Shadowhunters 3B officiell trailer

Publicerad 2019-01-31 23:14:41 i Alberto Rosende/Simon, Alisha Wainwright/Maia, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Isaiah Mustafa/Luke, Katherine McNamara/Clary, Luke Baines/Jonathan, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Säsong 3, Video,

Är ni redo Shadowfam? Freeform har precis släppt trailern för Shadowhunters säsong 3B - den sista säsongen och den ser mörk ut minst sagt. Vi får för första gången se den riktiga Jonathan tillsammans med Clary och även Sizzy, Malec, Clace, Brother Zacariah - som kanske viger några? och den stora frågan verkar vara om Clary kommer att ge efter för ondskan och välja den mörka sidan med sin bror?
 
Lite svårt att säga vad som händer när vi bara får se så korta klipp med varje karaktär - men av trailern att dömma så verkar det inte som att någon karaktär kommer att ha det lätt i de sista avsnitten. Men några par från böckerna verkar de ha parat ihop i denna säsongen i alla fall och Maia kanske även blir ledaren av varulvarna?!
 
Så mycket att ta in och analysera innan säsongen startar om typ 3 veckor.
 
Shadowhunters säsong 3B har premiär 26 februari på Netflix.

Kommentarer

Postat av: Mariah

Publicerad 2019-01-31 23:26:23

Trailern känns ju lika ihopklippt som jag förväntar mig att 3B kommer att bli. Men det bästa jag kunde hitta bland alla snabba inblickar var ändå Sizzy. Can’t. Wait.

Svar: Håller faktiskt med. Väldigt ihopklippt och så rörigt. 3B kommer nog bli rörig den med om de skall få med det mesta från böckerna plus lite till på 12 avsnitt. Håller även med om att Sizzy var bland det bäst i trailern - Äntligen liksom.
themortalinstruments.webblogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej