Rykten om "Shadowhunters"

Publicerad 2015-03-14 18:33:49 i Shadowhunters,

 
Det har börjat gå en del rykten om den kommande TMI tv-serien Shadowhunters.
Förutom det som vi redan fått reda på att serien troligen kommer att visas på kanalen ABC Family i USA, den kommer att börja spelas in i Maj i Vancouver, så har vi nu fått ytterligare några rykten att fundera över om de stämmer eller inte. 
 
Vissa av dessa rykten som kommer från sajten Spoiler TV (de brukar ha bra koll när det kommer till tv serier), hoppas jag personligen är falska. Ni får själva avgöra:
- Manga is referenced. (Specifically Dragon Ball)
- Characters are aged up by about 2-3 years.
- Clary is attending the Brooklyn Academy Of Art.
- The Institute is seen in the pilot.
- Simon's band has different members. This includes Natalie Adams (Simon's girlfriend) with a pomeranian named Yeti and bass player Gary.
 
Svensk översättning:
- Manga är nämnt. (Speciellt Dragon Ball)
- Karaktärerna kommer att vara äldre än de är i böckerna, troligen 2-3 år äldre.
- Clary är student vid Brooklyn Academy of Art.
- Institutet kommer att vara med i första avsnittet.
- Simons band har andra medlemmar än dem vi möter i böckerna. I serien kommer bandmedlemarna att heta Natalie Adams (Simons flickvän) som har en dvärgspets vid namn Yeti och Gary som spelar basgitarr.
 
Vissa av dessa rykten kan jag godta som att karaktärerna är äldre än vad de är i böckerna och att Clary är en student vid Brooklyn Academy of Art, liksom i böckerna så är hon väl då troligt även konstnär även i serien.
 
Men att Simon har en flickvän är jag lite mera skeptisk emot, och varför är det andra bandmedlem? Vad är det för fel med de bandmedlemar som är med i böckerna? Det kan väl inte vara så svårt att hitta några skådespelare till dem rollerna? 
 
Man hade ju hoppats att TV serien skulle vara lite närmare böckerna än vad filmen var. Men vad vet vi, i det här skedet av produktionen så kanske inget är helt klart till 100% innan de börjar spela in serien.
Men något borde de har lärt sig från filmen och vad fansen till böckerna vill ha i en filmatisering och det är att vara så nära böckerna som det går. Jag förstår att ALLT inte kan vara likadant och det kommer det troligen inte heller att vara, men efter floppen med filmen så borde de förstå att de inte kan ha hur fria tyglar som helst. Utan att de borde ge fansen det som vi vill ha och det är en filmatisering av böckerna så gått det går.
 
Vad är era tankar kring dessa "rykten" om tv-serien?
källa
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-03-14 20:20:03

Jag hoppas att de inte stämmer, jag fattar varför de lägger till saker, men blir så sur när de ändrar stora detaljer - varför? Är inte boken redan bra som den är ?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej