Shadowhunters 25 dagar med teasers - dag 16

Publicerad 2018-12-16 19:09:54 i Bilder, Chai Hansen/Jordan, Dominic Sherwood/Jace, Isaiah Mustafa/Luke, Shadowhunters, Säsong 3,

Hoppas ni har en bra 3:dje advent!
 
Här får ni en bild på Jace och Luke i full snöutrustning. Man börjar ju fundera lite på om det verkligen kommer ett avsnitt där vi kommer att få se dem så här?!
 
 
ShadowhuntersSeries har även gett oss en bild på Jordan, men de säger inget om det är från säsong 3A eller från säsong 3B som har premiär 25 februari.

Kommentarer

Postat av: Cecilia

Publicerad 2018-12-17 13:12:39

Har du sett det senaste på twitter? Kan inte annat än bli förbannad pä sättet freeform behandlar sina serier. Shadowhunters är inte ens avslutad ännu och de beter sig som elaka småungar. Hur sjutton tänkte de? Att sedan ha mage att påstå att det var ett misstag?! Yeah, sure!

Svar: Jag såg det precis nu! Det är ju ren skandal. Att de kan behandla sina fans på det här sättet är ju absolut inte okej. Visst vi har nog fattat att de inte kommer att "rädda Shadowhunters" men de behöver ju inte bete sig som idioter och klanka ner på en av deras egna serier. Som förövrigt fortfarande "pågår" då de har 12 avsnitt kvar att visa.
Väldigt dålig stil av Freeform. Även om de har bett om ursäkt så är det ändå fel.
themortalinstruments.webblogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej