Kommentarer

Postat av: Mariah

Publicerad 2018-10-24 09:05:26

Brukar vara inne och kolla deras inlägg samt kommentarerna på twitter. Helt ärligt behandlar de verkligen inte fansen bra. 3B har ju blivit som en ny säsong i sig - för den har ju inte ens premiär samma år som 3A. Och sen alltså... alla gifs de lägger upp med ganska paradoxala innebörder ”åh, vi kommer sakna Katherine/Dominic/Harry” etc... De säger ofta emot sitt beslut men utan att verka visa någon ångest till det överhuvudtaget då de inte lyssnar på fansen och kommer med något faktiskt svar. Ganska skrattretande faktiskt :s

Svar: Håller med. Det känns liksom som att de har lämnat serien bakom sig redan nu och då har inte ens de sista avsnitten sänts. Ibland får man även känslan av att de kanske inte ens kommer att ge oss avsnitten, med tanke på att vi inte har fått något premiärdatum ännu.
De kan lika gärna sända avsnitten nu och få det överstökat så slipper vi fans vänta och vänta och vänta på minsta livstecken.

Skall bli intressant att se vad som händer om Shadowhunters "råkar" vinna några priser på People's Choice Awards, om det då kanske finns någon annan kanal i USA som kan tänka sig att ta över serien. Med tanke på att serien har ett ganska stort stöd hos fansen.

Vi förtjänar att få serien till en kanal som faktiskt bryr sig om oss fans och inte bara sopar oss under mattan för att vi råkar visa att vi finns och bryr oss.
themortalinstruments.webblogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej