Ny promobild för Shadowhunters säsong 2

Publicerad 2016-12-01 17:31:44 i Alberto Rosende/Simon, Bilder, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Isaiah Mustafa/Luke, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Säsong 2,

Det är nu bara lite mer än 1 månad kvar tills Shadowhunters avsnitt 2x01 har premiär och flera promobilder för den nya mörka säsongen har börjat släppas.
Förutom att Shadowhunters själva släpper karaktärsposter för säsong 2, så har även Entertainment Weekly släppt en promobild där vi kan se alla huvudkaraktärerna.
 
Till bilden har de även inkluderat en kort artikel där seriens huvudproducenter har uttalat sig om den nya säsongen. De säger att det var ett medvetet val från deras sida att göra allt i säsong 2 mycket mörkare, för att få det att se mer coolt ut när det kommer till de visuella-effekterna.
 
Det är dock inte det enda som kommer vara annorlunda i den nya säsongen. Det kommer att vara ett större fokus på karaktärerna och deras utveckling och förhållanden. Självklart kommer karaktärerna att vara ute på uppdrag och jakt, men producenterna vill även utforska områden som längtan, förhållanden och triangeldrama, det är det som driver dem mest.
 
Vill ni läsa hela artikeln på engelska kan ni göra det på EW.com.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej