Många bok-karaktärer i Shadowhunters 2B

Publicerad 2017-03-27 17:37:49 i Shadowhunters, Säsong 2,

Inspelningarna av Shadowhunters 2B (andra halvan av säsongen) är i fullgång och många fans är givetvis nyfikna på vilka bok-karaktärer som vi kommer att få se i serien.
 
Todd Slavkin, en av seriens huvudproducenter och showrunners har via twitter svarat att vi kommer att få se följande karaktärer förutom Sebastian som redan har avslöjats, som kommer att spelas av Will Tudor:
 
  • Féhovets drottning (The Seelie Queen) - avsnittet hoppas han kommer att bli en fan-favorit och tydligen är féhovet helt magnifikt,
  • Aline Penhallow - Sebastians kusin som vi först möter i boken Stad av Glas,
  • Imogen Herondale - Skuggjägarnas Inkvisitor som vi såg i säsong 1,
  • Catarina Loss - Magnus Banes vän som är trollkarl/häxa (Warlock) och sjuksköterska. I slutet av 2x10 sa Magnus att han bad Catarina att ta hand om Madzie. 
Vi kommer även att få se mer av Robert Lightwood i 2B.
 
Vilka skådespelare som har fått de olika rollerna har de ännu inte gått ut med. Vi vet inte heller om Inkvisitorn kommer att spelas av samma skådespelerska som i säsong 1.

Kommentarer

Postat av: Sandra

Publicerad 2017-03-28 19:49:15

Hoppas inte fehovet håller samma kvalité som Ithuriel :))))
Är jättetaggad på alla karaktärerna du skrev i detta inlägget! :D

Svar: Åh nej... Vi får hoppas på att det håller mycket högre kvalité än så! Känns ju inte som att det kan bli sämre. Jag ser mest framemot att få se Catarina Loss faktiskt. Hon har alltid varit en favorit för mig när jag läst böckerna.
Väntar ju nu bara på att de skall gå ut med vilka skådespelare det är till de olika rollerna. Om det är någon man känner till eller om de valt helt okända.
themortalinstruments.webblogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej