Shadowhunters 3x02 - The Powers that Be

Publicerad 2018-03-28 10:00:00 i Shadowhunters, Säsong 3,

 
Shadowhunters avsnitt 3x02 - The Powers That Be finns nu att se på Netflix.
 
Min recension av avsnittet kommer upp om några dagar.
 
Men tills dess får ni gärna slänga in en kommentar om vad ni tyckte om avsnittet och/eller lägga eran röst på hur bra ni tyckte att avsnittet var:
 
Om ni inte kan se omröstningen ovan kan ni klicka HÄR för att lägga eran röst.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2018-03-28 17:28:14

hej
hur många avsnitt av Shadowhunters säsong 3 kommer det att bli?

på netflix ser det ut som att det bara ska komma 5.

Svar: Hej!
Shadowhunters säsong 3 kommer att ha 20 avsnitt. 10 avsnitt kommer vi få se nu i ett sträck, med ett avsnitt varje vecka. Sedan kommer de ha ett uppehåll i några veckor innan vi får se de resterande 10 avsnitten.
themortalinstruments.webblogg.se

Postat av: Mariah

Publicerad 2018-03-29 06:57:10

Jag gillade det här avsnittet. Det var annorlunda och någorlunda lugnt, om man bortser från Simons dispyt med varulvarna samt hela grejen till att stoppa ”greater demon” Lilith. Man fick chans att se mer av karaktärerna i sig och det uppskattar jag, behöver inte vara tonvis med konflikter hela tiden haha..
Det var kul att följa Jace i hans plan att bjuda ut Clary (såklart han inte hade någon plan haha) samt den där awkward dubbeldejten med Maya och Simon. Blev lagom stelt ju... För att nämna något annat stelt så var det ju när Alec skulle hjälpa Magnus bryta sig in hos Lorenzo, hahah cx
Aja, definitivt ett mer avslappnat avsnitt, vilket är något de faktiskt har behövt ha med ^^

Postat av: Anni-Li

Publicerad 2018-03-29 15:09:51

Jag gillade det här avsnittet väldigt mycket. Skönt att de för en gångs skull inte tryckt in 700 olika saker i ett avsnitt. Och hur sött var det inte att se jace försöka ordna en datekväll för Clary. Kändes som ett väldigt personligt avsnitt för karaktärerna med blotta känslor och vi fick se mer av deras personligheter.

Alec har helt klart blivit en av mina favoritkaraktärer! Såg filmen innan jag läste böckerna så min bild av Alec var väldigt färgad av filmen där jag tycker han var nästan otrevlig. Jag gillade faktiskt inte alla alec i filmen. Hade väldigt svårt för Isabell också. Tycker de visas på ett mer rättvist sätt i serien. Scenen när Alex ska hjälpa Magnus in var nog bästa på hela avsnittet.

Något jag däremot inte gillar är att det verkar som att det var märket Simon fick. Clary sätter ju det på honom för att skydda honom för att hon är rädd om honom. Blir ju en helt annan sak nu.

Och det här med Lilith! Hon känns alldeles för mjäkig! Jag vill ha en mer otäck Lilith!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej