowhunters,

 
Väldigt goda nyheter för oss som inte bor i USA.
 
Netflix, streaming sajten för filmer och serier, har köpt rättigheterna till att visa Shadowhunters utanför USA.
Det betyder alltså att även vi i sverige, om man har ett Netflix abonnemang, kommer att kunna se avsnitten av Shadowhunters dagen efter att de visats i USA.
 
Avsnitt 1 visas i USA på kanalen Freeform den 12 januari. Dagen efter, alltså 13 januari kommer avsnittet att finnas tillgängligt på Netflix! *Wihoo*
Detta kommer att ske med alla de efterföljande avsnitten varje vecka.
 
Hur glada blev ni av denna nyhet? När nu även vi i Sverige kommer att kunna se serien, bara 1 dag efter att den har visats i USA :D
Det betyder även goda möjlighet för serien att få en säsong 2 om många även på Netflix tittar på serien.
 
Någon av er som har Netflix, eller kanske rent av kommer att skaffa ett konto där, nu när Shadowhunters kommer att börja visas där?
 
källa

Releasedatum & Omslag till Magisterium: Kopparhandsken

Publicerat: 2015-12-18, 13:50:44 i Magisterium,

Bok 2, Kopparhandsken, i serien Magisterium, som Cassandra Clare skriver tillsammans med Holly Black har nu fått ett svenskt omslag och ett releasedatum.
 
Kopparhandsken släpps 20 januari 2016.
 
 
Handlingen är följande:
 
Holly Black och Cassandra Clare i magiskt samarbete. Äntligen är andra delen här!

Call Hunts sommarlov är inte som ett sommarlov borde vara – hans pappa är övertygad om att han är ond och Calls bästa vän heter Tumult och är en rödögd jättevarg som inte precis gör succé i grannskapet. Dessutom längtar han tillbaka till trollkarlsskolan Magisterium och sina vänner.

När Call en kväll upptäcker att hans pappa planerar att förgöra både honom och Tumult blir situationen ohållbar och för att undkomma flyr han till Magisterium. Där råder panik. Den magiska Kopparhandsken, som kan skilja en magiker från hens magi, har blivit stulen och hotar att ödelägga skolan och hela trollkarlsvärlden. Tillsammans med sina vänner Tumult, Tamara och Aaron (samt en mycket ofrivillig Jasper) ger sig Call ut på ett farligt uppdrag för att hitta handsken, men i jakten på den skyldiga väcks onda väsen till liv. Mystiken tätnar och vännerna närmar sig en allt mer obekväm sanning …

HOLLY BLACK och CASSANDRA CLARE är författarna bakom succéserierna "Spiderwick" (BLACK) och "The Mortal Instruments" (CLARE). Kopparhandsken är den andra delen i serien "Magisterium".
 
Någon av er som ser framemot att få läsa andra delen i Magisterium serien?

[video] Ny Shadowhunters featurette

Publicerat: 2015-12-17, 18:29:26 i Alberto Rosende/Simon, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Maxim Roy/Jocelyn, Shadowhunters, Video,

 
En video från Shadowhunters, där skådespelarna förklarar lite av det serien handlar om för både nya och gamla fans av serien.
 
Vi får även se MÅNGA nya scener från serien, och några karaktärer som vi inte har fått sett innan.
 

[bilder] Shadowhunters skådespelarna på premiären av Star Wars: The Force Awakens

Publicerat: 2015-12-15, 14:11:22 i Alberto Rosende/Simon, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Isaiah Mustafa/Luke, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec,

 
Nästan alla Shadowhunters skådespelare var samlade när det var dags för galapremiären av Star Wars: The Force Awakens som hölls igår, 14 december i Los Angeles.
 
Dominic Sherwood (Jace) kom med sin flickvän Sarah, Emeraude Toubia (Izzy) valde att gå på premiär med en panda handväska, Katherine McNamara (Clary) valde svart-glittrig kjol och topp som kan föra tankarna till en galax långt borta, Harry Shum Jr. (Magnus) valde dagen till ära att bära manchettknappar som ser ut som The Millenium Falcon-skeppet som skall vara med i filmen, Alberto Rosende (Simon), Matthew Daddario (Alec) och Isaiah Mustafa (Luke) verkade alla tre vara exalterade över att äntligen få se den nya Star Wars filmen.
 
Ni kan se alla snyggt uppklädda skådespelare nedan.
Filmen har svenskpremiär i morgon 16 december.
 
 
 
   
  
 
 
 
 
 

[video] Cassandra Clare på inspelningen av Shadowhunters

Publicerat: 2015-12-14, 21:50:00 i Alberto Rosende/Simon, Cassandra Clare, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Video,

Cassandra Clare fick den ultimata upplevelsen när hon fick möjlighet att kliva in i den värld som hon skapat, när hon besökte inspelningen av Shadowhunters för några månader sedan.
 
I videon nedan kan ni se när Cassandra besöker inspelningen och pratar med några av skådespelarna. Vi får även se några nya scener från serien som har premiär den 12 januari, 2016 i USA.
 

Ny Shadowhunters app - Join the Hunt

Publicerat: 2015-12-12, 19:40:59 i Shadowhunters,

Det finns nu en ny gratis app för alla oss Shadowhunters älskare.
Appen heter Join the Hunt och med den kan ni genom att skanna Shadowhunters affischer med appen, låsa upp en del saker från serien, som ni sedan kan använda till att ta bilder på er själva eller på andra tillsammans med dessa saker.
https://pbs.twimg.com/media/CWCZzePWwAEKTUc.jpg:large
Ni hittar appen både på App Store och på Google Play.

[video] Shadowhunters karaktärsvideor

Publicerat: 2015-12-11, 20:08:52 i Alberto Rosende/Simon, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Isaiah Mustafa/Luke, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Video,

 
Shadowhunters premiären närmar sig med stormsteg. 12 januari 2016, har serien premiär i USA och kanalen ABC Family/Freeform har släppt 8-sekunders karaktärsvideor för seriens huvudkaraktärer som är Clary, Jace, Simon, Isabelle, Alec, Magnus och Luke.
 

[video] Ny Shadowhunters promo - Love Triangle

Publicerat: 2015-12-10, 23:51:12 i Alberto Rosende/Simon, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Katherine McNamara/Clary, Shadowhunters, Video,

 
Det är snart bara en månad kvar tills dess att Shadowhunters har premiär i USA.
 
En ny video, snarare en kort trailer med namnet Love Triangle har släppts av ABC Family/Freeform.
I vilken fokuset är på den kärlekstriangel som Simon, Clary och Jace utgör.
Vi får även se några små glimtar av Izzy.
 

Cassandra delar ett nytt citat

Publicerat: 2015-12-09, 18:42:21 i Cassandra Clare,

 
Cassandra Clare har delat ett nytt citat, av Magnus Bane. Hon ger oss dock inga ledtrådar från vilken av hennes kommande böcker som citatet är ifrån.
 
Har ni läst Tales from the Shadowhunter Academy så kanske detta citatet kan ge er ett litet gott skratt, eller ni kanske i alla fall kan tänka er i vilket sammanhang/om vem som Magnus uttalar dessa ord.
 
“Actually, it’s short for Maximum Lightwood,” said Magnus. “As in the most amount of Lightwood you can have.”
källa

[bilder] Shadowhunters skådespelarna på #WinterWonderlandABCF

Publicerat: 2015-12-08, 12:34:00 i Alberto Rosende/Simon, Bilder, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Isaiah Mustafa/Luke, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters,

Shadowhunters skådespelarna var med och åkte skridskor på evenmanget #WinterWonderlandABCF, som hölls den 6 december.
De ställde upp på fotografering på och utanför isen.
 
 
 
 
 
Ni kan se fler bilder och videor på Shadowhunters hemsida.
källa

[video] Shadowhunters: Beyond the Shadows

Publicerat: 2015-12-07, 12:35:00 i Alan Van Sprang/Valentine, Alberto Rosende/Simon, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Isaiah Mustafa/Luke, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Maxim Roy/Jocelyn, Shadowhunters, Video,

Shadowhunters: Beyond the Shadows, ett bakom kulisserna program, som sändes i natt Svensktid, där vi får följa med bakom kulisserna på Shadowhunters och se och höra skådespelarna bl.a. prata om serien, sina karaktärer, hur de fick sina roller och vi får se hur några scener där de slåss mot demoner och vampyrer gått till, vilka de olika kärleksrelationerna kommer att vara.
 
Kat, Dom, Emeraude, Harry och Matt ger oss även så glimtar av den nya Star Wars-filmen.
 
Videon är i låg kvalité, men det är bättre än inget. ;)
 
Videon finns nu med högkvalité. Titta och njut.
 
 

[video] Kat & Emeraude intervjuade under Hollywood Christmas Parade

Publicerat: 2015-12-03, 19:24:34 i Emeraude Toubia/Isabelle, Katherine McNamara/Clary, Shadowhunters, Video, intervju,

Kat McNamara och Emeraude Toubia deltog på den årliga julparaden som hölls i Hollywood för några dagar sedan.
 
 
Nedan kan ni se några av de intervjuer som de gjorde på röda mattan. Där de berättar lite om vad Shadowhunters är och om de karaktärer som de kommer att spela. De pratar även en del om varför de tycker att det är bra att det kommer en serie där även kvinnorna får vara med och fightas.
 
 
Kat and Emeraude at the Hollywood Christmas Parade.

Photo credit: Getty Images. +(📷: Alberto E. Rodriguez and Mike Windle.)
 
källa

[bilder] Fler reklambilder från Shadowhunters

Publicerat: 2015-12-01, 19:51:53 i Alan Van Sprang/Valentine, Bilder, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Isaiah Mustafa/Luke, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Säsong 1,

 
Det har släppts flera reklambilder/porträtt på skådespelarna från Shadowhunters.
Dessa är i HQ (högkvalitet), och ni kan se alla bilderna i galleriet nedan, via vår facebooksida.
 
Där ser ni även de som jag la upp igår, som är i MQ (medelkvalitet). Vissa av bilderna är alltså lika.
 
 
 
 
PS. glöm inte att gilla oss på facebook för att få se flera bilder först.
 
Shadowhunters har premiär 12 januari, 2016 i USA.

Julkalender 2015 - Lucka 1

Publicerat: 2015-12-01, 08:00:00 i Julkalender,

Jag tänkte fortsätta traditionen med en julkalender precis som jag har haft de senaste två åren.
Dock kommer den att bli annorlunda i år, då jag pågrund av tidsbrist helt enkelt inte har hunnit med att skriva någon fanfic. I stället skall jag försöka att hinna med att varje dag fram till julafton lägga upp en bild, som kommer att ha med luckan att göra. Vad den kommer att innehålla får ni reda på genom att klicka på bilden som kommer att leda er till en sida där ni har möjlighet att köpa en eller flera av Cassandra Clares böcker.
 
Böcker är det som årets julkalender-tema kommer att vara. Det kommer att bli länkar till böcker som ni känner till, t.ex. olika versioner av TMI, eller böcker som ni kanske inte visste att Cassandra varit med och skrivit.
 
Jag hoppas att ni kommer att uppskatta julkalender i denna form.
 
Klicka på bilden för att se vad dagens lucka innehåller.