Shadowhunters premiärdatum

Publicerad 2018-11-03 19:21:41 i Shadowhunters, Säsong 3,

(null)

Kort inlägg då jag inte har så mycket tid just nu. Men jag ville bara ge er nyheten vi fått idag — Shadowhunters säsong 3B har premiär måndag 25 februari 2019. 


Mer info får ni i morgon. 

Kommentarer

Postat av: Magdalena

Publicerad 2018-11-03 19:49:22

Äääntligen! :) Jag blev glatt överraskad, februari är betydligt tidigare än jag skulle ha gissat (eftersom de sa "till våren", och februari är ju helt klart vinter).

Frågan är väl nu bara om man vågar lita på det... kommer de ändra igen?

Hur säkra kan vi vara på att Netflix här i Sverige kommer visa avsnitten dagen efter, som de gjort hittills?

Håller tummarna och känner mig hoppfull :)

Postat av: Magdalena

Publicerad 2018-11-03 19:54:46

P.S. Vilken svår omröstning du gjort nu! Jag ser lika mycket fram emot att läsa QoAD som RSoM, så det var inte lätt att välja vilken jag ville rösta på :) Lyxproblem, såklart! :)

Jag ser fram emot de andra två också, såklart. Ghosts hamnar nog längst ner på min lista av den enda anledningen att jag generellt sett inte alls gillar noveller/short stories, och jag föredrar absolut att läsa det Cassie själv skrivit hellre än det hon låtit andra skriva.

Postat av: Mariah

Publicerad 2018-11-03 21:45:30

Det var väl verkligen på tiden! Inte för att jag har mycket förhoppningar. De har säkert valt att pressa ihop ett antal böckers handlingar till de resterande avsnitten och därtill medvetet valt att ta bort det viktigaste - oh well. Så länge avsnitten kommer någon gång c:

Kommentera inlägget här
Publiceras ej