Shadowhunters säsong 3 - vad vi kan förvänta oss

Publicerad 2017-08-17 10:00:00 i Shadowhunters, Säsong 3, intervju,

Shadowhunters showrunners Todd Slavkin och Darren Swimmer ger oss i en intervju med TvLine några hintar om vad vi kan förvänta oss av Shadowhunters säsong 3 som är sagd att starta i början av 2018.
 
  • De bekräftar i intervjun att det faktiskt var Lilith som vi såg i slutet av 2x20 och att hon kommer att vara den stora huvudfienden i säsong 3. Tyvärr vill de dock inte rakt ut säga om vi kommer att få se mer av Will Tudor som Sebastian/Jonathan. Men de säger att Sebastian Verlac är död och att vi bokfans vet vad Jonathan Morgensterns öde är. Om det sedan betyder att vi kommer att få se mer av Jonathan i säsong 3 får vi bara spekulera om.
 
  • Vi kan tydligen förvänta oss att få se en mörkare Clary i säsong 3. Båda hennes föräldrar är döda och det var hon själv som dödade sin pappa, så hon har definitivt valt att anamma sitt arv som en Morgenstern och som en skuggjägare, säger Todd Slavkin.
 
  • Simons avtal med Fédrottningen gör att han måste stanna i hennes rike, utan att egentligen veta vilka planer hon har för honom. I nuläget är det oklart om Sarah Hyland kommer att fortsätta vara drottningen när Shadowhunters kommer tillbaka. Det verkar bero på hur hennes inspelningsschema för serien Modern Family passar in med Shadowhunters inspelningsschema.
 
  • Malec kommer att vara ett par ett tag framöver vad det verkar som. Vi kan tydligen räkna med mer intimitet och familjeliv med lite komplikationer.
 
  • Säsong 3 kommer även ge oss svar på varför Lukes polispartner har spionerat på honom. Anledningen till att vi inte fick något svar på det i säsong 2, var helt enkelt tidsbrist. Så i säsong 3 kommer vi att få reda på den kanske lite fula sanningen om henne.
 
  • En som däremot verkar få det betydligt bättre och lättare i säsong 3 är Izzy. Då det delvis var mondäner som hjälpte henne att bli kvitt sitt YinFen-beroende har hon en sorts uppskattning till mondänerna som vi kommer att få se mer av i den kommande säsongen.
 
Hela intervjun med Shadowhunters showrunners kan ni läsa hos TVLine.
 
*****
Vad ser ni mest framemot med säsong 3?

Kommentarer

Postat av: Felicia

Publicerad 2017-08-18 16:57:01

Åh, längtar verkligen till i vår :D

Svar: Ja, vem gör inte det efter att ha läst alla de smaskiga detaljerna ;)
themortalinstruments.webblogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej