Nytt releasedatum för Chain of Gold

Publicerad 2019-04-16 18:16:42 i Cassandra Clare, Chain of Gold, The Last Hours, The Lost Book of the White,

Jag antar att ni är många med mig som riktigt längtar efter att få läsa Chain of Gold - den första boken i nya serien The Last Hours.
Men tyvärr så kommer vi att få vänta lite längre på att läsa den.
 
Igår skickade Cassandra Clare ut ett nyhetsbrev med lite tråkig läsning. Cassie har under större delen av sitt vuxna liv lidit av sjukdomen endometrios och med hjälp av medicin har Cassie kunnat leva med sjukdomen, men nu har det tyvärr kommit till en punkt där medicin inte har kunna hjälpa henne och hon måste därför opereras.
 
Cassie hade hoppats att hon skulle ha kunnat slutföra Chain of Gold innan operationen, men då hon fick ganska allvarliga symptom under den bokturné som hon varit på tillsammans med Holly Black och sedan svimmat när hon kommit hem så har Cassie inte haft någon kraft eller energi till att slutför boken.
 
För att hon skall kunna ha hälsan till att ge oss de bästa böckerna, så har Cassie tillsammans med sin förläggare bestämt att det är för allas bästa att Cassie får sin operation, även om det betyder att publiceringen av Chain of Gold måste senare läggas. Det nya datumet är den 3 mars 2020. Alltså om 11 månader och inte sju.
 
Även Lost Book of the White har fått ett senare releasedatum och kommer att släppas 1 September, 2020. 
 
Cassie kommer att vara sjukskriven i fyra månader, men hon vill ändå inte göra oss fans besvikna över de framflyttade datumen och hon kommer därför att släppa en ny gratis novell eller flash fiction från/eller om The Last Hours och karaktärerna varje månad med start i maj i år och ända till februari nästa år. De som är med på Cassies nyhetsbrevslista kommer att få dessa noveller före alla andra som kan läsa dem när de släpps fria online.
 
Även om detta är jättetråkiga nyheter så går ju alltid hälsan före allt annat i livet och vi håller väl våra tummar för att Cassies operation går bra och att hon kan komma tillbaka och ge oss superbra böcker framöver.
Men som sagt, tråkigt och jag hade SÅ sett framemot att få läsa Chain i år. Men visst skall vi väl klara av att vänta några månader till och med de nya novellerna skall nog vänta kunna bli lite kortare.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej