Shadowhunters 3A bloopers: del 2

Publicerad 2019-02-16 21:47:09 i Alberto Rosende/Simon, Alisha Wainwright/Maia, Anna Hopkins/Lilith, Chai Hansen/Jordan, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Isaiah Mustafa/Luke, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Säsong 3, Video,

Förra veckan fick ju se några bloopers från Shadowhunters säsong 3A och nu har Freeform gett oss den andra halvan av deras bloopermaterial från den första halvan av säsong 3.
 

Kommentarer

Postat av: Magdalena

Publicerad 2019-02-19 16:27:09

Roligt med bloopers :) Men jag kan inte låta bli att tänka, undra, hur mycket bättre hade det kunnat vara om Freeform verkligen hade lagt ner tid och engagemang på riktigt, och inte bara slarvat bort allt så här mot slutet... Känns så sorgligt, serien och hela filmteamet förtjänar så himla mycket bättre.

Svar: Men precis. Känns som att vi fått så väldigt mycket nu på slutet, som om Freeform vill spotta ut allt som de haft liggande för att på något sätt göra det rätt för sig, nu när de vet att serien har en sådan stor fanbase. Men det verkar ändå som att de har många fler photo shoots bilder med skådespelarna än vad de har gett till oss. Bilder som vi aldrig tidigare sett ploppar ju ibland upp på olika sidor. Som att de hade planerat att ändå göra mer reklam och promotion för serien, men att de av någon anledning har skippat det. Tyvärr är det ju för sent för det nu.
themortalinstruments.webblogg.se

Postat av: Magdalena

Publicerad 2019-02-19 23:03:56

Håller med, jag får samma känsla/intryck, tänker samma som du gör...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej