Premiär för Shadowhunters i USA i dag!

Publicerad 2016-01-12 20:30:54 i Shadowhunters, Säsong 1,

 
D-dagen är här, dagen vi alla har väntat på, dagen för premiären av Shadowhunters i USA. :)
Kan ni fatta att månader av längtan äntligen är över.
 
I morgon svensktid, efter kl. 8, tror jag det var, skall avsnitt 1x01 av Shadowhunters finnas på Netflix för oss som inte bor i USA.
Om ni har Netflix så är det VÄLDIGT viktigt att ni verkligen kollar på avsnittet och de efterföljande avsnitten, då denna statistik, alltså hur många som kolla på avsnittet och hur många gånger, kommer med största sannorlikhet att i slutändan räknas in i antalet tittare av Shadowhunters och hur många som har startat streamar av avsnitten via Netflix.
 
Det i sin tur kan göra att det blir fler säsonger. Desto fler som tittar, desto större är chansen att vi faktiskt får en säsong 2 i alla fall.
 
Så min uppmaning till alla er som besöker bloggen. Om ni har ett Netflixkonto, eller om ni känner någon som har ett som kanske kan vara snälla och dela med sig av sitt konto i 40-minuter till er så att ni kan se på avsnittet "på lagligt vis", gör det.
 
Netflix är gratis första månaden, så om ni inte har råd att betala för Netflix, eller att ni inte vill/får. Så kan ni i alla fall se de första 3-4 avsnitten av serien innan ni måste betala. Ni kan också säga upp kontot innan månaden är slut och behöver då inte betala något alls.
 
Som sagt, det är OERHÖRT viktigt att ni kollar på Shadowhunters om ni har möjlighet, då det förstärker chanserna att det blir en säsong 2.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej