Cassandra Clare kommer släppa nya böcker med Magnus Bane

Publicerad 2016-05-26 17:56:22 i Cassandra Clare, The Bane Chronicles,

Verkar som att vi kommer att få mera Magnus Bane!!
 
Cassandra Clare planerar nämligen att släppa en ny boktrilogi, för vuxna, om fansens favorit Magnus Bane. Cassandra kommer att skriva böckerna tillsammans med Wesley Chu. Den första boken i serien är planerad att släppas i november 2017.
 
Magnus Bane har blivit lite av en favorit för Cassie. Han har många hemligheter och det finns så mycket som vi ännu inte vet om honom. Från historier om hans första kärlek till hemligheterna om var han kommer ifrån. Detta var något som Cassie kunde dykna ner i när hon skrev The Bane Chronicles, den första serien om Magus Bane. Cassie ser fram emot att nu kunna dyka ännu djupare i dessa tre kommande böcker som helt kommer att handla om Magnus, hans förflutna, hans framtid och hans nutid.
 
Wesley Chu ser också fram emot att kunna bidra till den värld som Cassandra har skapat. Han tycker att böckerna och karaktärerna är ikoniska och Magnus är en favorit hos fansen. Han kan inte vänta på att få ge fansen allt det som de vill ha, och också saker som de inte vill ha.
 
källa

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej