Shadowhunters säsong 3B - ny trailer från Netflix

Publicerad 2019-02-13 09:00:00 i Alberto Rosende/Simon, David Castro/Raphael, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Isaiah Mustafa/Luke, Katherine McNamara/Clary, Luke Baines/Jonathan, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Säsong 3, Video,

För någon vecka sedan fick vi den efterlängtade oficiella trailern till Shadowhunters säsong 3B, och nu har även Netflix släppt en något längre trailer som ger oss mer av det mesta. Och visst blir man lite extra sugen på att se den sista säsongen NU. 
 
 
Och den ser verkligen bra ut, så jag är fortfarande förvånad och häpen över att de valt att lägga ner serien när den ÄNTLIGEN ser ut att ha tagit fart och blivit bra. Men det återstår att se när vi verkligen får se de sista avsnitten med start 26 februari på Netflix i Sverige.

Kommentarer

Postat av: Mariah

Publicerad 2019-02-13 23:07:29

Börjar få en aning nu på hur Izzy och Simon kommer närmare varandra, härlig scen cx Annars en något mer förklarande trailer denna gång med betydligt fler detaljer, vilket känns bra. Hoppas bara att man inte blir besviken när avsnitten väl börjar sändas.

Svar: Japp, jag är så taggad på att få se Sizzy. Jag gillar denna trailern betydligt mer än Freeforms trailer. Precis som du hoppas jag verkligen att man inte blir besviken på avsnitten. Håller alla tummarna för att avsnitten är bra och inte allt för fyllda med för mycket strunt och information.
themortalinstruments.webblogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej