Fyra Shadowhunters skådespelare till NYCC

Publicerad 2017-09-28 15:51:02 i Alisha Wainwright/Maia, Isaiah Mustafa/Luke, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Säsong 3,

Ni kanske kommer ihåg att jag skrev för någon vecka sedan att Shadowhunters kommer att finnas med på New York Comic Con och hålla en panel den 7 oktober där de kommer att visa helt nytt material från säsong 3?
 
Det som vi inte fick reda på då var vilka av skådespelarna som kommer att medverka under panelen och efteråt för att träffa fans etc. Enligt TV Insider är det endast fyra av skådespelarna som kommer att delta -
Katherine McNamara (Clary), Matthew Daddario (Alec), Alisha Wainwright (Maia) och Isaiah Mustafa (Luke).
De kommer även att få sällskap av några av seriens huvudproducenter.
 
Om ni tycker att det är konstigt att det är så få av skådespelarna som kommer att delta så gav Emeraude oss en av anledningarna i sin senaste livechatt, där hon sa att det bara är de skådespelare som inte har några scener att spel in den specifik dagen, som kommer att åka iväg.
 
----------
Egentligen spelar väl detta ingen roll för oss som bor i Sverige, men hade man haft möjlighet att åka dit vill man väl träffa så många skådespelare som möjligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej