Skuggjägareåret 2018

Publicerat: 2018-12-31, 10:00:00 i Cassandra Clare, Chai Hansen/Jordan, Chain of Gold, Ghosts of the Shadow Market, Luke Baines/Jonathan, Magisterium, Queen of Air and Darkness, Shadowhunters, Skuggjägare & Sagor, Sydney Meyer/Helen, Säsong 3, The Dark Artifices, The Eldest Curses, The Last Hours, The Red Scrolls of Magic,

Alltså hur svårt är det inte att fatta att 2018 är slut?! Det var ju typ igår som jag skrev ett liknande inlägg om vad som hänt under 2017!
 
2018 kan väl sammanfattas med att det varit ett händelserikt år. Vi fick säsong 3A av Shadowhunters och sedan det tråkiga beskedet att Freeform lägger ner serien efter säsong 3B plus ett dubbelavsnitt för att knyta ihop säcken som kommer under 2019. Ett beslut som verkligen inte gick hem hos Shadowhunters fansen.
 
Plus att Queen of Air and Darkness släpptes i början av december och i flera månader har vi ju fått läsa flera eböcker från serien Ghosts of the Shadow Market.
 
För att fräscha upp erat minne lite över hur året sett ut får ni här en kort - typ sammanfattning av Skuggjägareåret 2018.
 
Shadowhunters
 
I Januari 2018 drog inspelningar av 3B igång. Innan de ens visste att Freeform om några månader kommer att lägga ner serien efter den säsongen.
 
Det var även i januari som vi för första gången fick se seriens nya intro där Alisha Wainwright som Maia fick vara med som en av huvudkaraktärerna.
 
I Januari fick vi även veta att Chai Hansen skulle spela rollen som Jordan Kyle.
 
I februari fick vi så äntligen de första bilderna från säsong 3 när Freeform släppte de officiella bilderna från 3x01.
 
I mars fick vi se två nya affischer för säsong 3.
 
 Den 20 mars 2018 hade säsong 3A premiär på kanalen Freeform i USA. Efter det fick vi som vanligt bilder och klipp från kommande avsnitt fram tills i maj när de två sista avsnitten av säsong 3A sändes. Då gav även Netflix oss beskedet att säsong 3B skulle starta redan 15 augusti 2018 och vi var väl alla ganska glada över den nyheten i alla fall i några veckor.
 
I slutet av maj trodde vi även att Shadowhunters skulle få ett specialavsnitt som skulle visas i oktober - men detta visade sig inte alls stämma.
 
Men vad vi tror kan stämma är att Tessa Mossey som spelat vampyren Heidi i några avsnitt av 3A kommer att vara med i ytterligare några fler avsnitt av 3B då hon blev uppgraderad från gästkaraktär till en återkommande karaktär.
 
I juni kom det tragiska beskedet att Freeform valt att lägga ner Shadowhunters för gott. Vi fick då även veta att Freeform bestämt sig för att sända de sista avsnitten av Shadowhunters i början av 2019. Vi var alltså tvugna att vänta i över 7 månader på att få se fortsättningen på säsong 3.
Efter detta tråkiga besked så fick vi en rad med tweets och instagraminlägg från våra underbara skådespelare som delade sin sorg över att serien har lagts ned.
 
Enligt sajten Deadline så var det av främst ekonomiska skäl som Freeform valde att lägga ner Shadowhunters.
 
Bara några dagar efter att serien lagts ned började Shadowhunterfansen att protestera och detta med beskedd. Hashtaggen #SaveShadowhunters började trenda på twitter och fansen gjorde en kraftinsats och samlade bl.a. in pengar till att skicka upp ett plan med texten på över Netflix studio i Los Angeles, och de skapa en billboard som visade samma text på Times Square i New York.
 
I juni kom även nomineringarna till Teen Choice Awards och där visade det sig att Shadowhunters blivit nominerad i inte mindre än 5 kategorier. Shadowhunters tog hem priset i två av kategorierna - Matthew Daddario fick ett pris i kategorin Choice TV Sci-Fi/Fantasy Actor och Shadowhunters vann i kategorin Choice TV Sci-Fi/Fantasy Show.
 
En månad efter beskedet om Shadowhunters så var det en av producenterna bakom serien som sa att en Shadowhunters spin-off kan vara på väg - som skulle vara baserad på Cassies andra skuggjägare serie The Infernal Devices. Men ingen mer info om detta har dykt upp efter detta uttalande.
 
I juli började inspelningarna av de två sista och avslutande avsnitten av Shadowhunters.
I samma veva gick Freeform ut och meddelade att Luke Bains hade fått äran att spela Jonathan Morgenstern i säsong 3B.
 
I augusti fick vi reda på att Sydney Meyer kommer att spela Helen Blackthorn i de avslutande avsnitten av Shadowhunters och att Kimberly-Sue Murray kommer att iträda rollen som Fedrottningen.
 
I september fick vi veta att Shadowhunters blivit nominerad i fem kategorier i People's Choice Awards. Serien lyckades att vinna i fyra av de fem kategorierna -
Best Show - Shadowhunters
Male TV Star - Harry Shum Jr. för rollen som Magnus Bane
Female TV Star - Katherine McNamara för rollen som Clary Fray
Bingeworthy TV show of 2018 - Shadowhunters.
 
I november fick vi äntligen veta premiärdatumet för säsong 3B - 25 februari.
 
Queen of Air and Darkness
 
Under året har vi fått en väldigt massa citat från Queen of Air and Darkness - ända upp till releasedatumet 4 december.
 
I juni fick vi även ett helt kapitel från boken att läsa.
 
Ghosts of the Shadow Market
 
Den första eboken i serien Ghosts of the Shadow Market släpptes i april 2018. I serien där vi får följa främst Jem - Broder Zacariah och en rad med skuggjägare.
Under året som gått har vi fått både citat och omslag till alla eböcker som släppts under 2018. I slutet av året fick vi även se omslaget till den tryckta boken där alla eböcker plus två extra noveller kommer att finnas med.
 
 
The Eldest Curses
 
Under året som gått har vi fått en hel del citat från The Red Scrolls of Magic - den första boken i Malec-serien The Eldest Curses.
 
I Juni fick vi så äntligen se hur omslaget till boken kommer att se ut. Och det är lite annorlunda mot Cassies övriga skuggjägareböcker.
 
 Övriga händelser:
 
 
 
De tre bästa händelserna under 2018:
  • Queen of Air and Darkness
  • Shadowhunters säsong 3A
  • Shadowhunters vinster på PCA - trots att serien lagts ned lyckades serien vinna stort.
 
Gott Nytt År alla underbara läsare!
Jag är så oerhört tacksam för att ni ytterligare ett år har följt mig och denna lilla blogg. Ni är guld värda som varje dag tittar in för att se om det finns något nytt avsnitt uppe, ni är underbara alla ni som gillar mina ibland lite knasiga inlägg, och alla ni som diskuterar Shadowhuntersavsnitt och kommer med frågor om både det ena och det andra - jag gillar er alla lika mycket. Och speciellt ni som kan stå ut med att det ibland inte kommer upp något alls på bloggen under några dagar - det är för er ALLA som jag uppdaterar bloggen med det som finns att skriva om.
 
Utan er underbara läsare skulle jag inte ha någon blogg alls. Varje år skriver jag hur mycket ni betyder för mig och det är sant. Jag har funderat på att sluta blogga om och när serien Shadowhunters läggs ned och det verkar vara under våren.
Men samtidigt tycker jag att detta är så kul - att få skriva för er. Och Cassandra Clare har ju en hel del böcker kvar att ge ut, så jag tror nog jag kommer att försöka hålla bloggen levande med Cassie- och boknyheter efter att Shadowhunters sista avsnitt visats.
 
Nu lägger vi 2018 bakom oss - ett väldigt händelserikt år för Shadowhunters. Och blickar framåt mot ett nytt år som vi ännu inte vet vad det kommer att fyllas av. Förhoppningsvis får vi underbara avsnitt av Shadowhunters och Cassandra kommer ju att släppa minst 3 böcker nästa år.
Titta in i bloggen i morgon för att se vad 2019 har att erbjuda.
 
Tills dess... Gott Nytt År!

Shadowhunters 3A - borttagen scen

Publicerat: 2018-12-28, 18:33:39 i Bilder, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Matthew Daddario/Alec, Nicola Correia Damude/Maryse, Shadowhunters, Säsong 3, Video,

Då jag valde att ta lite ledig tid under julhelgen så har jag inte lagt upp denna borttagna scen från Shadowhunters säsong 3A med Maryse och Alec som är från avsnitt 3x10.
 
 
Den 24 december la även ShadowhuntersSeries upp följande bakom kulisserna bild från 3B på Alec och Magnus som en del i deras #25DaysOfTeasers.
 

Shadowhunters 3B trailer

Publicerat: 2018-12-27, 18:44:15 i Alan Van Sprang/Valentine, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Isaiah Mustafa/Luke, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Säsong 3, Video,

Freeform har äntligen gett oss en trailer till Shadowhunters säsong 3B som har premiär 25 februari i USA.
Jace verkar ha tagit det ganska hårt att Clary är borta och säsong 3 ser ut bli väldigt dramatisk.
 
 
Jag har inga uppgifter ännu om Netflix kommer att visa 3B - men det skulle förvåna mig om de inte visar det nya avsnittet dagen efter att det har sänts i USA. Så 26 februari borde det nya avsnittet finnas att streama på Netflix.

63 Dagar kvar till Shadowhunters säsong 3B

Publicerat: 2018-12-24, 10:00:00 i Shadowhunters, Säsong 3,

 
GOD JUL alla underbara läsare!
 
Uppdateringar kommer att bli begränsade nu under Jul då jag både jobbar, fyller år och hoppas kunna hitta tid att spendera med familjen. Nedräkningar till Shadowhunters 3B får ni givetvis - men om det inte händer något speciellt som berör Shadowhunters eller Cassandras böcker så hoppas jag att ni kan ha överseende med att jag inte kommer blogga så mycket under de kommande dagarna.

En ny Aline i Shadowhunters säsong 3B

Publicerat: 2018-12-21, 22:51:00 i Jacky Lai/Aline, Shadowhunters, Säsong 3,

I samband med att Freeform och Shadowhunters gett oss en bild på Jace och Aline i dagens #25DaysOfTeasers så har flera fans reagerat på att det uppenbarligen inte är Eileen Li som ser ut att vara Aline i bilden. (vilket jag helt tydligen inte alls sett)
 
Producenten Todd Slavkin har därför gått ut på twitter och välkommnat Jacky Lai som den nya Aline i 3B - som vi kommer att få se en del av tillsammans med Helen som spelas av Sydney Meyer.
 
 

Shadowhunters 25 dagar med teasers - dag 21

Publicerat: 2018-12-21, 21:10:36 i Bilder, Dominic Sherwood/Jace, Eileen Li/Aline, Emeraude Toubia/Isabelle, Javier Munos/Lorenzo Rey, Shadowhunters, Säsong 3,

Shadowhunters har idag gett oss en bild på Jace och Aline från säsong 3B.
 
 
Säsong 3B har premiär 25 februari i USA och borde finnas på Netflix i sverige från 26 februari.
 
Igår fick vi förutom bilden på Luke - tydligen även denna borttagna scen från säsong 3A avsnitt 9 med Izzy och Lorenzo.
 

Shadowhunters 25 dagar med teasers - dag 20

Publicerat: 2018-12-20, 22:24:31 i Bilder, Isaiah Mustafa/Luke, Shadowhunters, Säsong 3,

I dagens #25DaysOfTeasers har vi fått en bild från Shadowhunters 3B på Luke.
 
Denna bild verkar nästan höra ihop med den bild från EW som jag lade upp tidigare i dag. Där vi även fick reda på att Luke ivrigt letar efter Clary och i bilden ovan verkar han verkligen vara helt fokuserad på att hitta Clary - om man ser väggen med allt material på.
 
Shadowhunters säsong 3B - den sista säsongen drar igång 25 februari i USA.
 

Exklusiv ny bild från Shadowhunters säsong 3B

Publicerat: 2018-12-20, 19:29:58 i Bilder, Dominic Sherwood/Jace, Isaiah Mustafa/Luke, Shadowhunters, Säsong 3,

Det är fortfarande över två månader kvar tills Shadowhunters säsong 3B har premiär - 25 februari, men vi har redan nu fått en exklusiv bild från den kommande säsongen från Entertainment Weekly.
 
Bilden är som ni kan se på Luke och Jace. I artikeln som följer med bilden kan vi läsa att både Jace och Luke är ivriga att hitta Clary som varit försvunnen tillsammans med sin bror, sedan vi lämnade dem i säsongsavslutningen av 3A.
 
Producenten Todd Slavkin säger till EW att "Luke och Jace vägrar att tro att Clary är borta för alltid. Som en fadersfigur är Luke drivande i sökandet efter Clary - men den Clary som de hittar är kanske inte den Clary som de kommer ihåg. De erfarenheter som hon fått när hon varit borta kommer att förändra henne för alltid. Det kommer att krävas mycket för att Clary skall bli den som hon varit innan."
 
Sökande efter Clary är bara en del av den sista säsongen, där vi kommer att få se Luke Baines som den "riktiga" Jonathan. Enligt Slavkin så kommer den sista säsongen även att vara seriens mest vuxna och ha de mest sofistikerade avsnitten hittills, som kommer att leda fram till seriens finalavsnitt - som Slavkin även säger kommer att ge fansen ett avslut - men inget är satt i sten. "Vi ville inte göra något som inte kan fortsätta i folks fantasi - så fansen kan utesluta en apokalyps... tror vi." Avslutar producenten Darren Swimmer. 

69 Dagar kvar till Shadowhunters säsong 3B

Publicerat: 2018-12-18, 18:40:28 i Shadowhunters, Säsong 3,

Ni är några stycken som har frågat om jag har tänkt att göra en nedräkning till Shadowhunters säsong 3B och jag har tänkt på det i några dagar och bestämt mig för att jag nog gör en. Även om jag har mycket annat i livet att göra - men jag hoppas att jag skall ha tid att både skapa dessa och lägga upp dem varje dag fram till premiären.
 
Jag hade dock velat göra något annorlunda för den troligen sista säsongen, men jag har insett att jag inte kommer att ha den tid som krävs för att göra några avancerade bilder - så ni får bara en liknande som de jag har gjort förut. ;)
 
Har ni förslag på bilder eller karaktärer som ni vill skall ha en framträdande roll i nedräkningen - hojta till. Bilder från fotosessioner? reklambilder? karaktärsbilder? eller kanske bilder från tidigare avsnitt säsong 1 - 3A?
 

Shadowhunters 25 dagar med teasers - dag 16

Publicerat: 2018-12-16, 19:09:54 i Bilder, Chai Hansen/Jordan, Dominic Sherwood/Jace, Isaiah Mustafa/Luke, Shadowhunters, Säsong 3,

Hoppas ni har en bra 3:dje advent!
 
Här får ni en bild på Jace och Luke i full snöutrustning. Man börjar ju fundera lite på om det verkligen kommer ett avsnitt där vi kommer att få se dem så här?!
 
 
ShadowhuntersSeries har även gett oss en bild på Jordan, men de säger inget om det är från säsong 3A eller från säsong 3B som har premiär 25 februari.

Chain of Gold - omslag och releasedatum

Publicerat: 2018-12-13, 12:35:32 i Cassandra Clare, Chain of Gold, The Last Hours,

Det är en bra tid att vara ett Cassandra Clare fan!
 
När en bok avslutas så står flera nya serier på rad. Förra veckan kom ju som ni vet den sista boken i The Dark Artifices serien - Queen of Air and Darkness (som jag ännu inte har läst ut...) och redan nästa år kommer den första boken i serien The Last Hours - Chain of Gold.
Gör en markering vid datumet 19 november 2019 för då släpps denna efterlängtade bok.
 
Cassandra planerar även att släppa ytterligare en sista skuggjägaretrilogi - The Wicked Powers som kommer att fokusera på händelserna efter Queen of Air and Darkness och även de två sista novellerna i Ghosts of the Shadow Market.
 
Serien The Last Hours kan ses som en uppföljare till The Infernal Devices serien och precis som i TID så kommer handlingen att utspela sig i bl.a. London, men året är 1903 och vi kommer att få följa Will och Tessas barn - James och Lucie, samt deras Parabatai Matthew Fairchild och Cordelia Carstairs och givetvis en massa andra karaktärer. Några av dem har vi faktiskt redan mött i The Bane Chronicles, Tales from the Shadowhunter Academy och Ghosts of the Shadow Market.
 
Under ett bokevent som hölls i Los Angeles igår så avslöjade Cassandra Clare hur omslaget till Chain of Gold ser ut, de som inte kunde närvara på själva eventet kunde se avslöjandet på PolandBananasBooks youtubekanal och det lades även ut via TMI Source.
Omslaget är så himla snyggt.
 
Precis som för Cassies tidigare böcker så är det Cliff Nielsen som har gjort detta supersnygga omslag. Enligt Cassandra så är det Cordelia Carstairs som håller Cortana framför grindarna till Kensington Palace i det Edvardianska England i början av 1900-talet. Cassie skriver även till bilden - fabulösa kläder och mörka hemligheter.
 
Bokens handling är följande:

Welcome to Edwardian London, a time of electric lights and long shadows, the celebration of artistic beauty and the wild pursuit of pleasure, with demons waiting in the dark. For years there has been peace in the Shadowhunter world. James and Lucie Herondale, children of the famous Will and Tessa, have grown up in an idyll with their loving friends and family, listening to stories of good defeating evil and love conquering all. But everything changes when the Blackthorn and Carstairs families come to London…and so does a remorseless and inescapable plague.

James Herondale longs for a great love, and thinks he has found it in the beautiful, mysterious Grace Blackthorn. Cordelia Carstairs is desperate to become a hero, save her family from ruin, and keep her secret love for James hidden. When disaster strikes the Shadowhunters, James, Cordelia and their friends are plunged into a wild adventure which will reveal dark and incredible powers, and the true cruel price of being a hero…and falling in love.

Hur mycket längtar ni till att få läsa Chain of Gold? Eller tänker ni inte läsa boken?
 
 

Shadowhunters 25 dagar med teasers - dag 12

Publicerat: 2018-12-12, 19:21:49 i Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Säsong 2, Video,

I Shadowhunters #25DaysOfTeasers har vi idag 12 december fått ett borttaget blooper-klipp från säsong 2 avsnitt 5.
 
 
Jag har hört skådespelarna pratat om just den här scenen - så det är kul att vi äntligen har fått en möjlighet att se det. Kolla in Dominics reaktion - så klockren.
 
Shadowhunters säsong 3B har premiär 25 februari, 2019.

Nytt citat från "Red Scrolls of Magic" med Magnus & Catarina

Publicerat: 2018-12-08, 22:41:50 i Cassandra Clare, Citat, The Eldest Curses, The Red Scrolls of Magic,

För att fira att det idag är Magnus Banes födelsedag har Cassandra Clare gett oss ett nytt citat från första boken - The Red Scrolls of Magic från Malec-trilogin The Eldest Curses, där Catarina är orolig över att Magnus är tillsammans med en skuggjägare.
 

Happy Birthday, Bane! To celebrate, a snippet from Red Scrolls of Magic!

A group of drunken faeries stumbled past. The celebration was noticeably ratcheting up in decibels and wildness. Catarina waited until they were alone again to continue. “You’re in this mess and you still have a Shadowhunter with you?” she demanded. “Magnus, I knew you were seeing him, but this is a long way past having fun. It’s his duty to tell the Clave about you founding this cult. They’ll hear the rumor you’re lead-ing it eventually, whether your Lightwood tells them or not. The Nephilim won’t look any further for a culprit. The Nephilim do not admit weakness. There is no room in their hearts for pity or mercy. I have seen the children of the Angel murder their own for breaking their precious Law. Magnus, we’re talking about your life.”

“Catarina,” said Magnus, “I love him.”

She stared at him. Her eyes were the color of the ocean, swept by storms and with treasure sunk below the waves. She had worn a plague mask during real plagues. She had seen so many tragedies, and they both knew the worst tragedies were born of love.

“Are you sure?” she said quietly. “You always hope for the best, but this time hope is too dangerous. This one could hurt you worse than the others. This one could get you killed.”
 
The Red Scrolls of Magic släpps 2 april 2019.
 
Happy Birthday, Bane! To celebrate, a snippet from Red Scrolls of Magic!
A group of drunken faeries stumbled past. The celebration was noticeably ratcheting up in decibels and wildness. Catarina waited until they were alone again to continue. “You’re...

Chain of Gold omslaget avslöjas online

Publicerat: 2018-12-08, 17:42:28 i Cassandra Clare, Chain of Gold, The Last Hours,

När en serie avslutas börjar en ny. För bara några dagar sedan släpptes ju den sista delen i The Dark Artifices - Queen of Air and Darkness och med tanke på storleken på boken så är det fullt förståeligt om ni inte är så många som har läst ut den ännu - jag har definitivit inte hunnit med det.
 
Men om bara några dagar kommer Cassandra Clare att avslöja hur omslaget till Chain of Gold - den första boken i serien The Last Hours kommer att se ut. För att alla hennes fans inte skall missa detta så kommer avslöjandet att visas online.
 
 
Som ni ser i inlägget ovan så får ni skriva in 12 december i kalendern - då är Cassandra på en boksignering på Barnes & Noble i Los Angeles och under det eventet kommer alltså omslaget att visas för första gången. Hela avslöjandet kommer även att visas online via länken youtube.com/polandbananasbooks.
 
Tyvärr för oss här i sverige så kommer detta att ske kl. 04.45 den 13 december. Så är ni inte jättemorgonpigga så känns det inte som att det är något som många av oss kommer att se live. Men jag tänkte ändå att jag skulle informera de av er som möjligen är intresserade av att se det.
 
Jag kommer givetvis att lägga upp en bild på omslaget här på bloggen så fort jag hinner den 13:de.
 
____________________
 
Hur många av er längtar till att få läsa en helt ny serie av Cassie? Och har någon redan läst ut Queen of Air and Darkness?

Shadowhunters säsong 3 - borttagen scen med Jace & Maia

Publicerat: 2018-12-07, 22:27:44 i Alisha Wainwright/Maia, Dominic Sherwood/Jace, Shadowhunters, Säsong 3, Video,

Shadowhunters säsong 3B känns som det är väldigt långt borta just nu med premiärdatum 25 februari. Men för att göra väntan lite kortare så har faktiskt Freeform gett oss en borttagen scen från avsnitt 3x01, med Jace och Maia.
 
 
Hoppas ni gillade denna borttagna scen - för vi kan tydligen förvänta oss att få fler under Freeform och Shadowhunters #25DaysOfTeasers som de kör nu under december.

Queen of Air and Darkness nu till försäljning

Publicerat: 2018-12-04, 19:54:03 i Queen of Air and Darkness, The Dark Artifices,

Dagen D är äntligen här!! Kan inte fatta att jag äntligen får skriva att Queen of Air and Darkness - den tredje och avslutande delen i serien The Dark Artifices nu finns till försäljning!
 
Som vi har längtat - eller hur?!
 
Handlingen av boken är följande:
 

What if damnation is the price of true love?

Innocent blood has been spilled on the steps of the Council Hall, the sacred stronghold of the Shadowhunters. In the wake of the tragic death of Livia Blackthorn, the Clave teeters on the brink of civil war. One fragment of the Blackthorn family flees to Los Angeles, seeking to discover the source of the "blight" that is destroying the race of warlocks. Meanwhile, Julian and Emma take desperate measures to put their forbidden love aside and undertake a perilous mission to Faerie to retrieve the Black Volume of the Dead. What they find in the Courts is a secret that may tear the Shadow World asunder and open a dark path into a future they could never have imagined. Caught in a race against time, Emma and Julian must save the world of Shadowhunters before the deadly power of the parabatai curse destroys them and everyone they love.

 
Om ni inte redan köpt boken kan ni beställa den via följande sidor:
Bokus - 139kr.
Adlibris - 144kr.
 
 

Sista citatet från "Queen of Air and Darkness"

Publicerat: 2018-12-03, 22:21:01 i Queen of Air and Darkness, The Dark Artifices,

Cassandra Clare har i dag gett oss det SISTA citatet från Queen of Air and Darkness då boken ju faktiskt släpps imorgon!! Citatet är med Kit och Emma.
 

Kit rolled onto his back on the grass. He was gasping for breath. Dying, he thought. I’m dying. And I cannot be who they said I am. It’s impossible.

“Kit!” Emma was crouching over him, pulling the collar of his shirt aside to place an iratze there. “Kit, by the Angel, what did you do?”

“I don’t—know.” He felt like there was no breath in his body. His fingers scrabbled weakly against the dirt. Help me, Emma. Help me. Tell Ty—

“It’s all right.” There was someone else bending over him, someone with a familiar face and calming voice. “Christopher. Christopher, breathe.”

1 Dag kvar till Queen of Air and Darkness

Publicerat: 2018-12-03, 19:18:13 i Queen of Air and Darkness, The Dark Artifices,

Shit, shit, shit... I morgon är dagen D då Queen of Air and Darkness ÄNTLIGEN släpps!! Kan verkligen inte fatta att vi är där.
 
Hur många av er har förhandsbokat boken och hoppas på att den dimper ner i brevlådan i morgon? Eller tänker ni vara på bokhandeln när de öppnar?
Själv har jag förhandsbokat den, men kommer troligen inte att få den fören om några dagar så jag kommer nog köpa den som e-bok i morgon - det finns liksom ingen chans att jag tänker vänta på den fysiska boken.
 
I Queen of Air and Darkness kommer vi att få se mer av Ash som kommer att ha en signifikant roll i historien som kommer att leda till The Wicked Powers.
Ash kommer även att vara några år äldre än han var i Lord of Shadows - p.g.a. att tiden fungerar annorlunda i Féernas rike.

Shadowhunters 25 dagar med teasers - dag 2 & 3

Publicerat: 2018-12-03, 17:51:02 i Bilder, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Säsong 3,

Ytterligare 2 nya bakom kulisserna bilder från Shadowhunters 3B har släppts som en del i Shadowhunters 25 dagar med teasers. På grund av tidszonerna mellan USA och sverige (vissa bilder läggs upp på kvällen i USA och då är det ju natt och sovdags för oss här i sverige) så får ni här bilder från 2 och 3 december.
 
 
 
Shadowhunters säsong 3B har premiär 25 februari i USA.

Nytt citat från "Queen of Air and Darkness" med Cristina & Kieran

Publicerat: 2018-12-02, 22:33:45 i Cassandra Clare, Citat, Queen of Air and Darkness, The Dark Artifices,

Med bara 2 dagar kvar till releasen av Queen of Air and Darkness så har Cassandra gett oss ett nytt citat från den mycket efterlängtade sista delen av The Dark Artifices serien.
 

“Perhaps you are not confused,” she said in a whisper. “But I am. You confuse me very much.”

“Cristina,” Kieran whispered. He touched her face lightly; she leaned into the warmth of his hand, and his fingers slipped across her cheek to her mouth. He outlined the shape of her lips with his fingertips, his eyes half-closed.

2 Dagar kvar till Queen of Air and Darkness

Publicerat: 2018-12-02, 21:09:00 i Queen of Air and Darkness, The Dark Artifices,

Så nära... BARA 2 dagar kvar nu!!
 
I Queen of Air and Darkness kommer skuggjägarevärlden och dess regering att ändras och gå till en ny plats som vi kommer att få se mer av i den kommande serien The Wicked Powers - som därför kommer att vara en helt förändrad världen mot den som vi känner till nu. 

Nytt citat från "Queen of Air and Darkness" med Emma & Julian

Publicerat: 2018-12-02, 20:00:16 i Cassandra Clare, Citat, Queen of Air and Darkness, The Dark Artifices,

Cassandra Clare la upp lördagens citat, via Instagram, ganska sent svensktid - vilket är det citat som ni får nu som är med Emma och Julian.
 
Julian's expression was nakedly vulnerable. “Unless you don’t feel that way about me anymore,” he said. “If you’d stopped loving me, I wouldn’t blame you.” "I guess that would solve our problem,” Emma said, without thinking. Julian flinched.

3 Dagar kvar till Queen of Air and Darkness

Publicerat: 2018-12-01, 20:13:29 i Queen of Air and Darkness, The Dark Artifices,

Vi är såååå nära nu - bara 3 dagar kvar.
 
I Queen of Air and Darkness kommer vi att få se Helens reaktion när hon får reda på att det är Julian som har drivit Institutet i Los Angeles. Det kommer att vara viktigt och det inträffar vid en viktigt tidpunkt.
 
 
Ps. Det kommer inte bli någon julkalender i år. Tyvärr. Anledningen i stort är för att jag har fått sjukt mycket att göra vid mitt jobb och jag känner inte att tiden kommer att finnas till i år för att även fixa i ordning en julkalender.
Jag hoppas att ni kan ha överseende med detta och att jag sköter denna blogg på min fritid.