Officiella merchandise saker för Cassies böcker hos TopatoCo

Publicerad 2017-08-26 19:33:45 i Cassandra Clare, Lady Midnight, Lord of Shadows, Merchandise, The Dark Artifices, The Mortal Instruments,

Om ni är sugna på att köpa något som har med Cassandra Clares skuggjägare att göra, så kan ni hos TopatoCo köpa officiell merchandise, som inkluderar tarotkort med bilder på Cassies karaktärer och posters med motiv från The Dark Artifices ritat bl.a. av Cassandra Jean. Där finns även boken A History of Notable Shadowhunters (som ni även kan köpa hos bl.a Bokus) samt pins och stickers som ser ut som runor.
 
OBS! Då sidan är amerikansk så tillkommer bl.a. frakt till Sverige, men hur mycket det är kan jag tyvärr inte svara på då det inte går att få fram någon information om det förens man väljer att köpa något. Därför blir priset på produkterna högre än vad som anges på sidan.
 
Några av de posters som säljs är de som man har kunnat köpa på olika evenemang som San Diego Comic Con som var tidigare under året, som jag inte tror att man kan få tag i någon annanstans.
 
Någon av er som funderar på att köpa något?

Kommentarer

Postat av: Amanda

Publicerad 2017-08-26 22:29:59

jag skulle vilja köpa flera saker. men känns lite osäkert att beställa på en sida som inte är svensk. Det ända som jag provat på tidigare är från wish.

Svar: Kan förstå din oro. Jag har dock aldrig upplevt att det varit några problem med att beställa från utlandet. Det enda är att kolla upp hur mycket frakten kostar, från vissa sidor/företag kan det bli ganska kostsamt och ibland till och med kosta mer än själva produkten.
Men om man bortser från det brukar det inte vara något problem, och på de allra flesta sidor kan man betala med PayPal, vilket känns mer tryggt och säkert än att t.ex. använda sitt kontokort typ VISA/Mastercard etc.

En annan faktor som spelar in kan ju också vara hur seriös sidan är och om man verkligen får det som man beställt. Men just denna sida verkar vara okej. Dock har jag inte köpt något från dem och kan inte säga med säkerhet.
Men om du känner dig det minsta osäker så borde du nog avstå från att köpa något.
themortalinstruments.webblogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej