Kat McNamara & Will Tudor om Sebastian och intriger i 2B

Publicerad 2017-05-22 19:59:54 i Alan Van Sprang/Valentine, Isaiah Mustafa/Luke, Katherine McNamara/Clary, Shadowhunters, Säsong 2, Will Tudor/Sebastian, intervju,

Kat McNamara och Will Tudor pratar om Shadowhunters säsong 2B i en ny intervju med Hiddenremote.
 
Will Tudor som kommer att spela den nya karaktären Sebastian när Shadowhunters återvänder med helt nya avsnitt 6 juni på Netflix, säger i intervjun med hiddenremote att när vi för första gången får se Sebastian kommer han att komma in som en hjälte, träffa på Izzy och rädda dagen.
Enligt Will så har Sebastian information som våra andra skuggjägare är ute efter och han kommer därför att enkelt kunna infiltrera institutet.
 
Intervjun med Will hittar ni hos Hiddenremote.
 
Även Kat McNamara har blivit intervjuad av Hiddenremote inför 2B. I hennes intervju pratar hon också om Sebastian och hur han kommer att spela en stor roll i och med den kunskap som han besitter.
 
Vi kommer ju även att för första gången få träffa på fédrottningen i 2B, och det avsnittet är även en av Kats favoritavsnitt, då hon även är ett bokfan av TMI.
 
Hon pratar också en del om Clary och några av de sakerna som hon kommer att handskas med i de kommande avsnitten. Liksom om det tringeldramat mellan Simon, Clary och Jace som kommer att tas upp i 2B. 
 
Intervjun med Kat hittar ni hos Hiddenremote.
 
På samma sida som ni hittar intervjuerna med Will och Kat, kan ni, om ni scrollar neråt på sidan, hitta ytterligare intervjuer med Alan Van Sprang som spelar Valentine och Isaiah Mustafa som spelar Luke.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej