Inspelningarna av Shadowhunters-finalen har börjat

Publicerad 2018-07-17 19:23:00 i Harry Shum Jr/Magnus Bane, Shadowhunters, Säsong 3,

Inte ens Magnus Bane har kunnat hjälpa Shadowhunters att hitta ett nytt hem, efter att Freeform gett ett rött ljus till serien vilket betyder att den kommer att läggas ner efter att de sista 12 avsnitten av säsong 3 sänds under våren 2019.
 
Inspelningarna av de två sista avsnitten av serien har officiellt dragit igång, vilket Harry Shum Jr. som spelar Magnus Bane har twittrat om:
 
 
 
Ännu finns inget definitivt datum för när Shadowhunters kommer att börja visas igen.
 
Tyvärr vet vi inte heller något om ifall Shadowhunters har hittat något nytt hem hos någon annan kanal, vilket är lite frustrerande. Tills vi hör något mer så fortsätter fansen att twittra och göra reklam för att rädda Shadowhunters via hashtaggen #SaveShadowhunters på olika platser på jorden. Snart kommer en reklambanner att finnas på några av bussarna i London.

Kommentarer

Postat av: Mariah

Publicerad 2018-07-18 06:11:42

Känns inte som att skådespelarna gör särskilt mycket för att hjälpa fansen heller. Liksom när Lucifer höll på att läggas ner så kändes skådespelarna där mycket mer aktiva och visade hur mycket de ville rädda serien, samtidigt som att fansen visade sitt stöd och de uppmärksammade detta. Liksom jag vill verkligen se ett riktigt slut av Shadowhunters, precis som alla andra, men jag känner inte mycket hopp för att det blir av :s

Svar: Jag håller med. Bland skådespelarna är det väl bara Kat som har visat något intresse för att hon vill att serien skall fortsätta (hon donerade väl pengar till något om jag inte minns fel, - typ till Trevor Project eller till flygplanet över Netflix). Men utöver det verkar det ju nästan vara tvivelaktigt till om de andra skådespelarna verkligen VILL att serien skall fortsätta.
Just nu ser det väl väldigt mörkt ut. Och som det vekar hos flera av fansen som skriver under #SaveShadowhunters så verkar även deras tålamod att ta slut när INGET har hörts från någon kanal.
themortalinstruments.webblogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej