Vad kan vi förvänta oss i säsong 2?

Publicerad 2016-12-27 14:31:11 i Alberto Rosende/Simon, David Castro/Raphael, Dominic Sherwood/Jace, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Isaiah Mustafa/Luke, Jade Hassoune/Meliorn, Katherine McNamara/Clary, Nicola Correia Damude/Maryse, Shadowhunters, Säsong 2,

Om 1 vecka kan vi äntligen se premiären av Shadowhunters säsong 2 på Netflix. Todd Slavkin som är en av de nya huvudproducenterna för säsong 2 har via twitter svarat på några av fansen brinnande frågor om vad som kommer att hända i säsong 2, bl.a. vilka karaktärer som vi möjligen kommer att få se.
 
Todd Slavkin nämner också när i säsong 2 vi kommer att få se olika händelse, antingen 2a eller 2b. Detta refererar till om det är i de 10 första eller 10 sista avsnitten av säsongen. Som bekant så kommer säsong 2 att bestå av 20 avsnitt, efter troligen 10 avsnitt kommer de att ha ett, i tv-världen kallat, mitt-säsongs final (mid-season finale) och ha några veckor uppehåll mellan första och andra halvan av säsongen. 2a är därmed första halvan och 2b andra halvan.
 
Enligt Todd kommer följande hända:
  • Clace tränar tillsammans i 2b,
  • Meliorn kommer att dyka upp i 2a,
  • Raphael och Magnus kommer ha en del scener tillsammans i 2a, - möjligen att vi även kommer att få några flashbacks till deras tidigare liv och historia tillsammans,
  • Om ni gillar att se Simon och Magnus tillsammans kommer ni älska avsnitt 2x02,
  • Magnus och Maryse kommer att i minst ett avsnitt ha en diskussion med varandra,
  • Clary och Luke kommer att ha en del härliga far och dotter stunder tillsammans i 2a,
  • Ni som har väntat på att få se Jace spela piano kan förvänta er att få se det i 2b,
  • Vi kommer att få stifta bekantskap med Aline i 2b.
Vi kommer tyvärr inte få se Pandemonium i säsong 2, pågrund av produktionskostnader.
 
 
Vad av detta ser ni mest fram emot att få se?
 

Kommentarer

Postat av: claceforever

Publicerad 2017-01-13 17:08:20

Jag ser sååååå fram emot att få se clace stunder när de tränar tillsammans och speciellt när Jace (dom sherwood) spelar piano. Det ska även bli intressant att se hur Jace reagarar på Aline och hur det kommer att påverka Jace komplicerade relation med Clary. Det ska bli så spännande!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej