Är Lilith tillbaka i Shadowhunters 3B?

Publicerad 2018-07-28 19:31:16 i Anna Hopkins/Lilith, Shadowhunters, Säsong 3,

Det verkar som om vi inte har sett det sista av Lilith. Todd Slavkin - en av Shadowhunters huvudproducenter har på twitter lagt upp följande bild på Anna Hopkins som spelade Lilith i Shadowhunters säsong 3:
 
 
Frågan är ju hur de kommer integrera henne? Men det verkar som att vi kommer att få se henne nere i Edom snarare än ovan ytan. Och om detta är en nytagen bild så skulle jag tro att vi kommer att få se henne i en eller båda av de två sista (avslutande?) avsnitten av säsong 3, som just nu spelas in.
 
Vill ni se mer av Lilith?
 
För min del tycker jag nog att vi hade kunnat klara oss utan henne. Tycker inte alls hon gjorde rollen som Lilith bra.

Kommentarer

Postat av: Mariah

Publicerad 2018-07-30 10:47:01

Haha alltså va? Måste de förstöra (vad som antagligen blir) sista säsongen med mer Lilith? Bara sätt Jonathan i fokus som det ska vara... *suck*

Svar: Men eller hur! Gillade aldrig henne, så jag förstår inte varför vi måste få ännu mer av henne. Låt henne vara i Edom bara. Ingen mening med att spilla mer tv-tid på henne, när hon säkert inte har någon stor roll att spela i de två sista avsnitten.
Var hon ens med i böckerna liksom?! Kan de inte bara hålla sig till det material som finns... Böckerna och sluta slänga in en massa onödigt, bara för att de råkar tycka om skådespelaren.

Borde väl räcka med att vi kommer få Jonathan som "the big bad" i 3B så varför mer Lilith?
themortalinstruments.webblogg.se

Postat av: Mariah

Publicerad 2018-07-31 19:28:04

Ja, hon var ju inte ens någon bra skådespelerska (iallafall inte i shadowhunters). Liksom jag kan väl se att det enda som händer är att hon och Magnus korsar vägar i underjorden nu.. så länge hon inte får någon större plats i serien för det är verkligen inte nödvändigt. För att ge serien och fansen som läst böckerna ett bra slut så bör de fortsätta så som det ska vara - allt annat är onödigt...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej