Se boktrailer för Queen of Air and Darkness

Publicerad 2018-11-02 17:43:31 i Cassandra Clare, Queen of Air and Darkness, The Dark Artifices,

Queen of Air and Darkness - den avslutande boken i trilogin The Dark Artifices släpps om 32 dagar - den 4 december. Vi har fått citat, ett bokomslag och illustrationer från scener i boken och nu har vi fått en boktrailer från Cassandras bokförlag Simon Teen.
 
 
Känns verkligen att vi är nära nu! Och det är svårt att fatta att det snart är över - att vi kommer att läsa den sista boken i The Dark Artifices. Det kommer att vara både så spännande att äntligen få boken, men när man sedan läst sista meningen är det officiellt över. Som tur är så kan man läsa böckerna om och om igen. Men den första gången är ju alltid speciell.
 
Hur mycket längtar ni?

Kommentarer

Postat av: Cecilia

Publicerad 2018-11-02 21:39:09

Håller tummarna att vi får riktigt goda nyheter i morgon och inte bara typ en trailer. Men kul att något kommer att berättas i alla fall, det är så länge sedan vi fått någon info över huvudtaget.

Svar: Håller alla tummarna som finns att vi får ett premiärdatum iaf. Men det bästa vore ju om de säger att vi får en säsong 4.
Bara att vänta nu med spänning på vad det kan vara. Tack för att du nämnde detta. Vi har inte fått så många goda nyheter på sistone eller sådant som berör Shadowhunters så jag har varit lite dålig på att kolla skådespelarnas sociala medier de senaste veckorna typ. Men nu blir det absolut ett inlägg om detta. ;)
themortalinstruments.webblogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej