Sorry för dålig uppdatering!

Publicerad 2016-05-17 12:53:17 i Bloggen, Cassandra Clare, Shadowhunters,

Som ni nog har märkt så har det varit ganska dålig uppdatering här i bloggen under de senaste veckorna och det beror främst på att jag just nu är i slutet av att skriva en kandidatuppsats som tar sjukt mycket tid och energi.
Det har inte heller funnits så mycket nytt att skriva om varken Shadowhunters eller Cassies böcker, och jag har som sagt inte haft så mycket tid till att leta upp något nytt att skriva om.
 
Tyvärr har jag även känt att jag har haft behov av att få en liten paus från bloggen, det var väldigt intensivt under de veckorna när serien var igång och efter det har jag egentligen inte haft någon lust att blogga, men ändå känt mig tvingad att ge er något varje dag då jag absolut inte vill att bloggen skall gå i graven.
 
Förhoppningsvis får jag mer ork och energi att ta tag i bloggen igen efter att jag är färdig med min uppsats i slutet av Maj. Då är det även sagt att inspelningarna av säsong 2 skall dra igång.
Men fram tillsdess kommer ni nog endast att få dagens GIF/bild, och möjligen några få fler inlägg om jag ser att något viktigt kommer upp.
 
Jag hoppas att ni kan orka att hålla ut tills i slutet av nästa vecka, när jag förhoppningsvis skall kunna blogga som vanligt igen.
Om ni har sett att jag har missat något får ni gärna skriva det till mig här i bloggen, via e-mail, facebook/twitter/tumblr. Ni hittar alla de sociala medier som jag finns på i menyn till höger ---->
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej