Shadowhunters säsong 3B - ändrat premiärdatum

Publicerad 2018-06-19 19:02:00 i Shadowhunters, Säsong 3,

Shadowhunters säsong 3B som även är den sista halvan av Shadowhunters har återigen fått ett ändrat premiärdatum.
 
Precis efter att avsnitt 3x10 hade visats så gick Freeform ut med (och det stod även på Netflix) att Shadowhunters skulle återvända 15 augusti. När det sedan stod klart att säsong 3 är den sista säsongen gick Freeform ut med att serien skulle ha ett uppehåll till våren 2019!
 
Enligt sajten SpoilerTV har nu Freeform ändrat premiärdatum igen och Shadowhunters avsnitt 3x11 kommer att visas i USA 16 augusti, vilket borde betyda att avsnittet kommer finnas på Netflix den 17 augusti.
 
Inga ytterligare uttalanden från någon inom produktionen har ännu bekräftat detta datum, men SpoilerTV är en ganska pålitlig sajt, så i nuläget kan vi nog tro och även hoppas på att datumet stämmer.
 
Däremot skriver de inget om hur många avsnitt av säsong 3B som kommer att visas i år, men vi kan väl hoppas på att vi får de sista 12 avsnitten efter varandra utan allt för långa hopp emellan. Även om det verkar som att de sista två avsnitten ännu är på manus-stadiet.
 
UPPDATERING!
 
SpoilerTV har på sin sajt nu även inkluderat en screenshot från Freeforms press-sajt som bekräftar att Shadowhunters är tillbaka med nya avsnitt torsdagen den 16 augusti i USA. 
 
Men ytterligare information som kommit under kvällen säger att datumet inte alls stämmer. En man vid namn Matt Carter har varit i kontakt med Freeform och enligt dem så har de inte alls satt något premiärdatum för säsong 3B.
 
SpoilerTVs information om datumet verkar ha kommit från en inofficiell Freeform sida.
 
En av mina uppmärksamma läsare har även sett att ShadowhuntersTVs fastnålade tweet om att det är  "The Last Hunt" numera är borta. Vi kan hålla tummarna för att det betyder bra saker.
 

Kommentarer

Postat av: Cecilia

Publicerad 2018-06-19 20:47:08

Shadowhunters har tagit bort sin pinnade tweet om att det är "The last hunt". Så kanske vi lyckades få till s4? Jag hoppas verkligen det!🤩

Svar: Åh, det har jag helt missat! :D Vi kan ju alltid hoppas att det betyder goda nyheter.
themortalinstruments.webblogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej