Magisterium: Kopparhandsken nu till försäljning

Publicerad 2016-01-20 18:56:03 i Magisterium,

 
Magisterium: Kopparhandsken, som är den andra boken i serien Magisterium som Cassandra Clare skriver tillsammans med Holly Black, finns nu att köpa på Svenska.
 
Mystiken tätnar på Magisterium

Holly Black och Cassandra Clare i magiskt samarbete. Äntligen är andra delen här!

Call Hunts sommarlov är inte som ett sommarlov borde vara - hans pappa är övertygad om att han är ond och Calls bästa vän heter Tumult och är en rödögd jättevarg som inte precis gör succé i grannskapet. Dessutom längtar han tillbaka till trollkarlsskolan Magisterium och sina vänner.

När Call en kväll upptäcker att hans pappa planerar att förgöra både honom och Tumult blir situationen ohållbar och för att undkomma flyr han till Magisterium. Där råder panik. Den magiska Kopparhandsken, som kan skilja en magiker från hens magi, har blivit stulen och hotar att ödelägga skolan och hela trollkarlsvärlden. Tillsammans med sina vänner Tumult, Tamara och Aaron (samt en mycket ofrivillig Jasper) ger sig Call ut på ett farligt uppdrag för att hitta handsken, men i jakten på den skyldiga väcks onda väsen till liv. Mystiken tätnar och vännerna närmar sig en allt mer obekväm sanning ...

HOLLY BLACK och CASSANDRA CLARE är författarna bakom succéserierna "Spiderwick" (BLACK) och "The Mortal Instruments" (CLARE). Kopparhandsken är den andra delen i serien "Magisterium".
 
Vill ni köpa boken över Internet kan ni bl.a. göra det via följande sidor:
Adlibris - kan endast bevaka den - 123kr.
Bokus - 123kr.
CDON - 120kr.
 
Jag har läst den på engelska och gillade den, fast åldern är mellan 9-12 och jag är LITE äldre än så. Tveka inte att läsa den bara för att den rekommenderade åldern är yngre än vad ni är. De är spännande ändå. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej