Magisterium: Bronsnyckeln nu till försäljning

Publicerad 2017-01-18 15:22:00 i Magisterium,

 
Den tredje boken i Cassandra Clare och Holly Blacks ungdomsserie Magisterium, som har titeln Bronsnyckeln, finns nu till försäljning på svenska.
 
Bokens handling är följande:
I Bronsnyckeln återvänder Call och hans vänner till den magiska skolan Magisterium, där onda krafter hotar att ta över. Spänning, humor och action av hyllade Holly Black och Cassandra Clare!

Call är lycklig för första gången på länge. Han har haft ett bra sommarlov, han och pappa är vänner igen och Call ska börja tredje året på Magisterium. Han, Aaron, Tamara och Tumult ser fram emot att få ge sig ut på farliga expeditioner och lära sig mer om kaosmagi. Men de märker snart att allt inte står rätt till. Någon på skolan bär på en hemlighet om mörk magi, och när en elev hittas död förstår de att något måste göras.

Men mördaren låter sig inte fångas så lätt, och vännerna tvingas sätta sina egna liv på spel för att rädda andras. Det blir tydligt för dem att magi varken följer lagar eller regler. I en god trollkarls händer kan den göra underverk, men hos en ond magiker kan den innebära slutet på allt – om ondskan inte stoppas i tid …
 
Vill ni köpa boken kan ni bl.a. göra det via följande bokhandlar:
Adlibris - 123kr.
Bokus - 119kr | E-bok - 66kr
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej