Omslag & Beskrivning till Himmelska Eldens Stad

Publicerad 2016-02-01 15:50:00 i Himmelska eldens stad,

Himmelska Eldens Stad, den svenska översättningen av bok 6, som även är den sista boken, i serie The Mortal Instruments har nu fått ett svenskt omslag och en beskrivning.
 
Ni kommer att kunna läsa boken från den 1/6 2016, då den släpps till försäljning.
 
 
Magi, skräck och dödlig passion

Följ med till New Yorks mörka sida, till de varelser som föredrar att röra sig i natten och skuggorna. Den avslutande delen i Cassandra Clares bästsäljarserie "The Mortal Instruments" är här.

Mörkret har sänkt sig och världen håller andan. Sebastian Morgenstern har slutligen rest sig och rustar för krig. Steg för steg infiltrerar han skuggjägarna, ställer dem emot varandra och förvandlar dem till mardrömslika varelser. Familjer splittras, älskande par bryter upp - kaos följer i Sebastians fotspår. Ingen går säker så länge han har De dödligas bägare.

När flera skuggjägarinstitut attackeras världen över blir Clary, Jace och de andra skuggjägarna tvungna att fly till Alicante. Men inte ens där är de trygga. Clary, Jace, Simon, Alec och Isabelle förstår att de måste ta sig bortom den här världen, in i demonernas rike om de ska ha någon chans att besegra Sebastian.

Någon kommer att ge upp sitt livs kärlek, någon kommer att överleva och någon kommer att dö när striden om skuggjägarvärlden får sin upplösning.

Förlorade själars stad är den sjätte och sista delen i Cassandra Clares hyllade succéserie "The Mortal Instruments". Böckerna är översatta till 36 språk och har sålts i 14 miljoner exemplar. Tv-serien "Shadowhunters" är baserad på böckerna.
 
Boken kan ännu inte förhandsbeställas, endast bevakas hos de vanligaste e-bokshandlarna.
 
Någon av er som ser framemot att äntligen få läsa sista delen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej