Shadowhunters är Freeforms #1 debutserie

Publicerad 2016-01-15 19:17:16 i Shadowhunters,

 
Shadowhunters hade sin premiär den 12 Januari på kanalen Freeform i USA. Ser man till antalet som tittade på serien så är den seriedebut som har fått flest tittare på över två år av kanalens (ABC Family/Freeform) serier. Det var runt 1.82 miljoner i USA som tittade på det första avsnittet.
 
Shadowhunters blev även nummer 4 på listan över antalet tittare av nya serier som har haft premiär, de senaste 12 månaderna.
 
Även på sociala medier har Shadowhunters uppmärksammats. Över 1.1 miljoner har engangerat sig i serien via Facebook, Instagram, Tumblr och Twitter, det gör att serien blev nummer 2 på listan över underhållnings TV-serier för den dagen, nummer 1 blev Pretty Little Liars som visades en timme tidigare på samma kanal som Shadowhunters.
 
Shadowhunters blev även nummer 1 på listan av kabel-tv program blan tittare i åldrarna 18-34 och 12-34 och nummer 1 bland serierna med original manus, bland tittarna i åldrarna vuxna 18-49 och kvinnor 18-49.
 
Det verkar alltså som att Shadowhunters på vissa hålla i USA har varit väldigt populär. Vi håller tummarna för att serien fortsätter att dra tittare ;)
 
källa

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej