Shadowhunters 3B - vad vi kan förvänta oss i den kommande säsongen

Publicerad 2018-11-04 15:59:43 i Alisha Wainwright/Maia, Anna Hopkins/Lilith, Luke Baines/Jonathan, Shadowhunters, Säsong 3,

Nu när vi äntligen har fått ett premiärdatum för Shadowhunters säsong 3B - som är den 25 februari, så har även seriens huvudproducenter uttalat sig om den kommande säsongen som även är seriens sista.
 
Todd Slavkin - exekutiv producent för Shadowhunters säger till TvLine att även om vi i finalen av 3A såg att Lilith dog så har vi ännu inte sett det sista av Anna Hopkins som Lilith. Det går helt enkelt inte att döda en högre demon, man kan bara förvisa dem tillbaka till Edom. Och Lilith är inte alls glad över att vara tillbaka just där.
 
I 3B kommer vi även att få se Clarys bror Jonathan. Den riktiga denna gång - spelad av Luke Baines. I säsong 2 fick vi ju se Jonathan som då utgav sig för att vara Sebastian Verlac - då spelad av Will Tudor. Men nu är Jonathan sig själv igen och kommer att ge våra skuggjägare en "ny dimenson av ondska som de inte kan föreställa sig.
 
Allas vårt favoritpar Alec och Magnus - Malec kommer att genomgå lite drama i 3B. Som ni kanske (eller inte) kommer ihåg så gav Magnus upp sina krafter i finalen av 3A för att kunna rädda Jace. I 3B måste Magnus lära sig att leva i nuet, något som han inte behövde förut då han hade sina magiska krafter. 3B kommer att vara lite av en berg- och dalbana för Magnus Bane och vi kan tydligen förvänta oss att få våra hjärtan krossade. Vad nu det kommer att innebära?!
 
TvLine ger oss även en liten hint om Maia i 3B. Där kommer vi att få se vad som verkligen pågår på the Jade Wolf - med flock-politik. Maia måste kliva in på ett sätt som hon inte trodde att hon var beredd att göra. Hon har alltid valt att springa i väg när något har blivit jobbigt. Alisha Wainwright är så bra - säger Todd Slavkin, och hon kommer att komma tillbaka på ett sätt som han tror att fansen verkligen kommer att gilla.
 
__________________
 
Med lite mera info om vad vi kan förvänta oss i 3B - ser ni fram emot den sista säsongen?

Kommentarer

Postat av: Magdalena

Publicerad 2018-11-04 19:15:39

Tusen tack för alla dina jättebra uppdateringar, som alltid! :)

Det är nog inget speciellt jag ser fram emot, bara "allt", att få se fortsättningen :)

Nåt jag jättegärna skulle velat se är att Jace och Clary skulle få ha det lugnt och bra tillsammans åtminstone ett tag. Jag gillar inte att tv-serien har plågat dem så oerhört hela tiden... de förtjänar lyckliga perioder de också (bättre balanserat, som i böckerna). Dom Sherwood är så himla bra som skådis, så jag blir alltid så djupt berörd, känner alltid så starkt med Jace... hans känslor går rak igenom tv-rutan/skärmen. Men jag gissar att jag kan glömma det där med lycka för dem, gissar att storyn kommer kommer bli ännu mörkare för dem... Fast hoppas kan man ju alltid.

Svar: Tack så jättemycket.
Precis, man ser fram emot fortsättningen.

Jag håller med om Clary och Jace. De har inte direkt fått en lugn stund tillsammans i hela seriens gång, så det skulle inte göra mig något om de kunde få ett avsnitt utan att det händer en massa saker med dem hela tiden.

Men nu är väl Clary med Jonathan och Jace som måste rädda henne. Troligen... så på den fronten kommer det nog hända en hel del.
Vi kan ju alltid hålla tummarna för att de får ett lyckligt slut iaf.
themortalinstruments.webblogg.se

Postat av: Anonym

Publicerad 2018-11-05 08:35:41

Ehh kommer det spelas upp på Netflix eller är det på en annan plattform nu mera

Svar: Har inte fått någon information alls om de avsnitten av Shadowhunters kommer att finnas på Netflix. Men jag är 90% säker på att de nya avsnitten kommer att finnas där.
themortalinstruments.webblogg.se

Postat av: Jenny

Publicerad 2018-11-05 08:40:05

Kan du inte göra en räknar ner inlägg varje dag tills Shadowhunters börjar

Svar: Självklart kan jag göra det. Jag hade tänkt att göra det i december eller januari. Känner att det blir lite mycket med två nedräkningar på samma gång. Hoppas det är okej.
themortalinstruments.webblogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej