Dominic Sherwood tackar fansen för deras support via en video

Publicerat: 2015-04-30, 22:13:53 i Dominic Sherwood/Jace, Shadowhunters,

 
 
Dominic Sherwood som kommer att spela Jace i den kommande The Mortal Instruments tv-serien Shadowhunters, har via Shadowhunters twitter spelat in en kort video där han säger att han är väldigt entusiastisk över att få möjligheten att spela rollen som Jace och att han är tacksam över den support som vi fans har visat honom och serien hittills.
Om ni inte kan se videon kan ni klicka er vidare till twitterinlägget för att se den.

Kevin Zegers & hans fru väntar tvillingar

Publicerat: 2015-04-30, 13:35:17 i Kevin Zegers,

 Kevin Zegers Wife Expecting Twins
Kevin Zegers (Alec i TMI-filmen) och hans fru Jamie Feld väntar tvillingar.
Barnen förväntas att komma i sommar och enligt Kevin själv så kommer det att bli två tjejer.
 
Kevin själv skrev om det på twitter:

Inte direkt TMI nyheter, men det är alltid kul när någon väntar barn och Kevin är ju en del av TMI-familjen även om han bara fick spela Alec i en film.

Lady Midnight får releasedatum 8 Mars 2016

Publicerat: 2015-04-29, 14:29:00 i Lady Midnight, The Dark Artifices,

 
Lady Midnight, den första boken i skuggjägareserien The Dark Artifices verkar äntligen ha fått ett releasedatum satt till 8 Mars 2016. Detta är för när boken släpps på engelska.
 
Cassandra rebloggade nyligen en av sina tidgare inlägg på sin tumblr, och hon hade då även lagt till datumet för boksläppet, vilket inte fanns i det ursprungliga inlägget:
 
There are three Dark Artifices books: Lady Midnight, Lord of Shadows, and Queen of Air and DarknessLady Midnight is scheduled for release March 8, 2016. 
 
I Shadowhunter appen står även datumet inskrivet:
 
 
Omslaget för boken kommer vi att få se i September. Det kommer att vara ritat av samma man, Cliff Nielsen, som har gjort Cassies tidigare omslag för böckerna i skuggjägare-serierna.
 
Vill ni ha ett smakprov från Lady Midnight så kan ni köpa e-novellerna The Lost Herondale eller The Whitechapel Fiend från serien Tales from the Shadowhunter Academy, där en scen från boken finns med som en extra gåva till fansen.
 
källa

Mer från "Shadowhunters" manus har läckt ut

Publicerat: 2015-04-27, 15:33:00 i Shadowhunters,

 
I början av förra veckan fick vi äntligen reda på vem det är som skall spela rollen som Jace. Ingen verkar ha några invändning mot att Dominic Sherwood kommer att axla rollen som Jace.
Nu har det dock läckt ut mer från manuset till Shadowhunters.
 
För några veckor sedan kom rykten om vissa bra och andra mindre bra ändringar som verkar ha gjorts när nu böckerna kommer att bli en tv-serie.
Nu verkar ännu mera ha läckt ut, om det bara är rykten en om dessa verkligen stämmer kan vi inte veta förens serien har premiär i början av 2016.
 
Det senaste som Idris BR varkar ha fått tag på så är det följande som det pratas mest om:
 
  • Isabelle och Alec verkar vara mera inkludera i serien än vad de var i filmen. Som det verkar så kommer de att ha minst ett emotionellt samtal om Alecs sexuallitet. Det verkar vara ett väldigt fint syskon ögonblick som vi förhoppnings kan komma att få fler av under seriens gång.
  • Isabelle kommer att vara ett större sex-objekt och mindre skuggjägare i serien. I manuset står det att Isabelle inte bryr sig så mycket om sina uppdrag som skuggjägare, utan hon verkar fokusera mer på att få i säng så många Nedomvärldare som hon kan hitta. Isabelle verkar att vara över sexualiserad i serien, mer så än hon är i böckerna. Där vet hon att hon är snygg och använder det till sin fördel, vilket hon inte verkar att göra i serien. Detta är en av de saker som jag hoppas inte stämmer. Izzy är en favoritkaraktär för mig och hon är absolut inte bara ett sexobjekt. Hon är så mycket mer och hon kan bli en stor förebild för dem yngre kvinnliga tittare som kan se på serien. Hon är tjej och slåss mot demoner och vampyrer i en nästan bara mansdominerande värld. Hur mycket bättre kan det bli.
  • Alec och Magnus verkar även redan vara i någon form av förhållande i serien. Tyvärr kan jag tycka, då jag alltid har uppskattat Alec och Magnus förhållande. Jag hade gärna sett att det utvecklats som det gör i böckerna. Att de träffas på Magnus fest och att någon äntligen lägger märke till Alec.
  • Clary verkar mer av en nörd än hon har varit i de tidigare manus som har läckt ut. Hon kommer att gör referenser till Game of Thrones, Star Wars och Pulp Fiction i några scener.
  • Simon och Maureen verkar redan vara i ett förhållande och i någon scen kommer de att fira att de varit tillsammans i sju månader.
  • Luke kommer i serien att vara kriminalpolis. I en scen kommer Luke och hans kollegor att undersöka ännu en "demondöd" som har dragit in över stan, och som ser ut att vara kopplat till vampyrer.
  • Luke och Jocelyns förhållande kommer att vara mer inkluderat i serien, än det var i filmen. Lukes chef säger även till Luke att han borde satsa och gå ut med Jocelyn. Jag hoppas verkligen att detta förhållande får betydligt mera tid i serien än det fick i filmen, där det nästan försvann. Jag har alltid gillat både Luke och Jocelyn och jag ser framemot att få se mer av dem i serien.
  • Det första som vi kommer att få se av Valentine i serien så har han en bas i Chernobyl (ni vet det ställe där en stor mängd radioaktivtämne släptes ut i en olycka), där han håller på med någon form av experiment med demon- och människoblod. 
Det är inte säkert att detta manus är det officiella manuset, utan det kan återigen bara vara rykten. Några av dessa ändringar är bra och andra är i min mening inte alls bra. Det är inte förens serien börjar att sändas som vi ens vet om de ändringar de ha gjort är bra eller inte.
Fram tillsdess skall vi även ta dessa "rykten" med en nypa salt.
 
Vad är era åsikter angånde detta "läckta manus"?
 
källa | källa

Dominic Sherwood har provspelat mot möjliga Clarys

Publicerat: 2015-04-23, 18:41:32 i Dominic Sherwood/Jace, Shadowhunters,

 
McG har återigen twittrar om Shadowhunters. Denna gången har han lagt upp en bild på sig själv tillsammans med Dominic Sherwood som kommer att spela Jace.
 
Under bilden har han skrivit att Dominic har provspelat mot olika skådespelerskor som vill ha rollen som Clary.
Om de nu har hittat den rätta Clary, säger han ingenting om.
 
 
Inspelningarna av Shadowhunters kommer att dra igång nästa månad i Toronto.
 

Köp Tales from the Shadowhunter Academy #3

Publicerat: 2015-04-21, 15:54:30 i Tales from the Shadowhunter Academy,

 
Om ni kan slita er från att titta på bilder av vår nya Jace, Dominic Sherwood, (Jag vet det är otroligt svårt ;) ) så kan ni läsa en ny e-bok i serien Tales from the Shadowhunter Academy som har släppts idag.
 
E-boken The Whitechapel Fiend är den tredje e-boken i serien som kommer att bestå av 10 böcker.
 

Beskrivningen och ett kort citat från boken:

There are two guest teachers this week, and—just Simon’s luck—they’re both Herondales. When Jace teaches a class at the Academy, warlock Tessa visits to share the true story of the Jack the Ripper murders.

 

Ni kan köpa The Whitechapel Fiend via Amazon.com. Den kostar där runt 25 SEK.
Via amazon kan man ladda ner deras app (Kindle Reader) till sin smartphone/läsplatta/dator och sedan köpa boken så laddas den automatiskt in i appen. Ganska smart och det bästa är att det går att köpa och läsa även för oss som bor i sverige.
 
Den finns inte ännu hos CDON.com men den borde finnas där om några dagar om ni inte vill köpa boken via amazon. Hos CDON kostar nog boken runt 30 SEK.
 
Nästa e-bok Nothing but Shadows släpps 19 maj.
 
Alla omslag till e-böckerna kommer tillsammans att bilda omslaget till boken där alla noveller kommer att finnas samlade. I nuläget ser omslaget ut som följande:
Alla e-böckerna kommer att finnas samlade i en bok efter det att alla 10 e-böckerna har släppts.

Dominic Sherwood är Jace i Shadowhunters

Publicerat: 2015-04-20, 20:41:00 i Dominic Sherwood/Jace, Shadowhunters,Shadowhuntershar hittat sin Jace. 
Det är skådespelare Dominic Sherwood som kommer att spela Jace. 
 
Dominic har tidigare varit med i filmen Vampire Academy där han spelade Christian Ozera. 
 
Pressmeddelandet från ABC Family där de berättar nyheten är följande:

ABC FAMILY HAS CAST DOMINIC SHERWOOD AS ‘JACE WAYLAND,’

 

THE MALE LEAD FOR THE SAGA SERIESSHADOWHUNTERS

 

Burbank, CA (April 20, 2015) – ABC Family has found their ‘Jace’ in British actor Dominic Sherwood — it was announced today by the network. Sherwood was recently seen starring in the feature film “Vampire Academy” and featured in the Taylor Swift “Style” video.

 

Based on the bestselling young adult fantasy book series The Mortal Instruments by Cassandra Clare, “Shadowhunters” follows 18 year-old Clary Fray who finds out on her birthday that she is not who she thinks she is, but rather comes from a long line of Shadowhunters  human-angel hybrids who hunt down demonsWhen her mother Jocelyn is kidnapped, Clary is thrown into the world of demon hunting with mysterious Shadowhunter Jace and her best friend Simon. Now living among faeries, warlocks, vampires and werewolves, Clary begins a journey of self-discovery as she learns more about her past and what her future may hold.

 

Narcissistic, and lethally gorgeous, Jace is a determined and expert Shadowhunter. A skilled soldier in a war against demons. After his father is killed, Jace makes it his life mission to seek revenge on the man who is responsible.

 

Shadowhunters” is produced by Constantin Film and executive produced by Ed Decter and McG. McG will also direct the first episode.

 Cassandra Clare sa följandel, via sin tumblr om valet av Dominic som Jace :
 
I only found out a little while ago that they were going to cast Dominic, but I’d seen his auditions and I’d sent off the notes that his was my favorite out of them, so I am super happy their choice lined up with mine. He played Jace with a lot of danger and fun and sexiness, and I look forward to you guys getting to see that on your screens!
 
Vad tycker ni om valet av Jace?

Vem som kommer att bli den "Nya Jace" avslöjas idag!!

Publicerat: 2015-04-20, 18:12:24 i Shadowhunters,

Det verkar som att idag är dagen D eller snarare dagen J, då det verkar som att vi kommer att få reda på vem som skall spela Jace i tv-serien Shadowhunters :)
 
OBS!! Det kan tänkas att de avslöjar namnet i natt svensktid och då kommer jag att skriva om det här i bloggen så for jag får tid till det i morgon bitti. Håller tummarna för att det blir idag för oss i Sverige.
 
Både Cassie och regissören McG har twittrat om det och man kan väl lugnt säga att vi är peppade på att få reda på vem det är?
 
Några av de tweets som Cassie och McG har skrivit:
 
 
källa
 
Så fort de går ut med namnet och bilden på den som kommer att spela Jace så kommer jag att skriva det här i bloggen.

Tweets från regissören McG om Shadowhunters

Publicerat: 2015-04-17, 16:07:13 i Shadowhunters,

 
Regissören för det första avsnittet av tv-serien Shadowhunters, som har titeln The Mortal Cup, har twittrat en del om förberedelserna för serien och avsnittet. Han är även en av producenterna för serien och han är därför inblandad även i de andra delarna av serien som att välja skådespelare m.m. Han är även en väldigt flitig twittrare vilket gör att vi fans får dagliga uppdateringar om hur arbetet med serien fortskrider. 
 
Bl.a. så har han lagt upp en bild på det första manuset för serien:
 
Ytterligare tweets från McG om Shadowhunters:
 
Ingen roll verkar vara tillsatt ännu, men snart:
Inspelningen för serien kommer att dra igång i maj och premiären för Shadowhunters kommer att vara i början av 2016.

Två nya omslag för 'Tales from the Shadowhunter Academy' släppta

Publicerat: 2015-04-16, 16:35:05 i Tales from the Shadowhunter Academy,

 
Entertainment Weekly har släppt två nya omslag för böckerna 3 & 4 i serien Tales from the Shadowhunter Academy.
Om mindre än en vecka (21 April) kan vi läsa tredje e-boken i serien, den har titeln The Whitechapel Fiend.
 
 
There are two guest teachers this week, and—just Simon’s luck—they’re both Herondales. When Jace teaches a class at the Academy, warlock Tessa visits to share the true story of the Jack the Ripper murders.
 
Den fjärde e-boken Nothing But Shadows släpps 19 maj.
 
Simon is not the first student to feel out of place at The Shadowhunter Academy—half-warlock and total bookworm James Herondale certainly didn’t quite fit in with the other students. Simon learns about James’ time at the Academy and discovers what it means to find a place you belong in this prelude to The Last Hours.
 
E-böckerna kommer att finnas till försäljning via Amazon och CDON (dock några dagar senare).

Shadowhunters får premiär i början av 2016

Publicerat: 2015-04-15, 15:36:00 i Shadowhunters,

 

ABC Family hade nyligen i en pressträff i New York där kanalen diskuterade sina kommande projekt, inklusive Shadowhunters.

 

De berättade då att de planerar att ha premiär för Shadowhunters i början av 2016.

 

De gav inget specifikt datum, men troligen så kommer preimären att vara i Januari 2016.

 

Vi får hålla ut i några månader till vill säga.

 

Produktionen och inspelningarna av serien drar igång nästa månad i Toronto. Vi har ännu inte fått reda på vilka skådespelare som kommer att medverka i serien.

 

Den som har fått äran att vara regissör för det första avsnittet av Shadowhunters heter McG. Han är även en av de exekutiva producenterna för serien tillsammans med Ed Decter.

 

McG har redan twittrat om sitt arbete med serien:

 

källa

Nytt citat från The Last Hours

Publicerat: 2015-04-13, 15:55:11 i Cassandra Clare, The Last Hours,

 
Cassandra har delat ett nytt citat från den kommande skuggjägare-serien The Last Hours. Första boken i serien har titeln Chain of Gold och är beräknad att släppas under 2017.
Denna bokserie kommer att ta vid några år efter händelserna i The Infernal Devices. Så om ni inte har läst böckerna (eller i alla fall sista boken Clockwork Princess) i den serien så kan följande citat innehålla lite spoilers.
 

“Who’s the boy tripping over his own feet?” Cordelia asked as the boy in question, a slender, ink-stained young man with spectacles and tousled brown curls, nearly careened into Lucie and Matthew.

 

“That’s Christopher Lightwood. My cousin. Alas, Christopher is far more at home with beakers and test tubes than he is with female company. Let’s just hope he doesn’t pitch poor Rosamund Townsend into the refreshment table.”

 

“Is he in love with her?”

 

“Lord, no, barely knows her,” said James. “Charles and Daphne are engaged, and  Barbara Lightwood has an understanding with George Hayward. Beyond that, I’m not sure I can think of any romances brewing in our set. Though having you and Alastair here might bring us some excitement, Daisy.”

 

Her heart leaped. “I didn’t realize you remembered that old nickname.”

 

“What, Daisy?” He was holding her close as they danced: she could feel the heat of him all up and down her front, making her prickle all over. “Of course I remember it. I gave it to you. I hope you don’t intend me to stop using it.”

 

“Of course not. I like it.” She forced herself not to move her gaze from his. Goodness, his eyes were startling up close. They were the color of golden syrup, almost shocking against the black of his pupils. She had heard the whispers, knew people found his eyes odd and alien, a sign of his difference. She thought they were lovely: the color of fire and gold, the way she imagined the heart of the sun. “Though I don’t think it suits me. Daisy sounds like a pretty little girl in hair ribbons.”

 

“Well,” he said. “You are at least –”

 

He broke off. She heard the click as he swallowed: he was looking past her, at someone who had just come into the room. Cordelia followed his glance, and saw a tall woman, thin as a scarecrow and dressed in the black of mourning, with gray-streaked auburn hair done in the style of decades ago piled on her head. Tessa was hurrying toward her, a concerned look on her face. Will was following, and goodness, what did they both look so worried about?

 

As Tessa reached her, the woman stepped aside, revealing the girl who had been standing behind her. A girl, dressed all in ivory, with a soft waterfall of white-gold curls gathered back from her face. The girl moved forward gracefully to greet Tessa and Will, and as she did so, James dropped Cordelia’s hands.

 

They were no longer dancing. Cordelia stood, frozen in confusion, as James turned away from her without a word and strode across the room toward the girl.

källa

Svar på kommentar om TID

Publicerat: 2015-04-11, 12:52:00 i The Infernal Devices, svar på kommentar,

Jag har fått en fråga från Sara som är följande:
 
 
Detta är en fråga som jag har fått ett antal gånger och därför väljer jag nu att skriva svaret i ett inlägg, så att ni alla kan få läsa svaret. Speciellt alla ni som är nya till bloggen och kanske därför inte har läst mitt svar tidigare. Och jag får en chans att skriva ett lite längre svar, vilket jag gillar, som ni som har läst bloggen ett tag kanske har förstått. ;)
 
Svaret på frågan är samma svar som jag har gett några gånger redan, att det inte finns några planer hos det svenska förlaget som ger ut The Mortal Instruments böckerna att även översätta och ge ut The Infernal Devices.
 
Jag kan inte gå in på detaljer om varför då jag inte har något med den processen att göra, men några av anledningarna kan vara att bokförlaget i första hand vill fokusera på att översätta och ge ut alla böckerna i The Mortal Instruments serien. Bok nummer fyra i TMI-serien kommer som ni vet att släppas i Juni, och bok nummer fem planeras att släppas i Januari 2016.
 
Bokförlaget ger även ut Cassandra Clares andra serie som hon skriver tillsammans med Holly Black som heter Magisterium. Första boken finns ute på svenska, den andra boken kommer att släppas på engelska i September och kommer troligen att finnas på svenska i början av nästa år.
 
Jag har ställt denna fråga till min kontakt på bokförlaget ett antal gånger (jag skulle tro att hon är lite frustrerad på mig att jag ganska ofta ställt frågan) och då som sagt fått samma svar att inga planer finns på att ge ut TID. Jag kan ju alltid fråga henne igen efter helgen om de har ändrat sig i frågan, om det finns något intresse från er vill säga.
 
Personligen tycker jag att det är synd att The Infernal Devices inte finns på svenska då The Infernal Devices i min mening är en bättre serie än The Mortal Instruments. Inget ont om TMI, jag gillar den serien med självklart, men TID är lite bättre. Kan ju ha att göra med att jag alltid gillat böcker som utspelar sig under 1700- och 1800-talet.
Jag tycker det är lite synd om er som väldigt gärna vill läsa serien på svenska då ni av olika anledningar inte kan/vill läsa TID på engelska.
Men med tanke på att serierna ändå är "samman knutna" och flera av de kommande skuggjägare-serierna kommer att även innehålla karaktärer från TID (några har dykt upp i de senaste TMI böckerna) så vore det nog bra att ni även läser TID. Plus att det är en sjukt spännande serie.
Även om ni inte är så bra på engelska så tycker jag att ni borde försöka läsa serien, ni övar ju upp er engelska och är det något som ni inte förstår så är det bara att fråga mig om det här i bloggen. Jag svara så gärna på era frågor. ;)
 
 

Möt Månadens Shadowhunter Malin

Publicerat: 2015-04-10, 16:46:44 i Månadens Shadowhunter,

 
NI får nu en chans att lära känna ytterligare en läsare och ett fan av The Mortal Instruments och The Infernal Devices. Månadens Shadowhunter för April heter Malin.
 
1. Ditt namn?
Malin
 
2.När började du läsa en bok av Cassandra Clare?
Första gången måste ha varit sommaren 2013 tror jag.
 
3.Vilken var din första skuggjägare-bok?
Min första bok var stad av skuggor.
 
4.Varför började du läsa boken? Vad var det som gjorde att du ville läsa boken?
Jag fick boken av min kusin i present och jag har alltid varit väldigt intresserad av fantasy så jag tyckte den lät bra. Blev ganska lockad av framsidan men även av allt som stod om boken om man läste på lite.
 
5. Om du har läst The Infernal Devices, vilken serie gillar du bäst TMI eller TID?
Jag tycker faktiskt att TID är bättre. Blev fängslad av första sidan och sen kunde jag bara inte lägga ifrån mig den.
 
6. Vilken är din favoritkaraktär?
Min favorit karaktär är Will från TID. Jag bara älskar honom om man kan säga så haha. Hans personlighet fastnade jag helt för. 
Sen tycker jag även Magnus är riktigt cool.
 
7. Vilken bok är din favorit?
Jag kan faktiskt inte välja mellan Clockwork Angel och Clockwork Princess. Båda är verkligen helt underbara böcker. Den första är rolig och får en att börja skratta medan den andra är så sorgsen (fast på ett bra sätt) så man inte kan låta bli att gråta.
 
8. Vad är det som du gillar med skuggjägare-världen?
Den frågan var faktiskt ganska svår. Jag gillar i princip allt med skuggjägare-världen. Men måste jag välja skulle jag säga tatueringarna/runorna, speciellt parabatai runan. Sen gillar jag ju också deras vapen ganska mycket haha.
 
9. Har du sett filmen Mortal Instruments: Stad av Skuggor? Gillade du den?
Ja jag har sett film och jag tyckte den var bra. Den liknar ju inte boken särskilt mycket men det gör inte mig något.
 
10. Har du någon blogg etc. där andra fans kan lära känna dig mer eller ta kontakt med dig?
Har tyvärr inget sådant eftersom jag inte har tid med det. Tränar simning i stort sett alla dagar i veckan och sen har man plugg. Men annars skulle jag gärna haft det.
 
11. Är det något annat om dig själv som du vill berätta om? Som berör ditt intresse kring The Mortal Instruments?
Inget speciellt mer än att jag verkligen älskar Cassandra Clares böcker. Har verkligen fastnat för den här serien och jag hoppas att många håller med mig.

Dagens bild

Publicerat: 2015-04-08, 20:18:41 i Dagens bild,

Dagens bild får bli denna supersnygga bild. Det är en fanmade poster för Shadowhunters där Molly Quinn porträtterar Clary.
 
 
Shadowhunters FanMade PosterWith Molly Quinn as Clary Fray
källa

Vill du bli Månadens Shadowhunter i April?

Publicerat: 2015-04-06, 15:21:00 i Månadens Shadowhunter,

 
Nu är det dags att ansök om ni vill bli Månadens Shadowhunter för April.
 
Förra månaden var det Emma som vi fick bekanta oss lite närmare med, då hon blev vår Shadowhunter för Mars.
 
Om det finns några som är intresserade av att bli Månadens Shadowhunter så får ni gärna skriva en kort kommentar i detta inlägg eller skicka ett e-mail och bara säga att ni gärna vill bli Månadens Shadowhunter.
Ni kommer att kunna ansöka fram till 9 April. Och sedan väljer jag ut en som kommer att få svara på några frågor om personens intresse kring The Mortal Instruments och skuggjägare.
 
Om ni skriver en kommentar, glöm inte bort att även skriva med er e-mail adress, då den som blir utvald kommer att bli kontaktad via just e-mail och där svara på frågorna.
 
Jag hoppas att ni som ansökte förra månaden men som inte blev vald den gången gärna ställer upp även denna gång, vem vet kanske är det er tur att bli Månadens Shadowhunter.

Lady Midnight citat

Publicerat: 2015-04-03, 15:07:39 i Cassandra Clare, Lady Midnight, The Dark Artifices,

 
Cassandra har gett oss ett nytt citat från Lady Midnight, den första boken i den nya och kommande serien The Dark Artifices. Lady Midnight är just nu planerad att släppas i Mars 2016.
 

“Perfect Diego is the boy Cristina’s mother wants her to marry,” Emma told Livvy. Now it was Cristina’s turn to look betrayed. “It’s not an arranged marriage, not exactly, it’s just that her mother loves him, he’s a Rosales —“

 

“He’s related to you?” Livvy asked Cristina. “Isn’t that a problem? I mean, I know Clary Fairchild and Jace Herondale are a famous love story, but they weren’t actually brother and sister. Otherwise I think it would probably be a …”

 

“Less famous love story,” said Emma, with a grin.

 

Cristina waved her hand dissmisively. “The Rosaleses are a huge Shadowhunting family. I don’t think he’s even a cousin. My mother just thinks it would help cement the Rosales empire. She thinks he’s perfect, so handsome, so smart, such a Shadowhunter, perfect perfect perfect —”

 

“And now you know how he got his nickname,” said Emma.

Ser ni fram emot att få läsa Lady Midnight?

källa

Ny Månadens fråga

Publicerat: 2015-04-01, 17:24:00 i Månadens Fråga,

Ni hittar nu en ny månadens fråga på startsidan (dock ej om ni surfar via eran mobiltelefon).
 
Denna månad lyder frågan om ni ser fram emot att The Mortal Instruments blir en tv-serie?
 
Frågan finns i menyn till höger på startsidan --------------->
 

 
Förra frågan var ni 28st som svarade på.
Frågan var om ni kommer att läsa Tales from the Shadowhunter Academy e-böckerna?
De flesta av er vilket var 19st svarade att ni väntar på att alla e-böckerna kommer ut som en bok.
7st svarade att ni kommer att läsa böckerna när de kommer ut varje månad.
2st verkade inte alls veta vad Tales from the Shadowhunter Academy är för något.