CelebSecrets intervju med Kat, Dom, Harry & Isaiah

Publicerad 2017-01-05 19:05:25 i Dominic Sherwood/Jace, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Isaiah Mustafa/Luke, Katherine McNamara/Clary, Shadowhunters, Säsong 2, Video, intervju,

CelebSecrets har intervjuat Shadowhunters skådespelarna Dominic Sherwood, Kat McNamara, Isaiah Mustafa och Harry Shum Jr. inför starten av säsong 2.
De berättar lite om vad vi kan förvänta oss i säsong 2. Bl.a. att de kommer att gå djupare in i varje karaktär och vad det är som de gör dem till de som de är.
Dominic nämner att vi kommer att få se mer av och gå djupare in i Parabatai förhållandet mellan Jace och Alec.
Däremot kommer det inte bli lika mycket av Clace eller deras syster/bror förhållande. I de 10 avsnitt som skådespelarna har filmat så har det tydligen inte funnits så mycket utrymme för Clace.
De berättar även att de har en ny stunt-koordinator och skådespelarna har tränat en hel del mer inför säsong 2, samt att det kommer att vara en hel del nya coola specialeffekter. 
Kat och Dom berättar hur deras karaktärer har förändrats sedan säsong 1, och speciellt Dom har får arbeta extra hårt inför den nya säsongen och verkligen fått dyka in i Jaces psyke under den första halvan av säsongen.
I slutet av intervjun avslöjar de även hemligheter om några av skådespelarna.
 
Klicka på länken eller bilden nedan för att se intervjun som endast kan ses på youtube.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej