Shadowhunters 3x12 "Original Sin" - trailer

Publicerat: 2019-02-26, 22:59:08 i Alberto Rosende/Simon, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Katherine McNamara/Clary, Luke Baines/Jonathan, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Säsong 3, Video,

Har ni hämtat er från den maffia starten av Shadowhunters säsong 3B? I vilket fall som helst så kan ni nu se vad vi kan förvänta oss i nästa veckas avsnitt som är 3x12 - Original Sin, som vi kan se den 5 mars på Netflix.
 

Shadowhunters 3x11 - "Lost Souls"

Publicerat: 2019-02-26, 10:00:00 i Shadowhunters,

Missa inte att se premiären av Shadowhunters säsong 3B som nu finns på Netflix!!
 
Överlag så tyckte jag att det var ett helt okej avsnitt. Även om det som vanligt har tryckts in alldeles för mycke information så man hinner inte med att uppfatta allt som de ger oss med ledtrådar och karaktärer hit och dit.
 
En karaktär som jag tyckte att de kunde ha skippat var Iris. Det måste ha funnits någon annan storyline som involverade Magnus och hans krafter som inte hade med Iris eller Madzie att göra. Vad var det som de ville visa oss egentligen med det? Var det bara ett sätt för Magnus att inse att han måste klara sig utan sina krafter? 
Eller var det för att leda oss in på klaven och deras tortyr? Är det verkligen klaven som har någon hemlig tortyrgrupp, fast Jia sa att de inte alls torterar sina fångar? eller var det några helt andra som torterade feen i slutet? Förhoppningsvis får vi väl svaret snart.
 
Jag antar att jag måste nämna Jonathan. Vad tyckte jag egentligen om honom? I vissa stunder var han en snäll och nästan kärleksfull bror medan han i nästa stund mer liknade en sykopat som inte ville något annat än att döda Clary.
Luke Baines är helt okej som Jonathan just nu, men det är svårat att efter bara ett avsnitt säga om han spelar rollen bra eller inte.
 
Någon som störde mig till max var att lägenheten som de befann sig i var Lilith lägenhet?! Alltså... varför har de gått ifrån Cassandras storyline med att de skall vara i Valentines lägenhet? Men visst på ett sätt verkar det väl troligt att de är i Liliths, med tanke på att det var i den som de var i sist, innan Lilith förvisades till Edom eller hur jag skall förklara det. Men jag hade hellre sett att det varit Valentines för att knyta an till original historien liksom.
 
Och även att Jonathan och Clary är bundna till varandra. Vad hände med att det var Jace och Jonathan som i boken? I vilket fall som helst så kan inte Clary döda Jonathan. Jag hoppas verkligen att manusförfattarna har en bra plan för detta. Och att vi kommer att få se Jace tillsammans med Clary och Jonathan i lägenheten. Och att de har plockat in en hel del från boken med allt ifrån att hitta adamas till att skapa en ny bägare till att Jonathan vill skapa en egen armé av mörka skuggjägare. (Lost Souls - förlorade själas stad är en av mina favoritböcker i serien så ni kan tro att jag har åsikter när de går ifrån originalet)
 
Det var härligt att se syskonen Lightwood göra ett uppdrag tillsammans - med att fånga in Iris. Gärna mer av sånt i kommande avsnitt.
 
Jag måste väl också nämna Simon och hans försök att bli av med Cains märke. Helt förståeligt att han vill bli av med efter att han tror att han dödat Clary för att han har det. Men det känns som att den resan han skall ge sig in på för att hitta denna uråldriga vampyr som kan hjälpa honom kommer att led in honom på en resa som kommer att förändra Simon. Och det kommer troligen även bli starten på Sizzy som vi väl alla har längtat efter, eller?!
 
Jag måste avsluta denna lilla tankesmedja med att säga att jag störde mig lite på Jace. För mig har han alltid varit den starka skuggjägaren som inte kan acceptera att någon han älskar är död. Så att han bara skulle sätta sig på Clarys rum och gråta kändes fel. Han borde väl ha gjort allt han kunnat för att hitta Clary och inte bara acceptera att hon är död.
Men det var som att de ville vissa att Luke är den som bryr sig mest om Clary och som inte kan tro att hon är död, för att han är polis, eller vad?! Men jag är i vilket fall glad att någon letar efter henne, även om jag inte riktigt hängde med i alla ledtrådar som Luke visade Jace.
 
Överlag är jag glad att serien är tillbaka även om det är trist att det är så få avsnitt kvar. Detta var ett ganska bra avsnitt så det får 4 runor.
 
 
Ni får gärna komma med era kommenterer om avsnittet och glöm inte att lägga eran röst på hur bra ni tyckte att avsnittet var.
 

Shadowhuntersbänk i Central Park

Publicerat: 2019-02-25, 21:31:47 i Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters,

Om det är någon som har vägarna förbi Central Park i New York så kan ni från och med idag ta en vilostund vid Shadowhuntersbänken.
 
Några av skådespelarna från serien var idag med vid invigningen av bänken, som är dedikerad till fansen.
 
Är det någon som vet om det är vanligt att detta görs när tv-serier har lagts ned? Eller är detta ytterligare ett sätt för Freeform att ge oss ett plåster på såret och visa att de visst bryr sig om oss fans?

Shadowhunters 3B premiär IDAG!

Publicerat: 2019-02-25, 12:00:00 i Shadowhunters, Säsong 3,

Dagen D är Äntligen här! Shadowhunters säsong 3B och avsnitt 2x11 - Lost Souls har premiär ikväll i USA och imorgon förmiddag kan vi i Sverige se avsnittet på Netflix.
Det får ni absolut INTE missa!
 
Avsnittet handlar om följande:
SHADOWHUNTERS – “Lost Souls” – In the emotional midseason premiere, everyone is dealing with the loss of Clary and are trying to move on best they can. Unbeknownst to them, the Shadowhunters face a new level of evil that they can’t even imagine with the arrival of Jonathan Morgenstern.
 
 

Shadowhunters 3A bloopers: del 3

Publicerat: 2019-02-23, 22:14:55 i Alan Van Sprang/Valentine, Alberto Rosende/Simon, Alisha Wainwright/Maia, Anna Hopkins/Lilith, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Isaiah Mustafa/Luke, Javier Munos/Lorenzo Rey, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Säsong 3, Video,

Med bara 2 dagar kvar tills Shadowhunters säsong 3B har premiär i USA så har Freeform gett oss ytterligare en video med bloopers från säsong 3A.
 
 
Om de har så här mycket material (och säkert ännu mer) från bara 10 avsnitt, så kan man ju undra varför vi INTE har fått lika mycket bloopers från varken säsong 1 eller 2?! För det måste ju rimligen finnas någonstans.
 
 
Shadowhunters avsnitt 3x11 - Lost Souls har premiär på Netflix 26 februari.

Shadowhunters 3x12 - Original Sin - första bilderna från Paris

Publicerat: 2019-02-20, 08:00:00 i Bilder, Dominic Sherwood/Jace, Katherine McNamara/Clary, Luke Baines/Jonathan, Shadowhunters, Säsong 3,

I klippet som jag postade igår så letade Luke och Jace efter Clary och som det verkar i dessa exklusiva bilder från avsnitt 3x12 - Original Sin som Entertainment Weekly har lagt upp så har Jace redan lyckats att hitta Clary i kärlekens stad - Paris, eller? Svaret på den frågan får vi i avsnittet som vi kan se 5 mars på Netflix.
 
I bilderna nedan kan ni förutom att se bilder på Jace och Clary även se bilder på syskonen Morgenstern - Clary och Jonathan som denna sista säsong spelas av Luke Baines.
 
 

Shadowhunters 3A bloopers: del 2

Publicerat: 2019-02-16, 21:47:09 i Alberto Rosende/Simon, Alisha Wainwright/Maia, Anna Hopkins/Lilith, Chai Hansen/Jordan, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Isaiah Mustafa/Luke, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Säsong 3, Video,

Förra veckan fick ju se några bloopers från Shadowhunters säsong 3A och nu har Freeform gett oss den andra halvan av deras bloopermaterial från den första halvan av säsong 3.
 

Shadowhunters 3B avsnittsnamn och beskrivningar

Publicerat: 2019-02-16, 08:00:00 i Shadowhunters, Säsong 3,

Shadowhunters 3B har, som ni vet premiär 25 februari då avsnitt 3x11 - Lost Souls sänds. Men Freeform har redan nu gett oss både avsnittsnamn och korta beskrivningar av de avsnitt som vi kommer att få se i mars.
 

Avsnitt 3x12 “Original Sin” - sänds 4 mars

Simon is determined to get rid of the Mark of Cain and, with Isabelle’s help, tries to track down New York’s oldest vampire to get more information on the mark. Now in Paris, Clary desperately tries to find an escape from her current situation. Meanwhile, with his new sense of mortality, Magnus tries to live life to the very fullest.

 

Avsnitt 3x13 “Beati Bellicosi” - sänds 11 mars

Jordan and the Praetor try to track down Heidi, while the Shadowhunters try to locate Jonathan. Meanwhile, Luke looks to Maryse for help and Isabelle gets a possible lead on information on what is really going on in the Clave prisons.

 

Avsnitt 3x14 “A Kiss From A Rose” - sänds 18 mars

Continuing to track down information on the rumors about misconduct at The Clave’s downworlder prison, Isabelle asks Alec for help. Meanwhile, Magnus succumbs to asking Lorenzo for a favor and Jace takes Clary on a special date.

 

Avsnitt 3x15 “To the Night Children” - sänds 25 mars

As the saying goes, “rules are made to be broken.” But what if the rules are there for a reason? Several members of the team must examine the reasoning behind certain rules after consequences to questionable actions come to light. Whether the rules were broken because of love, loyalty or revenge, does the end justify the means?

----------------------

Är det något avsnitt som ni längtar efter att få se?

"The Red Scrolls of Magic" citat med Magnus & Alec

Publicerat: 2019-02-15, 21:10:29 i Cassandra Clare, Citat, The Eldest Curses, The Red Scrolls of Magic,

För att fira Alla Hjärtans Dag delade Cassandra Clare med sig av ett nytt citat igår via tumblr. Citatet kommer från The Red Scrolls of Magic - den första boken i Malec-trilogin The Eldest Curses som släpps 9 april.
 

Magnus cast a few protective spells to ward them as they slept, then joined Alec on the sofa, climbing over one arm and crawling on top of Alec like Chairman Meow would have if they were home. He draped himself across Alec’s body, tucked his face into the curve of Alec’s neck, and inhaled the scent of him. Alec’s arm went around Magnus’s back, stroking a shoulder blade. Magnus dropped a kiss on the underside of Alec’s jaw and rubbed his cheek lightly against the rough scrape of Alec’s two-day stubble. He felt Alec draw in a shuddering breath.

“Come and hold me,” Alec whispered. “I want you next to me.”

Magnus glanced up at him. Alec’s eyes were closed and he was breathing deeply.

Come and hold me. I want you next to me. Maybe it was easier for Alec to say things like that when he was half asleep. It hadn’t occurred to Magnus that Alec might feel self-conscious, saying things like that. He’d thought Alec didn’t want to say them.

Magnus did as requested and curled his body around Alec’s. Their legs tangled together. Magnus traced a forefinger across Alec’s cheek, down to his mouth. Alec’s lashes were long, thick, and dark, curving to touch the tops of his cheekbones. His lips were full and soft, his hair a tumble of rough black silk. He looked vulnerable in a way that was hard to square, sometimes, with the cold-eyed, arrow-slinging warrior he became in battle…

Shadowhunters 3B - Sneak Peek video med Malec

Publicerat: 2019-02-15, 08:00:00 i Harry Shum Jr/Magnus Bane, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Säsong 3, Video,

Vad känns mer som Alla Hjärtans Dag än ett klipp med Shadowhunters mest älskade kärlekspar Malec?
 
GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) valde att igår ge oss följande klipp med just Malec. Inga uppgifter finns dock om från vilket avsnitt som just detta klipp kommer ifrån. Men det mest troliga är väl att det är från avsnitt 3x11 eller möjligen 3x12.
 
 
 

Shadowhunters 3x11 "Lost Souls" - klipp med Jace, Alec & Izzy

Publicerat: 2019-02-14, 22:10:05 i Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Säsong 3, Video,

Det börjar märkas att vi är närmare premiären av Shadowhunters 3x11. Idag har vi inte bara fått bilder från avsnittet utan Freeform har även släppt ett nytt klipp där vi kan se Jace som tar på sig skulden för att Clary är försvunnen.
 
Shadowhunters 3x11 - Lost Souls har premiär på Netflix 26 februari.

Shadowhunters 3x11 "Lost Souls" - bilder

Publicerat: 2019-02-14, 18:30:49 i Bilder, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Isaiah Mustafa/Luke, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Säsong 3,

Freeform har Äntligen gett oss några bilder från mittsäsongspremiären av Shadowunters som är 25 februari i USA och 26 februari på Netflix.
Ni hittar alla bilder som hitills har släppts från avsnittet i bildgalleriet:
 
 
Handlingen av avsnittet är följande:
SHADOWHUNTERS – “Lost Souls” – In the emotional midseason premiere, everyone is dealing with the loss of Clary and are trying to move on best they can. Unbeknownst to them, the Shadowhunters face a new level of evil that they can’t even imagine with the arrival of Jonathan Morgenstern.
 

Shadowhunters säsong 3B - ny trailer från Netflix

Publicerat: 2019-02-13, 09:00:00 i Alberto Rosende/Simon, David Castro/Raphael, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Isaiah Mustafa/Luke, Katherine McNamara/Clary, Luke Baines/Jonathan, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Säsong 3, Video,

För någon vecka sedan fick vi den efterlängtade oficiella trailern till Shadowhunters säsong 3B, och nu har även Netflix släppt en något längre trailer som ger oss mer av det mesta. Och visst blir man lite extra sugen på att se den sista säsongen NU. 
 
 
Och den ser verkligen bra ut, så jag är fortfarande förvånad och häpen över att de valt att lägga ner serien när den ÄNTLIGEN ser ut att ha tagit fart och blivit bra. Men det återstår att se när vi verkligen får se de sista avsnitten med start 26 februari på Netflix i Sverige.

Ny längre beskrivning av "Chain of Gold"

Publicerat: 2019-02-05, 18:07:48 i Chain of Gold, The Last Hours,

Chain of Gold - den första boken i skuggjägareserien The Last Hours släpps inte förens senare i år, men med denna nya beskrivning av boken, som Amazon lagt upp så har vi några månader på att oss att komma på ganska många teorier om vad som egentligen kommer att hända i boken.
 
Denna nya beskrivning fokuserar ganska mycket på karaktären Cordelia, tillskillnad mot den förra beskrivningen:
 

From #1 New York Times and USA TODAY bestselling author Cassandra Clare comes the first novel in a brand-new trilogy where evil hides in plain sight and the only thing more dangerous than fighting demons is falling in love. Chain of Gold is a Shadowhunters novel.

Cordelia Carstairs is a Shadowhunter, a warrior trained since childhood to battle demons. When her father is accused of a terrible crime, she and her brother travel to Edwardian London in hopes of preventing the family’s ruin. Cordelia’s mother wants to marry her off, but Cordelia is determined to be a hero rather than a bride. Soon Cordelia encounters childhood friends James and Lucie Herondale and is drawn into their world of glittering ballrooms, secret assignations, and supernatural salons, where vampires and warlocks mingle with mermaids and magicians. All the while, she must hide her secret love for James, who is sworn to marry someone else.

But Cordelia’s new life is blown apart when a shocking series of demon attacks devastate London. These monsters are nothing like those Shadowhunters have fought before—these demons walk in daylight, strike down the unwary with incurable poison, and seem impossible to kill. London is immediately quarantined. Trapped in the city, Cordelia and her friends discover that their own connection to an dark legacy has gifted them with incredible powers—and force a brutal choice that will reveal the true cruel price of being a hero.

Så många frågor man har efter att ha läst detta! Varför kan demonerna vara ute i dagsljus och är omöjliga att döda? Vilket mörkt arv och vilka krafter har Cordelia och hennes vänner?
 
Chain of Gold släpps 19 november.

Nytt citat från Ghosts of the Shadow Market #9

Publicerat: 2019-02-04, 21:44:57 i Cassandra Clare, Ghosts of the Shadow Market, Queen of Air and Darkness,

I juni släpps den inbundna versionen av Ghosts of the Shadow Market - där vi kommer att kunna läsa alla noveller som släpptes som e-böcker under 2018 plus två extra noveller som aldrig tidigare släppts. Dessa två noveller utspelar sig nämligen efter handlingen i Queen of Air and Darkness.
 
Idag har Cassandra via Instagram släppt ett citat från en av dessa två noveller - som är den nionde novellen i serien och har titeln The Lost World. OBS!! Citatet kan vara lite spoilery om ni inte har läst klart Queen of Air and Darkness.
 
“Boo!” she said, and Kit fumbled the mug, spilling liquid all down his pants.
“Livvy?” he said.
“That’s right,” she said, pleased. “You can see me. It gets really, really boring being invisible to everyone.”
“What are you doing here?” Kit said. Then, “Is he okay? Ty?”
 
Till citatet har Cassie även lagt till följande bild som vi även tidigare sett i Cassies senaste nyhetsbrev.