Tidigare release för Queen of Air and Darkness

Publicerad 2017-09-08 23:24:29 i Cassandra Clare, Chain of Gold, Queen of Air and Darkness, The Dark Artifices, The Eldest Curses, The Last Hours, The Red Scrolls of Magic,

I sitt senaste nyhetsbrev från Cassandra Clare gick hon ut med att hon har valt att tidigarelägga releasen för den tredje och sista boken i The Dark Artifices serien - Queen of Air and Darkness.
 
Av en rad anledningar (som ni kan läsa i Cassies senaste nyhetsbrev eller hos TMI Source) har Cassie valt att flytta fram releasen av QoAaD till hösten 2018 istället för någon gång under 2019.
 
Detta gör dock i sin tur att den första boken i serien The Last Hours - Chain of Gold har blivit framflyttad till att släppas under 2019 istället.
 
Det officiella datumet för när Queen of Air and Darkness kommer att ha release, kommer släppas i November.
 
I samma nyhetsbrev gav Cassie oss även ett datum för när den första boken i den vuxna Magnus Bane serien kommer att släppas. Bokserien har namnet the Eldest Curses, och den första boken The Red Scrolls of Magic har releasedatumet 5 mars, 2019.
 
Om ni känner er ledsna för att behöva vänta ännu längre på Chain of Gold, så skriver Cassie att vi kan trösta oss med att hon kommer att släppa några noveller, liknande de för The Bane Chronicles och Tales from the Shadowhunters Academy, som kommer att fokusera på en av de viktigaste karaktärerna från The Infernal Devices, som kommer att vara en viktig länk till några av de karaktärerna som vi kommer att få följa i The Last Hours som t.ex. Anna Lightwood och Matthew Fairchild. Mer info om detta kommer lite senare.
 
Ett nytt uppdaterat schema för Cassies kommande böcker hoppas jag hinna med att lägga upp i morgon. Om ni inte kan vänta tills dess, kan ni se schemat hos TMI Source eller på Cassies tumblr.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej