10 anledningar till varför du behöver Jubilemusutgåvan av City of Bones

Publicerad 2017-09-19 20:06:00 i Cassandra Clare, City of Bones,

Det är idag 7 veckor kvar tills dess att Jubileumsutgåvan av City of Bones släpps, för att fira att det är 10 år sedan boken först släpptes.
 
Riveted har satt ihop en lista med 10 anledningar till varför DU som ett skuggjägarefan behöver köpa boken.
 
  • Omslaget

      Har du sett omslaget? Det är hisnande! Illustrationerna ser fantastiska ut, omslaget är tyg-över-pärm med folie för texten och bilden. Det ser bättre ut i din hand än det gör på skärmen.
  • Den kommer att se fantastisk ut på din bokhylla.
    Shelfie
    Det är inte bara omslaget som är helt fantastiskt, hela boken är det! Med sidokanter i guld, kommer du att vilja ha boken på din hylla tillsammans med dina andra deluxe utgåvor Den ser ut som något som du kan hitta på en hylla i ett Instituts bibliotek.
  • För att göra din samling komplett
     
    Ingen bokhylla är färdig utan att varje Shadowhunters bok finns där. Om du har köpt varje bok som har släppts fram tills nu, så är detta köpet inget att fundera över.
  • Bonus material
    Denna utgåva av City of Bones innehåller fyra extra historier som tidigare bara har funnits med i begränsade upplagor, samt en ny historia skriven av Cassandra Clare. Du BEHÖVER läsa dem, och det enda sättet att göra det är att få tag i ett exemplar av jubileumsboken.
  • Karaktärsporträtt

    Sex hel-sidor med karaktärsporträtt kan hittas i boken! Bilderna är fenomenala och du kommer inte vilja gå miste om att se dina favoritkaraktärer på det här sättet.
  •  Svartvita illustrationer

     Boken är fylld med svartvita illustrationer! Ett helt nytt sätt att uppleva läsningen av City of Bones.
  •  För att fira tio år av skuggjägare

     

    Vi älskar väl alla den skuggjägarevärld som Cassandra Clare har skapat, så låt oss fira! Efter så många böcker, är det bästa sättet att fira att få tag i ett exemplar av jubileumsboken.

  •  Det är ett utmärkt tillfälle att återigen läsa serien

    Vare sig du läste City of Bones när den släpptes för 10 år sedan eller om du bara nyligen hade möjligheten att läsa den, är det här en bok som är rolig att läsa om och om igen. Varje gång jag läser boken upptäcker jag nya saker som jag inte tänkt på förut. Och vilket fantastiskt tillfälle är det inte att återigen börja läsa serien med jubileums utgåvan. 
  • För att göra en vän besatt

    Har du någon vän som du har tjatat på att läsa boken? Eller har du väntat på det perfekta tillfället för att introducera någon till skuggjägare-världen? Tja, den här utgåvan är perfekt för det! Det är en vacker present som vem som helst kommer att tycka om, så se till att köpa några extra exemplar för kommande födelsedagar, helgdagar, eller bara en helt vanlig dag som du vill göra lite extra speciell för någon annan.
  •  För att det är en Cassandra Clare bok

    Seriöst, du borde köpa alla böcker som hon släpper. Jag älskar Cassandra Clare och min bokhylla skulle inte vara komplett utan alla hennes böcker i den.
     
 
För att läsa listan på engelska kan ni klicka er vidare till Riveted.

Kommentarer

Postat av: Anni-Li

Publicerad 2017-09-19 20:38:33

Ligger definitivt på min villhalistan! 😍

Svar: Ja, men absolut min med! Funderar helt klart på att köpa den, även om jag har boken i flera exemplar redan. :D
themortalinstruments.webblogg.se

Postat av: Mariah

Publicerad 2017-09-20 10:46:44

Fyller år bara en vecka efter att den släpps så det blir en perfekt födelsedagspresent till mig från mig haha ^^

Kommentera inlägget här
Publiceras ej