Kat om mittsäsongsfinalen - "En intensiv och emotionell cliffhanger"

Publicerad 2017-03-06 18:33:47 i Katherine McNamara/Clary, Shadowhunters, Säsong 2, intervju,

 
I en ny intervju med TVLine säger Kat McNamara lite om vad vi kan förvänta oss av avsnittet 2x10 - By the Light of Dawn, som visas ikväll i USA.
 
När Kat som spelar Clary i Shadowhunters skulle börja spela in de första scenerna för avsnitt 2x10 vände hon sig till regissören och frågade hur de skall hinna spela in allt på bara 8 dagar.
 
"Finalen är galen," säger Kat till TVLine. "Valentine har kidnappat Simon och Clarys första instinkt är att rädda honom - men det skulle spela rätt in i Valentines plan, då Clary är nyckeln till att aktivera själasvärdet och därmed döda alla nedomvärldare. Och bara för att göra det ännu värre, försöker nedomvärldarna att döda Clary, så att bara komma till Simon kommer att bli en svår uppgift."
 
När det kommer till Simon och Clary är Kat medventen om det "shipping-klimatet" som råder mellan fansen, men hon uppmanar även nej-sägarna att njuta av Clary och Simons förhållande då det är en del av hennes karaktärs övergripande historia.

"De här karaktärerna har en sådan lång resa framför dem. Det finns så mycket material från böckerna, plus att manusförfattarna lägger till nya saker. Det är mer om resan. Vi kan inte hoppa till det förhållandet som folket vill se. Clary och Simon är vid den tidpunkten där de har kommit till rätta i skuggjägarevärlden, och de har vuxit så mycket på grund av det. De har fått självförtroende i sina krafter och i sig själva, så de kan för första gången se varandra i ett nytt ljus.
 
Mittsäsongsfinalen kommer att bli ett action-fyllt avsnitt även om Clary har blivit lite mera försiktig sedan hon förlorade sin mamma. "Clary vill inte utsätta någon annan för risk om hon inte måste göra det, men nu när hon är Valentines vapen, har hon ett ansvar till flera människor än bara henne själv. Det är underbart att äntligen få se Clary och Jace arbeta som ett team, tillsammans med Alec och Izzy."
 
Kat lovar oss en "intensiv... och emotionell cliffhanger som kommer att lämna fansen undrande tills dess att serien återvänder för säsong 2B. Ni trodde väl inte att vi skulle lösa allt?"
 
Vill ni läsa hela intervjun med Kat kan ni göra det på TVLines hemsida.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej