Se en del av "Lord of Shadows" omslaget

Publicerad 2016-11-16 19:05:28 i Alberto Rosende/Simon, Cassandra Clare, Lord of Shadows, Queen of Air and Darkness,

Det officiella omslaget till Lord of Shadows som är den andra boken i serien The Dark Artifices kommer att avslöjas av Cassandra Clare och Alberto Rosende på fredag, den 18 november, då båda deltar i ett evenemang i New York för att fira att boken Tales from the Shadowhunter Academy nu finns till försäljning.
 
Sajten TMI Source har redan nu lagt ut en liten del av omslaget för att göra oss ännu mera taggade på att få se hela bilden:
 
 
Lord of Shadows kommer släppas 23 maj, 2017. Bilden skall ha huvudkaraktären Julian på framsidan, och det ser även ut som att han kanske håller i Emmas svärd Cortana.
 
TMI Source kommer även att försöka fixa en livestream av evenemanget där bokomslaget avslöjas, så att även vi i andra delar av världen som inte kan befinna oss i New York i live, kan få en möjlighet att se avslöjandet.
 
Om det är några av er som är intresserade av att få veta mer om detta, och vill veta hur, var och när vi i Sverige kan se livestreamen, skriv gärna en kommentar så håller jag utkik och gör ett inlägg om det på fredag. :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej