Shadowhunters säsong 3 - Uppdateringar 23 augusti

Publicerad 2017-08-23 14:45:49 i Alisha Wainwright/Maia, Shadowhunters, Säsong 3,

Även om det är några månader kvar tills dess att Shadowhunters säsong 3 har premiär, så har inspelningarna börjat och skådespelare och regissörer och producenter för serien brukar ge oss små hintar (nästan) varje dag under produktionens gång, för den kommande säsongen.
 
Det verkar inte bli annorlunda för säsong 3. Jag har därför tänkt att försöka ge er en form av sammanfattnings-inlägg under hösten och vintern där jag kommer att samla de bilder och uppdateringar från främst twitter och facebook som berör säsong 3.
 
Jag hoppas att ni kommer att uppskatta dessa inlägg, även om ni kanske själva följer skådespelarna på olika social medier, så kanske inte alla gör det. Och ni har här även möjligheten att diskutera de olika inläggen och den information som kommer fram.
 
Så till det som detta inlägg egentligen var tänkt att handla om - de senaste Säsong 3 uppdateringar. 
 
Alisha Wainwright har på sina social medier laddat upp en bild på sig själv med texten: "Första selfien som en huvudkaraktär"
 

First selfie of series regularness 😏

Ett inlägg delat av Alisha Wainwright (@alishawainwright) Aug 22, 2017 kl. 3:39 PDT

Todd Slavkin en av seriens huvudproducenter har via twitter låtit oss få reda på att de har hittat en skådespelerska till rollen som Lilith.
Har ni någon som ni tycker borde vara perfekt som Lilith?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej