Mer info om Sebastian i Shadowhunters

Publicerad 2017-01-01 15:55:46 i Shadowhunters, Säsong 2,

 
I morgon smäller det för Shadowhunters säsong 2 som då drar igång i USA ( I Sverige får vi vänta ytterliga en dag till den 3 januari) och även om vi inte kommer att få se Sebastian i just det avsnittet, så har huvudproducenterna Todd Slavkin och Darren Swimmer sagt att Sebastian kommer att introduceras i Shadowhunters 2b (alltså i någon av de 10 sista avsnitten av säsongen).
 
Även lite mera info om just Sebastian har framkommit genom en intervju som TVLine har gjort med producenten och regissören Matt Hastings. "Om du känner till historien bakom karaktären och då vet var han växte upp - i helvetet - och hur han blev uppfostrad. Det är viktigt för oss att ge rollen till någon som, liknande Valentine, kan ta till sig den dubbelheten."
 
Hasting säger även: "Vi behöver någon som kan vara barmhärtig, och som kan verka vara en trevlig person på ytan. Men vilken som helst som har blivit torterad så mycket i helvetets inre av en demon... de gjorde så mycket hemska saker med honom. De tog av hans skinn, lager fär lager. Den typen av dramatisk resonans försvinner aldrig från en person, oavsett hur mycket stryk personen får."
 
Det som de flesta vill veta är ju givetvis när vi kommer att få se Sebastian i Shadowhunters. Darren Swimmer säger följande om den saken: "Vi vill hålla hårt i detaljerna om hur Sebastian blir introducerad i serien. Han kommer definitivt att vara en charmig karaktär med en mörk sida."
 
Ser ni fram emot att få se Sebastian? Har ni någon skådespelare som ni tycker skulle vara perfekt för rollen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej