Shadowhunters fans gör allt för att rädda serien

Publicerad 2018-06-24 19:12:00 i Shadowhunters, Säsong 3,

Shadowhunters fans ger inte upp! Efter att Freeform meddelade att serien läggs ner har seriens fans gjort allt förutom att sitta och gråta i tystnad.
 
Hashtaggen #SaveShadowhunters går varm på twitter och fans från hela världen uttrycker vad serien betyder för dem och varför Shadowhunters inte får läggas ned.
 
Det fansen hoppas mest på är att serien skall räddas av en annan kanal eller streaming sajt som Freeform. Detta till den grad att fansen i USA gick ihop och beställde att ett plan skulle cirkulera över Netflix huvudkontor i Los Angeles, vilket skedde i fredags 22 juni. Efter planet åkte en banner med texten “#SaveShadowhunters ❤️”. Planet kunde i storsett ses i hela LA. Företaget som flög med bannern lade upp en bild av det på sitt twitterkonto:
 
Även flera av fansen och några av de största tidningarna inom tv-serie branschen fick bilder och videor av planet när det flög över L.A.
Men Shadowhunters planet är inte detta enda som fansen samlat ihop pengar till.
 
fredag den 29 juni kommer en affischtavla (billboard) på Times Square i New York att under 5 minuter göra någon sorts reklam för Shadowhunters, eller helt enkelt bara visa en bild med texten Save Shadowhunters.
 

 

Fansen har även startat och samlat in nästan 16,000 dollar till organisationen Trevor Project som jobbar för att stödja ungdomar som identifierar sig som LGBTQ. Något som ju faktiskt har en koppling till Shadowhunters - Magnus Bane är öppet bisexuell och Alec Lightwood är homosexuell.

Namninsamlingen för att rädda Shadowhunters är fortfarande öppen och hittills har den över 131,000 underskrifter.

Vill ni veta mer om projektet och hur ni kan hjälpa till att rädda Shadowhunters kan ni besöka webbplatsen SaveShadowhunters.com

_________________

 

Inte nog med allt detta, men fansen tycker att det är konstigt att en serie som fått hela 7!!!! nomineringar till Teen Choice Awards kommer att läggas ner. Mer om Teen Choice Awards kommer inom kort.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2018-06-25 08:32:32

Jag är väldigt imponerad över allt fansen har gjort för att #saveshadowhunters. De har ju också namngett två stjärnor.⭐⭐

Svar: Visst blir man imponerad. :D
Just det... hade helt glömt bort det med stjärnorna.
themortalinstruments.webblogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej