Exklusiv ny bild från Shadowhunters säsong 3B

Publicerad 2018-12-20 19:29:58 i Bilder, Dominic Sherwood/Jace, Isaiah Mustafa/Luke, Shadowhunters, Säsong 3,

Det är fortfarande över två månader kvar tills Shadowhunters säsong 3B har premiär - 25 februari, men vi har redan nu fått en exklusiv bild från den kommande säsongen från Entertainment Weekly.
 
Bilden är som ni kan se på Luke och Jace. I artikeln som följer med bilden kan vi läsa att både Jace och Luke är ivriga att hitta Clary som varit försvunnen tillsammans med sin bror, sedan vi lämnade dem i säsongsavslutningen av 3A.
 
Producenten Todd Slavkin säger till EW att "Luke och Jace vägrar att tro att Clary är borta för alltid. Som en fadersfigur är Luke drivande i sökandet efter Clary - men den Clary som de hittar är kanske inte den Clary som de kommer ihåg. De erfarenheter som hon fått när hon varit borta kommer att förändra henne för alltid. Det kommer att krävas mycket för att Clary skall bli den som hon varit innan."
 
Sökande efter Clary är bara en del av den sista säsongen, där vi kommer att få se Luke Baines som den "riktiga" Jonathan. Enligt Slavkin så kommer den sista säsongen även att vara seriens mest vuxna och ha de mest sofistikerade avsnitten hittills, som kommer att leda fram till seriens finalavsnitt - som Slavkin även säger kommer att ge fansen ett avslut - men inget är satt i sten. "Vi ville inte göra något som inte kan fortsätta i folks fantasi - så fansen kan utesluta en apokalyps... tror vi." Avslutar producenten Darren Swimmer. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej