Huvudpersonerna i The Last Hours & The Wicked Powers är...

Publicerad 2017-09-02 19:05:01 i Cassandra Clare, Chain of Gold, Chain of Iron, Chain of Thorns, The Last Hours, The Wicked Powers,

Efter en fråga på Tumblr av ett fan har Cassandra Clare låtit oss få veta vilka huvudpersonerna kommer att vara i serierna The Last Hours och The Wicked Powers.
 
I The Last Hours (som är serien som kommer efter The Infernal Devices och före The Mortal Instruments) kommer vi i huvudsak att få följa James, Cordelia och Lucie - där Cordelia troligen kommer att ha mest blad-tid.
Första boken i serien, Chain of Gold, är planerad att släppas hösten 2018.
 
I The Wicked Powers (som är serien som kommer efter The Dark Artifices) kommer vi att få följa Dru, Ty och Kit. Inget datum finns ännu för när första boken i denna serien kommer att släppas.
 
Huvudpersonerna i serierna kan komma att ändras fram tills att boken/böckerna trycks. Men i nuläget när Cassie skriver på böckerna så ser det ut på följande sätt.
 
******
Som ni kanske har förstått så är det väldigt lite nyheter om Shadowhunters och Cassies böcker just nu. Därav den lite sporadiska uppdateringen. Men jag hoppas att ni inte misströster allt för mycket när det vissa dagar inte kommer upp något nytt. För så är läget just nu.
Jag vill heller inte lägga upp minsta lilla notis, som kanske inte är jätte-relevant eller -intressant.
Däremot skall jag försöka lägga upp flera visste du att... med lite fakta om olika skuggjägare, som flera av er verkar ha gillat.
 
Om ni stöter på någon intressant nyhet som jag kan ha missat, tveka inte att kontaka mig. Antingen via email eller våran facebook-sida.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej