Vinn ett exemplar av "The Red Scrolls of Magic"

Publicerad 2018-06-29 19:04:21 i Cassandra Clare, The Eldest Curses, The Red Scrolls of Magic,

Cassandra Clare har precis utlyst en tävling via sin tumblr, där en väldigt lycklig vinnare kommer att få ett exemplar av The Red Scrolls of Magic mycket tidigare än alla andra. Exemplaret kallas för "an artist's copy" och ser precis ut som boken kommer att göra - men det verkar som att det mera är ett manus med ett omslag, dock ett omarbetat manus men som visar på hur boken i slutproduktion kommer att se ut. Det är alltså antagligen inte ett exemplar av den färdig trycka Red Scrolls of Magic, med förord, efterord etc.
 
Men ändå, man får möjligheten att läsa boken före alla andra. Bara det är ju sjukt lockande. Plus att detta exemplar är det enda som finns i hela världen. Boken blev postat till Cassie och hon väljer nu att istället för att spara boken så kommer hon att ge det till ett fan i världen. Japp ni läste rätt... En av er här i Sverige kan vinna det!
 
Vad behöver man göra för att vinna?
 
Visa för Cassie vilket bra fan man är. Skriv lite om vad du gillar med Cassies böcker, eller varför du gillar Magnus eller Alec eller dem båda tillsammans.
Eller så kan ni skriva något annat bok-relaterat -- En tanke ni haft, en limerick etc.
Eller varför inte rita en bild?
 
Det kan helt enkelt vara vad som helst som visar er kärlek till Cassies böcker och då främst med Magnus och Alec i åtanke.
 
Ni kan lägga upp erat bidrag på sociala medier och tagga inlägget med #malec eller #malecparty och skicka även samma bidrag till [email protected] för att vara säker på att Cassie och hennes team ser det.
 
Planerar ni att delta i utlottningen får ni skynda på då det bara är öppet i 24 timmar räknat från kl. 12.00 EST (vilket borde vara kl. 18.00 svensktid) idag 29 juni. Ni har alltså till imorgon (30 juni) kl. 18.00 svensktid på er att skicka in ett bidrag.
 
Cassie kommer att dra en vinnare på måndag som får boken.
Tvåan och trean kommer att få ett tröstpris - en gosedjur som ser ut som Magnus.
 
_________________
 
Hade varit sjukt kul att delta, men jag har absolut ingen aning om vad jag skulle skriva i sådana fall och jag är ganska usel på att rita så det går bort. Plus att jag har lite annat för mig imorgon och kommer då inte hinna göra något.
 
Men är det någon av er som planerar att skicka in ett bidrag, hojta gärna till. Och speciellt om ni vinner! Det vill jag ju sjukt gärna veta. :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej