Cassandra delar två nya citat från Lord of Shadows

Publicerad 2016-07-16 14:55:23 i Cassandra Clare, Lord of Shadows, The Dark Artifices,

 
Cassandra har delat två nya citat från Lord of Shadows, bok 2 i serien The Dark Artifices.
 

Dru reached automatically for the weapons at her belt, but there was nothing there. She’d come here completely unprepared, in only jeans and a black t-shirt with cats on it.

“Not one of my best,” said Magnus, to Kieran. “I apologize — I’m not a big fan of your father’s.”

“My father does not have fans.” Kieran leaned against the edge of the table. “He has subjects. And enemies.”

“And sons.”

“His sons are his enemies,” said Kieran, without inflection.

Lord of Shadows kommer att släppas i april 2017.
källa

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-07-17 15:13:39

Hej!

Har precis läst ut sista boken i "the mortal instruments" och kände att man inte riktigt fick ett avslut. Många frågor som fortfarande lämnats obesvarade. "Lady midnight" ska ju vara fortsättningen på institutet i LA och Emma o Jullians story. Men har förstått att Malec även kommer va med i boken också? Kände speciellt att de och sizzy inte fick något avslut. Har du möjligtvis läst lady midnight? Kan du rekommendera att läsa den? Kan den ge ett bättre avslut (vet att den kommer få fler uppföljare).

Tack på förhand
/linnea

Svar: Vill du ha ett bättre avslut på TMI så ska du absolut läsa Tales from the Shadowhunter Academy. Det var 10 e-böcker som släpptes under förra året och kommer att finnas i en samlad utgåva som släpps i november 2016. Jag tycker absolut att de borde läsas innan Lady Midnight, även om LM till största delen handlar om Emma och Julian och deras liv. Men TMI karaktärer dyker även upp i den boken och jag tror att det är en fördel om man har läst alla böckerna i Tales from the Shadowhunter Academy innan LM. Både Malec och Sizzy är med (speciellt de sistnämnda) i Tales... Om du inte kan vänta till i november på att läsa dem i bokform så tror jag att alla e-böckerna finns att köpa via både cdon och bokus. Jag rekommenderat absolut att läsa Lady Midnight, den är minst lika spännande som och kanske även bättre än TMI. Och har du ännu inte läst böckerna i The Infernal Devices serien (Clockwork Angel, Clockwork Prince och Clockwork Princess) som utspelar sig innan händelserna i TMI, tycker jag absolut att du skall göra det. Den serien finns tyvärr endast på engelska just nu, men jag tycker att den serien är bättre än TMI.
themortalinstruments.webblogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej