Vad händer under skuggjägare-året 2017?

Publicerad 2017-01-01 10:00:00 i Lord of Shadows, Magisterium, Shadowhunters, Säsong 2, The Dark Artifices, The Eldest Curses, The Lost Book of the White,

 
Gott Nytt År och välkomna till skuggjägare året 2017!
 
Jag hoppas ni hade en trevlig nyårsafton att ni nu är redo att ta klivet in i ett nytt år! När vi nu skriver 2017 (vilket känns konstigt) är det dags att se på vad vi kan förvänta oss under året. 
Även om det bara är årets första dag, så kan vi givetvis inte veta allt som kommer att hända under året. Men några saker vet vi i alla fall kommer att hända. 
 
Shadowhunters säsong 2 har premiär IMORGON i USA (kan ni fatta det?) och från och med den 3 januari kan vi andra se avsnittet på Netflix. Under det kommande året borde vi få en del bilder, videor och avsnittsbeskrivningar för säsong 2. Alltid lika kul!
 
Sedan finns det ju även en del böcker som är planerade att släppas under 2017:
  • Lord of Shadows bok 2 i serien The Dark Artifices släpps 23 maj.
  • Magisterium bok 4 - The Silver Mask borde släppas runt september
  • The Lost Book of the White - den första boken i trilogin om Magnus Bane kommer att släppas i November.
  • En målarbok för vuxna kommer även att släppas under året
Förhoppningsvis kommer vi under det kommande året att få flera citat från Cassandra Clare, från hennes kommande böcker. Även omslag till böcker som kommer släppas i slutet av året eller under nästa år (alltså 2018!) borde komma ut under detta år.
 
Sedan hoppas vi givetvis på att vi kommer att få ett besked om det blir en säsong 3 av Shadowhunters. Men det kommer nog att ta några månader innan vi får ett sådant besked.
 
Jag hoppas att ni vill vara med mig även under det kommande året, då det troligen kommer att bli en rolig resa och att ni vill vara med och diskutera de kommande Shadowhunters avsnitten.
 
Ni får väldigt gärna komma med förslag på vad jag skall skriva om. Om det är några bilder/intervjuer etc. som jag har missat att blogga om, tveka inte att kontakta mig antingen genom bloggen, via email eller via facebook. Ni hitta all information och alla sociala medier som vi finns på i menyn till höger ---->
 
Ni kan även räkna med ett nytt utseende för bloggen inom kort. ;)
 
Jag ser framemot att få sependera ytterligare ett år tillsammans med bloggen och med er kära läsare!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej