Will Tudor kommer vara "Sebastian"

Publicerad 2017-01-26 17:00:00 i Shadowhunters, Säsong 2, Will Tudor/Sebastian,

Shadowhunters har hittat sin Sebastian. Den brittiska skådespelaren Will Tudor kommer att spela Sebastian i andra halvan av Shadowhunters, med start från avsnitt 2x11.
 
Will Tudor har tidigare varit med i serier som Game of Thrones och Humans och han har även varit med i filmen Vampire Academy där även våran Jace, Dominic Sherwood, spelar en stor roll.
 
Sebastian är beskriven som en "charmig, smart och högutbildad skuggjägare med oslagbara stridsförmågor. Han kommer från början från ett utländskt institut, men han hittar till Institutet i New York efter att ha blivit vänn med en av seriens huvudkaraktärer."
 
"Todd och Darren skickade Wills auditionband till mig och efter att jag sett på det skickade jag ett sms till Dominic där det stod 'Säg grattis till Will från mig' - för jag visste att det skulle bli han!" Säger Cassandra Clare till TMI Source.
 
Enligt TVLine som har gjort en intervju med Shadowhunters showrunners Todd Slavkin och Darren Swimmer, säger de följande om Will: "Han är så bra i rollen" och Todd öser adjektiv över Will som "fantastisk" och "överväldigande". Enligt Darren finns det en sårbarhet till Wills prestation som Sebastian som är underbar.  
 
Teamet som valde Will var helt sålda på hans auditionband som han själv spelat in där han använde en Amerikansk-accent. Men efter att teamet hade sett honom i både Game of Thrones och Humans, och sedan tittade på själva karaktären Sebastian sa de bara "Åh, du är från London. Du är från Institutet i London. Använd din brittiska-accent." och det fungerade så bra.
 
Ni kan läsa mer om intervjun med Shadowhunters Showrunners hos TVLine.
 
Kolla in ett meddelande från Will till fansen:
 
Senare i kväll kommer det att via facebook hållas en livechatt med Will. När är dock oklart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej