Shadowhunters 1x01 - Recensioner

Publicerad 2016-01-09 18:30:46 i Shadowhunters, Säsong 1,

 
Det är mindre än 1 vecka kvar tills dess att vi får se det första avsnittet av Shadowhunters, men de lyckliga recensenter som redan har fått se avsnittet har blandade saker att säga om pilot-avsnittet.
Vissa ser framemot att få se flera avsnitt, vissa tycker att manuset inte är bra, några har skrivit att Isabelle är lite för sexig, Clary har inte en så framträdande roll som hon har i böckerna, någon kände ingen kemi mellan skådespelarna och vissa tyckte att handlingen gick för fort fram. De flesta av dessa har läst böckerna och kanske av den anledningen jämför serien för mycket med böckerna.
 
De som däremot inte har läst böckerna har en mer positiv ton i sina recensioner som SpoilerTV. Dessa ser faktiskt framemot att få se fler avsnitt och någon tror även att serien kan bli en stor framgång.
 
Ni kan läsa några av de recensioner som finns genom att klicka på länkarna nedan. Jag kommer att uppdatera detta inlägg om jag hittar flera sidor.
 
TMI Source
MTV
Fangirlish
The Young Folks
Talk Nerdy With Us
SpoilerTV
 
Även om inte alla gillade det första avsnittet så ser i alla fall de flesta en potential i serien, och några av de mest populära serierna som har funnits hade också dåliga första avsnitt som Buffy vampyrjägaren.
 
Jag ser ialla fall framemot att det skall bli onsdag så att vi ÄNTLIGEN kan få se första avsnittet. 
 
Vad tycker ni, ser ni fram emot serien, eller blev ni mindre taggade på att få se den när inte alla recensioner var positiva?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej